Haber Arşivi

Mugla'da Otomobil Domuz Sürüsüne Daldi, 4 Domuz Telef Oldu

Mugla’nin Datça ilçesinde meydana gelen trafik kazasinda bir otomobil aniden önüne çikan domuz sürüsüne çarparken, kazada 4 domuz telef oldu.

4 Kasım 2022 Cuma   00:45:06

İbrahim Kalın tahıl koridoru diplomasisinin detaylarını anlattı: Tüm dünya Ankara'yı arıyor

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, katıldığı canlı yayında Türkiye'nin tahıl koridoru diplomasisine ilişkin detayları anlattı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın girişimleriyle yeniden çözüme kavuşan gıda kriziyle ilgili konuşan Kalın, "Tüm dünya Türkiye'yi arıyor, Ankara'yı arıyor" ifadelerini kullandı.

4 Kasım 2022 Cuma   00:43:59

Cumhurbaskani Erdogan, BM Genel Sekteri Guterres Ile Görüstü

Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan, Birlesmis Milletler Genel Sekreteri Antonio Guterres ile bir telefon görüsmesi gerçeklestirdi.

4 Kasım 2022 Cuma   00:39:36

Isçi Servisi Sinyalizasyon Diregine Çarpti Açiklamasi 2'Si Agir 9 Yarali

Kayseri’nin Melikgazi ilçesinde isçi servisinin sinyalizasyon diregine çarpmasi sonucu 2’si agir 9 kisi yaralandi.

4 Kasım 2022 Cuma   00:39:06

MSB Açiklamasi 'Ankara'da Parasüt Atlayisi Esnasinda Yasanan Kazada Bir Asker Sehit Oldu'

Milli Savunma Bakanligi (MSB), Ankara’nin Gölbasi ilçesinde icra edilen serbest parasüt atlayisi esnasinda meydana gelen kazada Hv. P. Asb. Kd. Çvs. Özkan Demir’in sehit oldugunu açikladi.

4 Kasım 2022 Cuma   00:28:07

YÖK Baskani Özvar Açiklamasi 'Sorularin Sizdirilip Sizdirilmadigina Dair Açiklamam Söz Konusu Degil'

Yüksekögretim Kurulu (YÖK) Baskani Prof. Dr. Erol Özvar, ’’Sorularin sizdirilip sizdirilmadigina dair benim herhangi bir açiklamam söz konusu degildir. Sizdirilip sizdirilmadigina dair bilgiyi edebilmem ancak adli süreçle ortaya çikabilecek bir gerçektir. Bu bakimdan ne ön inceleme komisyonunun ne yüksekögretim kurulu baskanliginin; özel hesaplari, Whatsapp hesaplari, telefonlari veya yüksekögretim kurulunun kisaca ulasamayacagi enformasyon üzerinden bizim bir açiklama yapmamiz ve degerlendirme yapmamiz dogru degildir’’ dedi.

4 Kasım 2022 Cuma   00:28:06

İYİ Parti ittifak ortağı HDP'ye sert çıktı! '1876'dan beri Meclis'te Türkçe konuşulur'

TBMM Genel Kurulunda ekonomiye ilişkin düzenlemeler devam ederken söz alan HDP vekili Murat Sarısaç, konuşmasını Kürtçe olarak tamamlayınca Meclis'te sesler yükseldi. Gelen tepkilere cevap veren HDP Grup Başkanvekili Meral Danış Beştaş, "Herkes istediğini konuşur" dedi. Bu sözlere tepki HDP'nin ittifak ortağından geldi. İYİ Parti Grup Başkanvekili Müsavat Dervişoğlu, "İstediğini konuşamaz Meral Hanım. 1876'dan beri Türkçe konuşulur bu Meclis'te." diyerek açıklamalara tepki gösterdi.

4 Kasım 2022 Cuma   00:27:29

Bakan Özer Açiklamasi 'Liselerde Ortaya Çikan Okullar Arasi Basari Farkinin Kaynagi Okul Öncesi Egitimdir'

Milli Egitim Bakani Mahmut Özer, okul öncesi egitimin yalnizca egitimde firsat esitligi için önemli bir durum olmadigini belirterek, “Eger 5 yasindaki okullasma orani yüzde 11’se bu ülkenin garibi okul öncesi egitime erisemiyorsa birinci sinifta hazir bulunmuslukta ciddi fark olur. Ben bu farki kapatamam. Liselerde ortaya çikan okullar arasi basari farkinin kaynagi okul öncesi egitimdir” dedi.

4 Kasım 2022 Cuma   00:22:36

Bartra Açiklamasi 'Mücadeleye Devam Edecegiz'

Trabzonspor’un savunma oyuncusu Bartra, grubu üçüncü sirada bitirmelerinin üzücü oldugunu ancak Avrupa’da mücadeleye devam edecek olmanin önemli oldugunu söyledi.

4 Kasım 2022 Cuma   00:19:36

Bakan Özer'den HDP'li Paylan'a 'bıyık' yanıtı: Siz hayal kırıklığısınız

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, HDP Vekili Garo Paylan’ın, “Bu yıl maalesef etrafınızda olan herkes gibi bıyık bırakmışsınız” sözlerine “Yazıklar olsun sana, benim vücudumdaki tasarruflar seni ilgilendirmez. Bunun hakkında konuşmak züldür. Siz hayal kırıklığısınız” şeklinde yanıt verdi.

4 Kasım 2022 Cuma   00:09:19

İsrail seçimlerinde Netanyahu zaferi kesinleşti...

İsrail'de oy sayım işleminin tamamlanmasının ardından, ülkenin en uzun süreli başbakanlık yapan ismi Binyamin Netanyahu'nun liderliğindeki sağ blok 120 sandalyeli Meclise 64 milletvekili gönderiyor. Mecliste çoğunluğu elde eden Netanyahu'nun zaferi kesinleşti.

4 Kasım 2022 Cuma   00:01:25

 1  2  ...  34  35