Haber Arşivi

Balikesir'de Tiyatro Aski Engel Tanimadi

Burhaniye ilçesinde, Türkiye Sakatlar Dernegi Burhaniye Subesinin üncülügünde, engellilerin toplumda kendilerini daha iyi ifade edebilmelerini saglamak amaciyla kurulan tiyatro toplulugu çalismalarini sürdürürken, 3 Aralik Dünya Engelliler Gününde “Bu oyun engellenemez” adli eseri sahneleyecek. Filiz Çaglayan Kayali’nin yazip yönettigi oyuna, Engel Biziz Dernegi ve Burhaniye Öykü Atölyesi de destek veriyor.

24 Kasım 2022 Perşembe   08:50:37

Mimar Sinan Meslek Ve Teknik Anadolu Lisesi Fabrika Gibi Çalisiyor

Adiyaman Mimar Sinan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ögrencileri hem meslek ögreniyor hem de fabrika gibi okulda ürün üretiyor.

24 Kasım 2022 Perşembe   08:48:37

Vali Akbiyik Açiklamasi '600 Ögretmenimizi Avrupa'ya Gönderdik'

Hakkari Valisi ve Belediye Baskan Vekili Idris Akbiyik, kentte her alanda tarihi basarilar oldugunu belirterek, “600 ögretmenimizi projeler çerçevesinde Avrupa’ya gönderdik” dedi.

24 Kasım 2022 Perşembe   08:22:07

Hakkari'de 3 Bin 951 Paket Kaçak Sigara Ele Geçirildi

HAKKARI – Hakkari’de jandarma ekiplerince yapilan çalismalarda 3 bin 951 paket kaçak sigara ele geçirildi.

24 Kasım 2022 Perşembe   08:15:37

Istanbul Emniyet Müdürlügünden Zehir Tacirlerine Darbe Açiklamasi 3 Ton Uyusturucu Madde Ele Geçirildi

Beylikdüzü’nde bir villaya baskin yapan Narkotik Suçlarla Mücadele Sube Müdürlügü ekipleri 3 tona yakin uyusturucu madde yakaladi. Uyusturucu maddelerle birlikte getirilip baska bir sitenin deposuna yerlestirilen toz maddelere de uyusturucu olmasi süphesi ile polis ekipleri tarafindan el konuldu. TIR’a yüklenen malzemeler detayli incelemeler yapilmak üzere Istanbul Emniyet Müdürlügüne götürüldü.

24 Kasım 2022 Perşembe   08:02:34

Izmir'de Sokak Ortasinda Çifte Cinayet

Izmir’in Güzelbahçe ilçesinde akraba olduklari ileri sürülen sahislar arasinda sokak ortasinda çikan silahli kavgada 2 kisi hayatini kaybetti. Otomobille kaçan süpheli, polis ekiplerince kisa sürede yakalandi.

24 Kasım 2022 Perşembe   07:42:33

Depremin Üstünden 24 Saat Geçti, Korkusu Hala Sürüyor

Merkez üssü Düzce’nin Gölyaka ilçesi olan 5.9 büyüklügündeki depremin üstünden tam 24 saat geçti. Vatandaslar korkudan evlere giremezken kimisi çadirlarda, kimisi de parkta yatarak sabah olmasini bekledi. Depremi ilk kez yasayan genç kiz gözyaslarina bogulurken, bir diger vatandas da panik atak hastasi olmasi sebebiyle eve girmeye korktugunu söyledi.

24 Kasım 2022 Perşembe   04:27:49

Kar Yagisini Duyan Vatandaslar Uludag'a Kostu

Kis turizminin en önemli merkezlerinden biri olan Uludag’da yagan yagmur, gece saatlerinde yerini kara birakti. Kar yagisini duyan vatandaslar Uludag’a çikarak kartopu savasi yapti. Bol bol fotograf çeken vatandaslar karin keyfini doyasiya çikardi.

24 Kasım 2022 Perşembe   03:25:49

ÖTV Matrahlarinin Yeniden Belirlenmesine Iliskin Karar Resmi Gazete'de

Otomobillerde Özel Tüketim Vergisi matrah limitlerinde degisiklige gidilmesine iliskin karar Resmi Gazete’de yayimlandi. Buna göre, 1600 cc alti araçlarda alt limit 184 bin lira oldu, üst limit ise 280 bin liraya çikti.

24 Kasım 2022 Perşembe   02:37:50

CHP'li Vekil Murat Bakan’ın 'Polis Sendikası' hesabı yöneticisiyle irtibatı ortaya çıktı

İçişleri Bakanlığı Bakan Müşaviri Muhammet Burak Gültekin, "Polis Sendikası" adlı sosyal medya hesabı üzerinden dezenformasyon amaçlı yalan ve iftira barındıran içerikler paylaşan kişinin Emniyet Teşkilatı mensubu olduğunu ve tutuklandığını açıkladı. Gültekin ayrıca, CHP Milletvekili Murat Bakan’ın da tutuklanan ilgili sosyal medya hesabı kullanıcısı ile irtibatının da olduğunu paylaştı.

24 Kasım 2022 Perşembe   01:30:37

ÖTV matrah düzenlemesi Resmi Gazete'de! İşte yeni ÖTV matrah oranları

Sıfır araç ve ikinci el otomobil almak isteyenleri ilgilendiren ÖTV matrah düzenlemesinde önemli gelişme. Merakla beklenen ÖTV matrah güncellemesi Başkan Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla Resmi Gazete'de yayımlandı. Peki yeni ÖTV matrah oranları ne oldu? İşte son dakika haberinin detayları...

24 Kasım 2022 Perşembe   01:01:18

TSK'dan Kamışlı'da PKK-YPG’ye bombardıman...

Türk Silahlı Kuvvetleri, Pençe Kılıç Harekatı kapsamında Suriye'nin kuzeyinde Haseke'ye bağlı Kamışlı, Derbesiye ve Tel Temir kentlerinde bulunan terör örgütü PKK/YPG hedeflerini vuruyor. Hava, kara ateş destek vasıtalarıyla onlarca hedef ateş altına alındı. Vurulan yerler arasında PKK/YPG'ye finansman sağlayan petrol rafineleri ve çok sayıda askeri hedef bulunuyor.

24 Kasım 2022 Perşembe   00:46:39

Zaporijya Nükleer Santrali'nin Ulusal Elektrik Sebekesi Ile Baglantisi Kesildi

Uluslararasi Atom Enerjisi Kurumu (UAEA), Rusya’nin Ukrayna’daki kritik altyapi tesislerini hedef almasinin ardindan Zaporijya Nükleer Santrali’nin ulusal elektrik sebekesi ile baglantisinin kesildigini duyurarak, "Zaporijya Nükleer Santrali’ndeki nükleer güvenlik durumu gittikçe güvensiz hale geliyor" dedi.

24 Kasım 2022 Perşembe   00:26:56

Bakan Varank'tan savunma sanayii yatırımlarını eleştiren HDP'li Paylan'a tepki! 'Siz o terör örgütleriyle yan yana yürümeyi bırakın'

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, TBMM'deki bütçe görüşmeleri sırasında savunma sanayii yatırımlarını eleştiren HDP vekili Garo Paylan'a tepki gösterdi. "Birileri sınırımızdaki teröristleri desteklemediği zaman savunma sanayiine de ihtiyacımız kalmaz." diyen Bakan Varank, "Şu anda Kilis'e Gaziantep'e roketler düşerken savunma sanayiine daha az yatırım yapın demek absürtlükten başka bir şey değildir. Siz o terör örgütleriyle yan yana yürümeyi bırakın, bakın o zaman biz nasıl savunma sanayii ihtiyaçlarımızı azaltıyoruz." ifadelerini kullandı.

24 Kasım 2022 Perşembe   00:13:35

EGM yasal işlem başlattı! Deprem beklendiği yönünde provokatif paylaşım yapanlar hakkında işlem yapılacak!

Emniyet Genel Müdürlüğü (EGM), deprem beklendiği yönünde sosyal medyada provokatif paylaşım yapan hesap yöneticileri hakkında yasal işlem başlatıldığını duyurdu.

24 Kasım 2022 Perşembe   00:07:00

 1  2  ...  39  40