Haber Arşivi

Sevan Nişanyan, Yunanistan'da tutuklandı

Türkiye'de cezaevinden firar eden ve Yunanistan'da yaşayan eski Taraf gazetesi yazarı Sevan Nişanyan tutuklandı. Eşi İra Tzourou, Nişanyan'ın hangi ülkeye sınır dışı edileceğine hakimin karar vereceğini söyledi..

2 Ocak 2022 Pazar   01:29:33

TCDD'den Marmaray'a uygulanan zam hakkında açıklama: İBB tarafından hukuksuz bir şekilde yürürlüğe kondu

Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları'ndan (TCDD), Marmaray hattında uygulanmaya başlanan zamlı tarifeyle ilgili yazılı açıklama yapıldı. Marmaray'a yapılan yüzde 36'lık zammın, yapılan tüm itirazlara rağmen İBB tarafından hukuksuz bir şekilde yürürlüğe konulduğu belirtilen açıklamada, "Yapılan zammın imza süreci tamamlanmadan ve Başkan onaylı kararı kurumumuza iletilmeden Teşekkülümüz tarafından işletilen Marmaray hattına yüklenmemesi için Belediye yetkilileriyle defalarca görüşülmüş olmasına ve yazılı itiraz ve ikazlarımıza rağmen zamlı tarife, Belediye Şirketi Belbim AŞ tarafından Marmaray turnikelerine yüklenmiştir." denildi.

2 Ocak 2022 Pazar   01:14:09

CHP'li Sezgin Tanrıkulu'ndan 'terörden tutuklu' dostlarına ziyaret: Borcumu yerine getiriyorum

CHP İstanbul Milletvekili Sezgin Tanrıkulu, yeni yılın ilk gününde terör soruşturmaları kapsamında tutuklu bulunan HDP'nin eski Eş Başkanı Selahattin Demirtaş'ı, Osman Kavala'yı ve Selçuk Kozağaçlı'yı cezaevlerinde ziyaret etti. Ziyaretlerine ilişkin detayları sosyal medya hesabından paylaşan ve Demirtaş'ın mesajını selamını takipçilerine ileten Tanrıkulu, "Borcumu yerine getiriyorum" dedi.

2 Ocak 2022 Pazar   00:53:28

Eren Bülbül’ün doğum gününe özel görseller Galata Kulesi’ne yansıtıldı!

Galata Kulesi'nde şehit Eren Bülbül'ün doğum gününde video mapping gösterisi gerçekleştirildi. TRT'nin organizasyonuyla düzenlenen gösteride "İyi ki Doğdun Eren" ve "İyi ki Varsın Eren" yazılı görseller kuleye yansıtıldı.

2 Ocak 2022 Pazar   00:32:39

Çaldiklari Otomobille Ters Yönde Giderken Kaza Yaptilar

Konya’da aksam saatlerinde 4 kisi tarafindan çalinan otomobil, ters yönde baska bir araca çarpti. Hurdaya dönen çalinti otomobildeki 3 süpheli yaralanirken, sürücü olay yerinden kaçti.

2 Ocak 2022 Pazar   00:28:48

Polisleri Pesine Takan Alkollü Sürücü Açiklamasi 'Polisleri Görünce Tedirgin Oldum Kaçtim'

Antalya’da polis ekiplerinin ‘dur’ ihtarina uymayarak kaçan ve kisa sürede yakalanan sürücü 1.96 promil alkollü çikti. “5-6 tane polis ekibini görünce tedirgin oldum kaçtim” diyen sahsin rahat tavirlari dikkat çekti.

2 Ocak 2022 Pazar   00:11:20

Disisleri'nden Almanya'da Müslüman Mezarligina Yönelik Saldiriyla Ilgili Açiklama

Disisleri Bakanligi, Almanya’da Müslüman mezarligina yapilan saldirinin faillerinin belirlenerek adalete teslim edilmelerinin ve hak ettikleri cezaya çarptirilmalarinin temenni edildigini açikladi.

2 Ocak 2022 Pazar   00:11:19

Manisa'da Korkutan Ev Yangini

Manisa’nin Alasehir ilçesinde bir evde çikan ve panige neden olan yangin, itfaiye ekipleri tarafindan kisa sürede söndürüldü.

2 Ocak 2022 Pazar   00:03:48

 1  2  ...  19  20