Haber Arşivi

Sokağa Çıkma Kısıtlamasında Alkollü Şahsın Üst Geçitte İntihar Girişimi

4 günlük sokağa çıkma kısıtlamasının sürdüğü Denizli’de geçtiğimiz ay ehliyetsiz ve plakasız kullandığı için trafikten men edilen motosikletinin geri verilmesini isteyen alkollü şahıs çıktığı üst geçitten intihar girişiminde bulundu. Şahsı olay yerine gelen 10’a yakın polis ekibi güçlükle ikna edip çıktığı yerden indirdi.

24 Mayıs 2020 Pazar   01:11:18

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Hakkari İkiyaka Dağları'ndaki Askerlerin Bayramını Tebrik Etti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Göllerbaşı Üs Bölgesi’nde görev yapan askerlere hitap ederek, "Sizler hayır dualarıyla oradasınız. Bu dualar sizlerden hiçbir zaman eksik olmuyor. İnşallah bu zaferi noktaladığımızda gelecek nesiller de sizleri çok farklı anacak. Rabbim yar ve yardımcınız olsun" dedi.

24 Mayıs 2020 Pazar   01:03:14

AFAD Açıklaması 'Yurt Dışından Getirilen 76 Bin 310 Vatandaş Gözlem Altına Alındı'

Afet ve Acil Durum Yönetimi (AFAD) Başkanlığı, yurt dışından getirilerek ülke genelindeki yurtlarda karantinaya alınan vatandaşların tamamının evlerine ulaştırıldığını açıkladı.

24 Mayıs 2020 Pazar   00:57:16

Antalya'da Fırtına Ağaçları Kökünden Söktü, Elektrik Direklerini Yıktı

Antalya’nın Kaş ilçesinde etkili olan fırtına sebebiyle ağaçlar devrildi, elektrik direkleri yıkıldı. İlçenin tamamına yakınında olası orman yangınlarını önlemek amacıyla elektrikler kesildi. Evlerin güneş panellerini yerinden söküldüğü fırtınada , limandaki bazı teknelerin hayatları koptu.

24 Mayıs 2020 Pazar   00:57:15

Hastane Güvenlik Amirine Testereyle Saldırmaya Çalışan Kişi Engellendi

Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde, güvenlik amirine testereyle saldırmaya çalıştığı ileri sürülen bir hasta yakını çevredekiler tarafından engellendi.

24 Mayıs 2020 Pazar   00:50:15

Başkentte Vefa Sosyal Destek Grubu Şeker Ve Kolonya İkram Edecek

Çankaya Kaymakamlığı Vefa Sosyal Destek Grubu, bayramın birinci günü 65 yaş ve üstü vatandaşların sokağa çıkma izninin olduğu saatlerde şeker ve kolonya ikram edecek.

24 Mayıs 2020 Pazar   00:50:14

Survivor'da 2. eleme adayı kim oldu?

Survivor 2020 bu akşam 85. yeni bölümüyle izleyicisinin karşısına çıktı. Bu yıl Ünlüler-Gönüllüler formatıyla izleyicisinin karşısına çıkan Survivor'da bu akşam 2. dokunulmazlık oyunu ve 2. eleme adayının çıkmasında oldukça heyecanlı anlar yaşattı. İşte bu akşam yaşananlar..

24 Mayıs 2020 Pazar   00:46:29

Polis Şüpheli Kovalamacası Sulama Kanalında Son Buldu

Aksaray’da polisin dur ihtarına uymayarak kaçmaya çalışan 2 şüpheli otomobille sulama kanalına düştü. Yere yatırılarak gözaltına alınan ve iç çamaşırlarına kadar aranan şüphelilerin birçok suçtan arandıkları tespit edilirken, sağlık kontrolünden geçirilen şüpheliler hastanede basın mensuplarına tekme atarak saldırdı.

24 Mayıs 2020 Pazar   00:44:45

Cumhurbaşkanı Ve AK Parti Genel Başkanı Erdoğan, İstanbul İl Teşkilatı İle Görüştü Açıklaması

'Yarından tezi yok, yeni bir gönül seferberliği başlatıyoruz. Sokağa çıkma kısıtlaması günlerinde telefonla ulaşarak, çarşambadan itibaren de bizzat sahaya inerek, milletimize gidecek, kendimizi anlatacak, onun da derdini dinleyeceğiz' '27 Mayıs'ta bu yıl Yaslıada'yı, Demokrasi ve Özgürlükler Adası olarak, açıyoruz. Öncelikle 27'sinde dar kapsamlı bir açılış töreni yapacağız' 'Hiç gecikmeden, açılışını yaptıktan sonra, teşkilatımız bence Demokrasi ve Özgürlükler Adası'na gitmeli, orada yaptığımız tüm çalışmaları, mimari çalışmaları olsun, diğer düzenlemeleri olsun yerinde görmeli' 'Salgınla mücadelede elde ettiğimiz kazanımları korumamız ve daha ileri taşımamız şarttır. Aksi takdirde yeni salgın ataklarına maruz kalabiliriz' 'Ülkemizin hem salgınla mücadelesi hem de salgın sonrasına ilişkin vizyonu, tüm dünyada dikkatle takip ediliyor, örnek alınıyor'

24 Mayıs 2020 Pazar   00:41:45

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Canlı Yayında Soruları Yanıtladı Açıklaması (5)

'Gıda güvenliği konusunda sıkıntı olmadı. Ramazan da gelince bir arz talepte artış oluyor. Aracı ile tüketici arasındaki mesafeyi kapatmak için çeşitli model üzerinde çalışıyoruz. Tarım geleceğimizin de sektörü'İnsani konularla siyaseti karıştırmamak lazım. Türkiye böylesi bir dönemde ilişkilerinde soğukluk yaşadığı ülkelere bile 'Bunla ilişkilerimiz kötü, görmezden gelelim' demedi. Bu bize yakışmazdı zaten' 'Belediyeler hizmet odaklı olmalı. Tabii bazı yerlerde devletle rekabet etmek istiyorlar, devlete kafa tutup alternatif yapılar oluşturmaya çalışıyorlar. Bunun kimseye faydası yok'

24 Mayıs 2020 Pazar   00:30:45

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'Yarından Tezi Yok, Yeni Bir Gönül Seferberliği Başlatıyoruz'

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Hemen yarından tezi yok, yeni bir gönül seferberliği başlatıyoruz. Sokağa çıkma kısıtlaması günlerinde telefonla ulaşarak, çarşambadan itibaren de bizzat sahaya inerek, milletimize gidecek kendimizi anlatacak onun da derdini dinleyeceğiz” dedi.

24 Mayıs 2020 Pazar   00:26:45

Kocaeli'de Uyuşturucu İle Yakalanan 6 Kişi Tutuklandı

Kocaeli TEM otoyolunda polis ekiplerince düzenlenen denetimlerde uyuşturucuyla yakalanan 6 kişi tutuklandı.

24 Mayıs 2020 Pazar   00:14:15

İngiltere Premier Lig'de 2 Kişinin Daha Kovid-19 Testi Pozitif Çıktı

İngiltere Premier Lig'de futbolculara ve kulüp çalışanlarına yapılan yeni tip koronavirüs (Kovid-19) testlerinde 2 kişide daha virüse rastlandı.

24 Mayıs 2020 Pazar   00:13:45

BAE'de 3 Kişi Daha Kovid-19'Dan Yaşamını Yitirdi, Bahreyn'de Vaka Sayısı Arttı

Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını nedeniyle Birleşik Arap Emirlikleri'nde (BAE) 3 kişi daha hayatını kaybetti, Bahreyn'de vaka sayısı yükseldi.

24 Mayıs 2020 Pazar   00:13:44

Türkiye'nin Koronavirüsle Mücadelesinde Son 24 Saatte Yaşananlar

Sağlık Bakanlığı, son 24 saatte 1186 kişiye Kovid19 tanısı konulduğunu, 32 kişinin hayatını kaybettiğini, toplam vaka sayısının 155 bin 686, can kaybının da 4 bin 308 olduğunu açıkladı Sağlık Bakanı Fahrettin Koca: 'Destek tedavisine ihtiyaç duyan, durumu ağır hasta sayımız bugün de azalmaya devam etti. Test sayısına göre öngörülebilir düzeyde yeni vakamız var' Ramazan Bayramı süresince 81 ilde uygulanacak sokağa çıkma kısıtlamasının başlamasıyla arife gününde şehirler sessizliğe büründü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan: 'Salgın sonrası siyasi, ekonomik olarak yeniden yapılanacak dünyada Türkiye'nin gücünü, zenginliği, refahını çok daha yükseklere taşıyacağız' Cumhurbaşkanı Erdoğan ile ABD Başkanı Trump'ın, yaptıkları telefon görüşmesinde her iki milletin koronavirüs salgınıyla mücadele noktasında dayanışma içinde olduklarını teyit ettikleri bildirildi Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Selçuk, 'Biz Bize Yeteriz Türkiyem' kampanyasında bugüne kadar 2 milyar 30 milyon 380 bin lira toplandığını açıkladı Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Karaismailoğlu, demir yolları ulaşımında normalleşme sürecinin başlatıldığını belirterek, 28 Mayıs'tan itibaren sosyal mesafe ve izolasyon kurallarına uyularak yüksek hızlı tren seferlerinin yapılacağını bildirdi

24 Mayıs 2020 Pazar   00:11:19

Kırşehir'de Kovid-19 Tedavisi Tamamlanan Hasta Alkışlarla Taburcu Edildi

Kırşehir'de, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedavisinin ardından sağlığına kavuşan 38 yaşındaki hasta, alkışlarla uğurlandı.

24 Mayıs 2020 Pazar   00:08:15

AFAD'dan İdlib'deki İhtiyaç Sahiplerine Gıda Yardımı

Afet ve Acil Durum Yönetimi (AFAD) Başkanlığı, Ramazan Bayramı öncesinde Suriye'nin İdlib kentindeki kamplarda yaşayan ihtiyaç sahiplerine 3 bin gıda kolisi dağıttı.

24 Mayıs 2020 Pazar   00:05:15

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Canlı Yayında Soruları Yanıtladı (4)

'(Rusya ve Almanya dış hat uçuşu) Biz özellikle normal tarifeli uçuşlar başlamasa bile charter uçuşlarıyla o ülkelerden Türkiye'ye gelmek isteyen turistleri, evinden ilk adımı attıktan sonra tekrar evine dönünceye kadar güvenli şekilde getirip, tatilini Türkiye'de yaptırıp, tekrar evlerine göndermek istiyoruz' 'Alman, Rus, Hollandalı ya da Avusturalyalı tüm turistlerin ülkemize geldiğinde güvenliğinden biz sorumluyuz. Alman şirketleri başta olmak üzere 5 tane şirketle bu sertifikasyon işinde bakanlığımız anlaştı, çalışıyorlar'

24 Mayıs 2020 Pazar   00:02:45

Hizan Kaymakamı Köleoğlu'ndan Ramazan Bayramı Mesajı

Bitlis’in Hizan Kaymakamı Mustafa Köleoğlu, Ramazan Bayramı dolayısıyla mesaj yayınladı.

24 Mayıs 2020 Pazar   00:02:16

Herkes Türkiye'ye gelmek istiyor

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Almanya, Fransa, İngiltere ve Rusya ile turizm konusunda toplantılar yaptığını belirterek, "Biz biliyoruz ki Alman, Rus dostlarımız da Avrupa'daki, Türkiye'ye gelip de ülkemizi bilen herkes gelmek istiyor. Pandemi konusunda da diğer alternatif ülkelerdeki seviyeyi vaka ve diğer rakamlarla, sağlık kapasiteleriyle bizi kıyasladıkları zaman Türkiye ön plana çıkıyor" dedi.

24 Mayıs 2020 Pazar   00:02:16

GÜNDEM ÖZETİ / 24 Mayıs 2020

ANADOLU AJANSI.

24 Mayıs 2020 Pazar   00:02:15

 1  2  ...  50  51