Haber Arşivi

İşte Türkiye'nin savaş uçağı: Göğsümüzü kabartan görüntüler!

TUSAŞ'ın Kahramankazan'daki ana yerleşkesinde, Milli Muharip Uçak Mühendislik Merkezi, Türkiye'nin en büyük kompozit üretim binası, Uzay ve Havacılık İhtisas Organize Sanayii Bölgesi gibi geleceğin milli teknolojileri için büyük önem taşıyan merkezler, Başkan Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla gerçekleşen törenle açıldı. Burada bir konuşma yapan Erdoğan, Milli Muharip Uçağın 2029'da semalarda olacağını ifade etti. Ayrıca programda Türkiye'nin savaş uçağının tanıtım videosu da gösterildi.

7 Ocak 2022 Cuma   01:45:03

Karar Resmi Gazete'de: Mersin ve Ankara'da bazı alanlar orman sınırları dışına çıkartıldı

Resmi Gazete'de yayımlanan Cumhurbaşkanı kararıyla Mersin ve Ankara'da bazı alanlar orman sınırları dışına çıkarıldı. Karar kapsamında, orman sınırları dışına çıkartılan alanların iki katından az olmamak üzere devletin hüküm ve tasarrufu altında veya Hazinenin özel mülkiyetinde bulunan taşınmazlardan, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü tarafından Orman Genel Müdürlüğüne orman tesis etmek üzere tahsis yapılacak. İşte o bölgeler...

7 Ocak 2022 Cuma   01:37:40

Dini Nikahli Esinin Otomobiline Bomba Düzenegi Yerlestirdi

Çorum’da bir sahis iddialara göre dini nikahli esinin otomobiline bomba düzenegi yerlestirildi. Durumu fark eden kadinin ihbari üzerine olay yerine gelen bomba imha ekipleri tarafindan, düzenek fünye ile imha edildi.

7 Ocak 2022 Cuma   01:16:17

CES 2022'de tanıtılan ilginç ürünler: Çok şaşıracaksınız!

2022 Tüketici Elektroniği Fuarı (CES 2022) koronavirüs pandemisinin gölgesinde kapılarını açtı. Sony, Nvidia, Asus ve Togg gibi birçok şirket, en yeni teknolojilerini CES 2022'de görücüye çıkardı. Ancak bazı teknolojiler ve ürünler oldukça dikkat çekiciydi. İşte CES 2022'nin en ilginç ürünleri...

7 Ocak 2022 Cuma   01:11:06

Aracini Park Ettigi Sirada Silahli Saldiriya Ugradi, Sonra Araçtan Indirilip Biçaklandi

Adana’da bir kisi otomobilini park ettigi sirada kimligi belirsiz kisiler tarafindan saldiriya ugradi. Kimligi belirsiz süpheliler, önce otomobile tabancayla defalarca ates açti. Ardindan aracin sürücüsünü indirip sirtindan iki defa biçaklayarak agir yaralayip kaçtilar.

7 Ocak 2022 Cuma   01:03:48

Kız kardeşinin yasak aşk yaşadığı evli adamı av tüfeğiyle vurdu

Antalya'da meydana gelen olayda, bir kişi kız kardeşiyle yasak aşk yaşadığını iddia ettiği evli adamı parka çağırıp av tüfeğiyle vurdu. Yaralı hastaneye kaldırılırken saldırgan da tutuklandı.

7 Ocak 2022 Cuma   01:02:56

Kayip Ihbari Verilen Çocuk Samanliktan Çikti

Manisa’nin Gördes ilçesinde ailesi tarafindan kayip ihbari yapilan 7 yasindaki çocuk, yaklasik 4 buçuk saat sonra jandarma ekiplerince evlerinin yakinlarindaki samanlikta bulundu.

7 Ocak 2022 Cuma   00:57:18

WhatsApp kullanan iPhone sahiplerine güzel haber! Ortaya çıktı

WhatsApp, iOS ve Android kullanıcılarına sunmak için yeni özellikler üzerine çalışmaya devam ediyor. Meta çatısı altındaki popüler mesajlaşma uygulaması WhatsApp'ın iOS için geliştirdiği yeni özellik ise ortaya çıktı. Bu özellik, WhatsApp kullanıcısı olan iPhone sahiplerine önemli bir fayda sağlayacak gibi görünüyor.

7 Ocak 2022 Cuma   00:56:15

Besiktas'ta Önder Karaveli Ve 3 Futbolcu Korana Virüse Yakalandi

Besiktas Teknik Sorumlusu Önder Karaveli ve 3 futbolcunun korona virüs testi pozitif çikti.

7 Ocak 2022 Cuma   00:48:17

Sikisan Gaz Bomba Gibi Patladi, Duvarlari Yikilan Evde 3 Kisi Yaralandi

Aksaray’da müstakil evde ailesiyle birlikte yasayan ve gaz sizintisini fark etmeyen genç dus almak için girdigi banyoda sofbeni açinca sikisan gaz patladi. Siddetli patlamada evin duvarlari yikilirken 3 kisi yaralandi.

7 Ocak 2022 Cuma   00:47:48

'Allah belasını versin'

Katıldığı programda isim vermeden bir ünlü hakkında "Allah belasını versin, sektörden silinir inşallah" yorumunda bulunun Elçin Sangu'nun bu sözleri kime söylediğiyle ilgili ortaya çeşitli iddialar atıldı. 2. Sayfa'nın iddiası ise bu sözler Fahriye Evcen için söylendi.

7 Ocak 2022 Cuma   00:43:40

Beşiktaş'a kötü haber! Önder Karaveli koronavirüse yakalandı

Beşiktaş Teknik Sorumlusu Önder Karaveli’nin koronavirüs testi pozitif çıktı. 7 gün karantinada kalacak olan Önder Karaveli, Çaykur Rizespor maçında takımın başında olamayacak.

7 Ocak 2022 Cuma   00:34:04

Sok Uygulamada Uyusturucu Ele Geçirildi Açiklamasi 1 Gözalti

Kirikkale’de gece yarisi gerçeklestirilen sok uygulamada süphe üzerine durdurulan bir araçtan uyusturucu madde ele geçirildi, 1 süpheli sahista gözaltina alindi.

7 Ocak 2022 Cuma   00:26:17

Bakan Kurum: CHP’nin karanlık Orta Çağ zihniyeti yeniden hortladı

İstanbul’da KONSİAD tarafından düzenlenen “Konya Tanıtım Günleri” programında konuşan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, CHP’nin karanlık Orta Çağ zihniyetinin yeniden hortladığını belirtti. Bakan Kurum, “Onlar, o karanlık çağın ecdadımız tarafından kapatılmasına tahammül edemiyorlar. İstanbul’un fethini hazmedemeyenler, medeniyetler inşa eden inancımızı, geleneklerimizi hazmedemiyorlar. Neymiş, çocuklarımızın Kur’an öğrenmesi Orta Çağ zihniyetiymiş. Fatih’in torunlarının, dedelerinin izinden gitmesini, millî ve manevi değerlerini öğrenmelerini sindiremediler.” dedi.

7 Ocak 2022 Cuma   00:22:12

Hayati Inanç, Elaziglilarla Bulustu

Istiklal Marsi’nin 100. yili etkinlikleri kapsaminda Elazig’da düzenlenen ‘bagimsizlik’ temali yarismanin ödül töreni düzenlendi. Dereceye girenler ödüllerini alirken, programa ünlü Arastirmaci Yazar Av. Hayati Inanç da konuk olarak katilarak söylesi gerçeklestirdi.

7 Ocak 2022 Cuma   00:16:48

Ampute Milli Futbol Takimi 'Kesisme Iyi Ki Varsin Eren' Filmini Izledi

Ampute Milli Futbol Takimi, Eren Bülbül’ün dogum günü olan 1 Ocak tarihinde tüm Türkiye’de ve dünyada vizyona giren “Kesisme Iyi ki Varsin Eren” filmini izledi.

7 Ocak 2022 Cuma   00:16:47

Iran Disisleri Bakani Abdullahiyan Açiklamasi 'Suudi Arabistan Ile Diplomatik Iliskilere Haziriz'

Iran Disisleri Bakani Hüseyin Emir Abdullahiyan, Suudi Arabistan ile görüsmelerin olumlu yönde ilerledigini belirterek, “Suudi Arabistan ile diplomatik iliskilere haziriz” dedi.

7 Ocak 2022 Cuma   00:13:48

50 Yillik Esini Av Tüfegiyle Öldürdü

Denizli’de 74 yasindaki koca, yarim asirlik esini av tüfegiyle vurdu. Kocanin arayip yardim istedigi oglunun ihbari üzerine olay yerine gelen ekipler, yasli kadinin hayatini kaybettigini belirledi.

7 Ocak 2022 Cuma   00:13:47

Milli Eğitim Bakanı Özer: CHP'lileri davet ettik gelmediler

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, canlı yayında gündeme dair açıklamalarda bulundu. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Milli Eğitim Bakanlığı'na yaptığı skandal baskın ve sonrasındaki kara propaganda ile ilgili, "Eğitimi siyasi malzeme yapmaktan çıkarmamız lazım. Bakanlığa başladığımdan itibaren tüm paydaşlarımıza kapım açık. Bizim herhangi bir kimseyle görüşmeme gibi bir durumumuz yok, yeter ki dert gerçekten eğitim olsun. Milli Eğitim Şûrası'na, eğitim komisyonu toplantısına CHP'den kimse katılmadı. Ben davet ettim" ifadelerini kullandı.

7 Ocak 2022 Cuma   00:08:31

Is Arkadasini Evinin Önüne Taciz Etti Hastanelik Oldu

Güngören’de is arkadasi olan kadini evin önünde taciz eden sahis, kadinin yakinlari tarafindan tartaklanarak polise teslim edildi. Serbest birakilinca genç kadinin yakinlari tarafindan darp edilen sahis hastanelik olurken, olayla ilgili 4 kisi de gözaltina alindi.

7 Ocak 2022 Cuma   00:05:48

Kiliçdaroglu Açiklamasi 'CHP'yi Elestireceksiniz, Elestirin'

Kocaeli’de is insanlari ile bir araya gelen CHP Genel Baskani Kemal Kiliçdaroglu, "CHP’yi elestireceksiniz, elestirin. Hazir bulmusken genel baskani burada, istediginiz soruyu sorabilirsiniz. Sizin elinize ’Su sorulari genel baskana sorun’ diye kagit vermiyoruz" dedi.

7 Ocak 2022 Cuma   00:04:47

ABD Rusya'yi Kazakistan'daki Hak Ihlallerine Karsi Uyardi

ABD Disisleri Bakanligi Sözcüsü Ned Price, ABD’nin ve tüm dünyanin Kazakistan’daki herhangi bir insan haklari ihlalini yakindan takip ettigini belirtti.

7 Ocak 2022 Cuma   00:02:49

Fransa'da Son 24 Saatte 261 Bin 481 Yeni Vaka

Fransa’da son 24 saatte 261 bin 481 yeni korona virüs vakasi tespit edilirken, toplam vaka sayisi 11 milyon 183 bin 238’e yükseldi.

7 Ocak 2022 Cuma   00:02:48

 1  2  ...  38  39