Haber Arşivi

Organ Nakliyle Ilgili Bilgilendirdiler

3-9 Kasim Organ Nakli Farkindalik Haftasi çerçevesinde Akyazi Ilçe Saglik Müdürlügü tarafindan yapilan etkinliklerle, vatandaslar bilgilendirilmeye devam ediliyor.

5 Kasım 2022 Cumartesi   08:42:16

Türkiye'nin Yazarlari Sakarya'da Bulusmasi Basladi

Sakarya Büyüksehir Belediyesi ile Türkiye Yazarlar Birligi is birligiyle düzenlenen Türkiye’nin Yazarlari Sakarya’da bulusmasi gerçeklestirilen açilis programi ile basladi.

5 Kasım 2022 Cumartesi   08:40:48

Kusadasi'nda Müzik, Mermer Bloklardan Heykele Dönüstü

Kusadasi Belediyesi, Kusadasi Altin Güvercin Kültür Sanat ve Tanitim Vakfi (KUSAV) ile Mehmet Nuri Göçen Kültür Egitim ve Sanat Vakfi is birliginde düzenlenen 3. Uluslararasi Kusadasi Neopolis Heykel Sempozyumu sona erdi. Kapanis töreninde konusan Baskan Ömer Günel, “Dünyanin dört bir yanindan gelen heykeltiraslarimiz emek harcayarak mermer bloklari birer sanat eserine dönüstürdü. Kusadasi’ni sanatla bulusturmaya devam edecegiz” dedi.

5 Kasım 2022 Cumartesi   08:40:47

SUBÜ Otizm Spektrum Bozuklugu Çalistayi Düzenledi

SUBÜ Otizm Arastirmalari Uygulama ve Arastirma Merkezi tarafindan Sakarya’dan 14 ilgili kurum temsilcisinin katilimiyla ‘Otizm Spektrum Bozuklugunda Tehditler, Firsatlar ve Önlemler Çalistayi’ düzenlendi.

5 Kasım 2022 Cumartesi   08:40:46

Mühendisler Macera Park'ta Adrenalinle Tanisti

Sakarya Büyüksehir Macera Park’i ziyaret eden TUSAS Motor (TEI) Fabrikasi’nin mühendisleri parkurda adrenalin dolu bir gün geçirdi.

5 Kasım 2022 Cumartesi   08:40:18

Akyazi'da Asfalt Atagi Sürüyor

Akyazi Belediyesi tarafindan asfalt çalismalari merkez mahallelerin ardindan Alaagaç ve Hasanbey Mahalleleri ile devam etti. Çalismalari yerinde inceleyen Belediye Baskani Bilal Soykan, “Akyazili hemsehrilerimize hizmet için tüm gücümüzle çalismaya devam ediyoruz” dedi.

5 Kasım 2022 Cumartesi   08:40:17

Çocuklar Çevre Bilinci Ve Sifir Atik Egitimini Çok Sevdi

Adapazari Belediyesi tarafindan düzenlenen çevre bilinci ve sifir atik egitimleri sürüyor. Ilkokul 1. ve 2. sinif ögrencileri egitimlerde keyifli dakikalar yasiyor. Baskan Mutlu Isiksu, “Çocuk dostu Adapazari’mizda evlatlarimizi dogaya saygili bireyler olarak yetistirilmesine katki sagliyoruz. Daha yesil bir Adapazari için gayretle çalismaya devam” dedi.

5 Kasım 2022 Cumartesi   08:40:16

Fethiye'de 20. Sonbahar Göcek Yaris Haftasi Sona Erdi

Mugla’nin Fethiye ilçesinde Göcek Mahallesi’nde düzenlenen 20. Sonbahar Göcek Yaris Haftasi ve 10 Kasim Atatürk Kupasi’nda yelkenli yatlarin mücadelesi sona erdi.

5 Kasım 2022 Cumartesi   08:38:17

Gedik Piliç Ve Usak Üniversitesi Gida Israfina Dikkat Çekti

Kanatli sektörünün öncü firmasi Gedik Piliç’in, Usak Üniversitesi ile birlikte hayata geçirdigi sosyal sorumluluk projesi çerçevesinde gida israfina dikkat çekildi.

5 Kasım 2022 Cumartesi   08:38:16

Bebeginizin Sagligi Için Tekstil Ürünleri Seçimine Dikkat Edin

Organik ev tekstili sektörünün öncü firmasi Ecocotton, bebekleri için kaliteli ve güvenilir ürünler arayan ailelerin tercihi oldu. Ecocotton E-ticaret Direktörü Iç Mimar Kübra Uzunoglu, bebek tekstil ürünlerinin seçiminde dikkat edilmesi gereken püf noktalarina dikkat çekti.

5 Kasım 2022 Cumartesi   08:36:16

Kapadokya'da Balonlar LÖSEV Için Havalandi

Kapadokya bölgesinde havalanan sicak hava balonlari LÖSEV pankartlari ile havalandi.

5 Kasım 2022 Cumartesi   08:00:16

Izmir'de Alkollü Sürücü Direksiyon Hakimiyetini Kaybederek Takla Atti

Izmir’in Konak ilçesinde, direksiyon hakimiyetini kaybeden sürücü, kaldirima çarparak takla atti. Meydana gelen kazada otomobil sürücüsü hafif sekilde yaralanirken, otomobilde maddi hasar olustu.

5 Kasım 2022 Cumartesi   02:53:59

MasterChef dokunulmazlığı kim kazandı?

MasterChef Türkiye'de haftanın 2. dokunulmazlığı için nefesler tutuldu. TV8 ekranlarında yayınlanan yarışma programı MasterChef'te dün akşam eski yarışmacılar konuk oldu. Mavi ve kırmızı takım dokunulmazlık oyununu oynadıktan sonra MasterChef eleme adayları belli oldu. İşte 4 Kasım 2022 MasterChef Türkiye son bölümde yaşananlar...

5 Kasım 2022 Cumartesi   01:59:13

D-650'Yi Kilitleyen Zincirleme Kaza Açiklamasi 1 Yarali

Sakarya’nin Geyve ilçesi D-650 Kara Yolu’nda otomobil, kamyon ve iki tirin karistigi zincirleme trafik kazasinda 1 kisi yaralandi. Bir süre trafige kapanan güzergah, araçlarin yoldan kaldirilmasi ile birlikte ulasima tekrar açildi.

5 Kasım 2022 Cumartesi   01:45:59

Rıza Akın, son yolculuğa uğurlandı!

Beyin kanaması geçirdikten sonra hastaneye kaldırılan ve 2 Kasım’da hayatını kaybeden oyuncu Rıza Akın (65), memleketi Adana'da düzenlenen törenin ardından son yolculuğuna uğurlandı. Törende veda konuşmasını Türkçe yapan ve gözyaşı döken oyuncunun Japon eşi Miho Shimotashiro, “2-3 sene sonra buraya taşınıp yaşamayı düşünüyorduk. Ben her şeyimi kaybettim” dedi.

5 Kasım 2022 Cumartesi   01:23:50

İYİ Parti'li isimden tepki çeken paylaşım: Kuduz olan çocuğun ailesini suçladı

Bitlis'te sokak köpeklerinin saldırısına uğrayan 10 yaşındaki Mustafa kuduz hastalığıyla savaşırken, İYİ Parti Ankara İl Başkan Yardımcısı Ezgi Dilara Gökçe'den tepki çeken bir paylaşım geldi. Acılı aileyi hedef gösteren Gökçe, "Başıboş köpek sorunu değil, sorumsuz aile ve insanlar sorunu var" ifadelerini kullandı.

5 Kasım 2022 Cumartesi   01:02:14

Survivor Seda'dan flaş açıklama!

2019 yılında 'Survivor Türkiye-Yunanistan' ve Nisa Bölükbaşı'nın mutlu sona ulaştığı 2022'de 'Survivor All Star' yarışmalarında mücadele eden, kendisi gibi eski atlet Sema Aydemir'in ikizi olan Seda Ocak, katıldığı programda hakkında bilinmmeyenleri anlattı. İki çocuk annesi Seda Ocak, 19 yıldır mutlu bir evlilik sürdürdüğü Yasin Ocak ile tanışma hikayesini de ilk kez paylaştı.

5 Kasım 2022 Cumartesi   00:42:44

Nurgül Yeşilçay'dan ilginç açıklama...

Nurgül Yeşilçay, Alem dergisine röportaj verdi. 46 yaşındaki oyuncu, gençliğine dönmek istemediğini, artık daha özgüvenli ve kendiyle barışık olduğunu söyledi. Yeşilçay, beş yıldır beraber olduğu yapımcı Necati Kocabay'la ilgili de konuştu.

5 Kasım 2022 Cumartesi   00:39:48

MHP'ye Kdz. Eregli'de 500 Yeni Katilim

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kdz. Eregli ilçe teskilatina yeni katilan yaklasik 500 kisiye rozet takma töreni yapildi. Törende konusan MHP MYK Üyesi ve Istanbul Milletvekili Dr. Hayati Arkaz, altili masanin HDP’den talimat aldigini belirterek, HDP ne derse onu yapmak zorunda oldugunu söyledi.

5 Kasım 2022 Cumartesi   00:32:03

Balik Tutmak Isterken Canindan Oluyordu

Kocaeli’nin Izmit ilçesinde oltayla balik tutmaya çalisan Ahmet Ö., dengesini kaybederek denize düstü. Bogulma tehlikesi geçiren adami denizden son anda dalgiçlar çikardi.

5 Kasım 2022 Cumartesi   00:23:03

Türkiye'de gaz merkezi için tarih verdi: Bakan Dönmez 'adımları atıyoruz' diyerek duyurdu

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, Türkiye'de bir gaz merkezi oluşturmanın adımlarını attıklarını ve yıl sonuna kadar yol haritalarını netleştireceklerini bildirdi. Bakan Dönmez, "Türkiye'de bir gaz merkezi oluşturmanın adımlarını atıyoruz. Bu yıl sonuna kadar da yol haritamızı netleştireceğiz. Niyetimiz hem kaynak ülkeleri hem de doğal gaza talip olan ülkeleri, bir masa etrafında toplayarak buradaki stratejiyi netleştirmek" dedi.

5 Kasım 2022 Cumartesi   00:22:54

İçişleri Bakanı Soylu duyurdu! Kadına şiddete karşı yeni proje: Kadına El Kal-ka-maz!

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, aile içi ve kadına şiddete karşı “Kadına El Kal-ka-maz” projesini açıklayarak, “Erkek odaklı yaygın bir bilinçlendirme çalışması yapıyoruz” dedi.

5 Kasım 2022 Cumartesi   00:04:11

 1  2  ...  25  26