Haber Arşivi

Sigortasiz Araçta Uyusturucu Içerken Yakalandi, Kelepçe Takilmasini Istemedi

Aksaray’da polisin süphe üzerine durdurdugu araçta uyusturucu madde kullanirken suçüstü yakalanan ve ayakta durmakta güçlük çeken sürücü kendisine kelepçe takmak isteyen bekçiye, “Kelepçe takma kelepçe” diye seslendi.

4 Ekim 2022 Salı   01:13:45

Kılıçdaroğlu'nun 'başörtüsü' çıkışı sonrası Kadir Mısıroğlu'nun sözleri gündemde: Yakında 'Ben daha Müslümanım' diye yarışacaklar!

Geçmişte başörtüsü serbestisine karşı çıkan ve başörtüsüne 'bir metrekarelik bez parçası' diyen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Başörtüsünü yasal güvenceye alacağız" açıklamasında bulundu. Cumhurbaşkanı adayı olmak için her yolu deneyen Kılıçdaroğlu'nun bu sözleri, akıllara merhum tarihçi Kadir Mısıroğlu'nun "Zaten yakında 'Ben daha Müslümanım' diye yarışacaklar." açıklamasını getirdi.

4 Ekim 2022 Salı   01:01:02

Doç. Dr. Nedim Urhan Hakk'a yürüdü!

İlim Kültür ve Eğitim Vakfı (İKEV) Mütevelli Heyeti Başkanı Doç. Dr. Nedim Urhan Hakk'a yürüdü. Urhan'ın cenazesi bugün Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Camii'nde kılınacak ikindi namazını müteakiben Karacaahmet aile mezarlığına defnedilecek.

4 Ekim 2022 Salı   00:58:06

Bakan Kurum'dan sosyol konut pojesiyle ilgili dikkat çeken açıklama: 2 yıl içinde teslim edeceğiz

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, sosyal konut projelerine ilişkin, "İnşallah 2023'ün ilk çeyreğinde bütün sözleşmelerimizi TOKİ Başkanlığımız eliyle imzalayacağız. Vatandaşlarımıza da 2 yıl içerisinde söz verdiğimiz şekilde konutlarımızı bitirip etaplar halinde teslimini yapacağız." dedi.

4 Ekim 2022 Salı   00:44:32

Küçükçekmece'de Madde Kullanan Sahis Mahalleyi Ayaga Kaldirdi

Küçükçekmece’de madde kullandigi iddia edilen bir adam mahalleyi ayaga kaldirdi. Evin penceresinden esyalari atan adam çevreye hakaretler yagdirarak eline aldigi biçakla pencerenin camini kirmaya çalisti. Sahis, polis ekipleri tarafindan gözaltina alindi.

4 Ekim 2022 Salı   00:29:18

Motosiklet Cipe Saplandi Açiklamasi 2 Yarali

Sinop’ta meydana gelen trafik kazasinda motosiklet cipe saplandi. Kazada motosiklet sürücüsü ve arkasindaki kisi yaralandi.

4 Ekim 2022 Salı   00:26:18

Ukrayna'da dikkat çeken anket! Yüzde 83 destek veriyor...

Ukrayna’nın başkenti Kiev’de yapılan bir ankete göre, Ukraynalıların yüzde 83'ü NATO’ya katılmak istiyor. NATO üyeliğini destekleyenlerin yüzdesi, Ukrayna'da şimdiye kadar yapılan bir ankette kaydedilen en yüksek oran olarak kayıtlara geçti

4 Ekim 2022 Salı   00:24:45

Ambulans U Dönüsü Yapan Araca Çarpti, Kaza Sonucu 2 Kisi Yaralandi

Erzurum’da içinde hasta bulunan bir ambulans yol üzerinde U dönüsü yapmak isteyen bir araca çarpti. Ambulans soförü ve içinde bulunan hasta hafif yaralanarak baska bir ambulans ile hastaneye kaldirildi. Diger araç sürücüsü ise kazayi küçük siyriklarla atlatti.

4 Ekim 2022 Salı   00:23:18

EYT için önemli tarih: Gözler Meclis'e çevrildi!

Çalışma hayatının neredeyse bütün alanlarına dokunan düzenlemeler için Ekim ayında çalışmalar hız kazanacak. Milyonlarca vatandaşın beklediği Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) düzenlemesinde sona doğru yaklaşılıyor. Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) ile ilgili çalışmada Ekim ayının önemli bir tarih olduğu belirtilirken kapsamlı çalışmalar için gözler Meclis'e çevrildi.

4 Ekim 2022 Salı   00:20:45

Muhammet Burhan Cinayetinde 1 Tutuklama, 1 Adli Kontrol

Amasya’da 16 Agustos 2021 günü basindan silahla vurulan Muhammet Burhan cinayetiyle ilgili gözaltina alinan 1 süpheli tutuklandi. Burhan’in karisi ise adli kontrol sartiyla serbest birakildi.

4 Ekim 2022 Salı   00:19:48

Manzara Keyfi Polis Denetimiyle Son Buldu

Sakarya’da polis ekipleri, üniversitenin açildigi gün genis çapli denetim gerçeklestirdi. Üniversite ve ögrenci yurtlari çevresinde isletme, araç ve yaya denetimi yapan ekipler, bölgede adeta kus uçurtmadi.

4 Ekim 2022 Salı   00:00:46

 1  2  ...  39  40