Haber Arşivi
Yenişehir'e Yapılması Planlanan Cezaevi Projesi İptal Edildi
MHP Bursa İl Başkanı Cihangir Kalkancı, Yenişehir ilçesine yapılması planlanan ceza infaz kurumu projesinin iptal edildiğini bildirdi.
19 Aralık 2020 Cumartesi 09:52:29Teknik Direktör Cüneyt Dumlupınar AA'nın 'Yılın Fotoğrafları' Oylamasına Katıldı
TFF 1. Lig ekiplerinden Adana Demirspor'un teknik direktörü Cüneyt Dumlupınar, Anadolu Ajansının düzenlediği "Yılın Fotoğrafları" oylamasına katıldı.
19 Aralık 2020 Cumartesi 09:51:29Mudanya'da 'Eşit Eğitim Ağı' Projesi
Mudanya Belediyesi tarafından başlatılan "Eşit Eğitim Ağı" projesi kapsamında, tüm öğrencilerin uzaktan eğitime erişebilmesi için ücretsiz internet ağı yaygınlaştırılıyor.
19 Aralık 2020 Cumartesi 09:50:29İnegöl'de Kısıtlamaya Uymayan 4 Kişiye Ceza Uygulandı
Bursa'nın İnegöl ilçesinde, hafta sonunda uygulanan kısıtlamaya uymayan 4 kişiye ceza uygulandı.
19 Aralık 2020 Cumartesi 09:49:29Edirne'de Kurum Müdürleri AA'nın 'Yılın Fotoğrafları' Oylamasına Katıldı.
Edirne Tarım ve Orman Müdürü Atilla Bayazıt ile Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Engin Öztürk, Anadolu Ajansının düzenlediği "Yılın Fotoğrafları" oylamasına katıldı.
19 Aralık 2020 Cumartesi 09:48:28Adana'da Büfe İşletmecesini İş Yerinde Tabancayla Yaralayan Zanlı Tutuklandı
Adana'da, büfe işletmecisini iş yerinde tabancayla ateş ederek yaraladığı iddiasıyla gözaltına alınan zanlı tutuklandı.
19 Aralık 2020 Cumartesi 09:46:29Adana'da 6 Kilo 750 Gram Eroin Ele Geçirildi
Adana'da hafif ticari araçta 6 kilo 750 gram eroin ele geçirildi, bir şüpheli tutuklandı.
19 Aralık 2020 Cumartesi 09:43:00Hindistan, Çin Ve Güney Kore'de Kovid-19 Salgınına İlişkin Gelişmeler
Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınından en fazla etkilenen ülkelerden Hindistan'da toplam vaka sayısı 10 milyonu aşarken, Güney Kore'de 1000'in üstüne çıktı, Çin'de de salgın kontrollü seyrediyor.
19 Aralık 2020 Cumartesi 09:42:59CHP'de skandallar bitmiyor! Cinsel tacize 'kişisel veri' kalkanı
CHP Muğla İl Başkanlığı’nda yaşanan taciz sonrası, kamera kayıtları, “kişisel veri gizliliği gerekçesiyle” mağdura verilmedi. Belediyeden gelen 3 kişilik teknik ekibin, kamera kayıtlarıyla oynayıp oynamadığı araştırılıyor
19 Aralık 2020 Cumartesi 09:42:15SGK, Kovid-19'Dan Vefat Eden Sağlık Çalışanlarının İşlemlerine Dair Yol Haritasını Belirledi
Sosyal Güvenlik Kurumu, Sağlık Bakanlığına gönderdiği yazıyla Kovid19 nedeniyle vefat eden sağlık çalışanlarının meslek hastalığı ve vazife malullüğüne ilişkin yapılacak işlemler için gerekli evrakları istedi Yazıda, Kovid19 hastalığı nedeniyle vefat eden memur statüsündeki sağlık çalışanlarının tüm başvurularının kurumlarınca alınarak hızla SGK'ye gönderilmesi istendi SGK: 'Kovid19 nedeniyle hayatını kaybeden sağlık çalışanlarına ilişkin yapılacak başvurular için SGK İl Müdürlüklerinde özel personel görevlendirildi. Bu görevlilere işlemlerin titizlikle ve hızla sonuçlandırılması talimatı verildi'
19 Aralık 2020 Cumartesi 09:41:59Hentbolda Avrupa'da Rövanş Zamanı
Erkekler EHF Avrupa Kupası 3. turda Beykoz Belediyespor ve Spor Toto, yarın rövanş maçlarına çıkacak
19 Aralık 2020 Cumartesi 09:40:29Sanatçı Haluk Levent, AA'nın 'Yılın Fotoğrafları' Oylamasına Katıldı
Sanatçı Haluk Levent, Anadolu Ajansının düzenlediği "Yılın Fotoğrafları" oylaması için fotoğraf seçti.
19 Aralık 2020 Cumartesi 09:34:28Günlük Elektrik Üretim Ve Tüketim Verileri
Türkiye'de dün günlük bazda 877 bin 463 megavatsaat elektrik üretildi, tüketim ise 866 bin 905 megavatsaat oldu.
19 Aralık 2020 Cumartesi 09:32:59Adalet Bakanı Abdulhamit Gül AA'nın 'Yılın Fotoğrafları' Oylamasına Katıldı
Bakan Gül tercihini, 'Koronavirüsle zorlu mücadele', 'Lastiklerden voleybol sahası' ve 'Muhammed bebeğin mutluluğu' isimli fotoğraflardan yana kullandı.
19 Aralık 2020 Cumartesi 09:29:29GÜNCELLEME - Gaziantep'te Hastanenin Yoğun Bakım Ünitesinde Çıkan Yangında 8 Kişi Hayatını Kaybetti
Gaziantep Valiliği: 'Olayda yangın kaynaklı yaralı bulunmamaktadır'VALİLİĞİN AÇIKLAMASI EKLENDİ.
19 Aralık 2020 Cumartesi 09:28:00TCMB Reeskont Ve Avans İşlemlerinde Uygulanacak Faiz Oranlarını Belirledi
Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası'nca (TCMB) vadesine en çok 3 ay kalan senetler karşılığında yapılacak reeskont işlemlerinde uygulanacak iskonto faiz oranının yıllık yüzde 15,75, avans işlemlerinde uygulanacak faiz oranının ise yıllık 16,75 olarak tespit edildiği bildirildi.
19 Aralık 2020 Cumartesi 09:21:59Rüşvetçi CHP'li eski başkana gözaltı!
Adana'nın Ceyhan Belediyesi'nde rüşvet aldıkları öne sürülen, aralarında görevden alınan Kadir Aydar'ın da olduğu 23 kişinin yakalanmasına yönelik operasyon düzenlendi. Ekipler, belediye binasında da arama yapıyor.
19 Aralık 2020 Cumartesi 09:20:22Korona yoğun bakımında patlama!
Gaziantep'ten bu sabah acı bir son dakika haberi geldi... Gaziantep'te SANKO Üniversitesi Hastanesi Kovid-19 yoğun bakım ünitesinde yüksek akım oksijen cihazından kaynaklanan yangında 8 hasta yaşamını yitirdi. Yoğun bakımda tedavisi süren diğer 14 hasta uygun yoğun bakımı olan hastanelere sevk edildi.
19 Aralık 2020 Cumartesi 09:14:23ABD'nin Petrol Sondaj Kulesi Sayısı Arttı
ABD'nin, petrol endüstrisinin görünümü ve kısa dönem ham petrol üretimine ilişkin gösterge kabul edilen petrol sondaj kulesi sayısı bu hafta 5 adet arttı.
19 Aralık 2020 Cumartesi 09:13:59Latin Amerika Ülkelerinde Kovid-19 Salgınına İlişkin Gelişmeler
Latin Amerika ülkelerinde yeni tip koronavirüs (Kovid-19) vakaları ve virüse bağlı can kayıpları artmaya devam ediyor.
19 Aralık 2020 Cumartesi 09:04:29Kara Yollarında Durum
Kara yollarının yapım, bakım ve onarım çalışmaları sürdürülen kesimlerinde ulaşım kontrollü sağlanıyor.
19 Aralık 2020 Cumartesi 08:55:28Teknik Servislerin Değerlendirme Ve Denetim İşlemleri Uzaktan Yapılabilecek
Olağanüstü durumlarda teknik servislerin değerlendirme ve denetim işlemleri, bilişim teknolojileri kullanılarak, uzaktan yapılabilecek.
19 Aralık 2020 Cumartesi 08:53:28Gaziantep'te Hastanede Yoğun Bakımda Çıkan Yangında 8 Kişi Hayatını Kaybetti
SANKO Üniversitesi Hastanesi: 'Yoğun bakımda tedavisi süren diğer 14 hasta uygun yoğun bakımı olan hastanelere sevk edildi'.
19 Aralık 2020 Cumartesi 08:34:29Gaziantep'te Hastanede Oksijen Tüpü Patladı
Olayda ölü ve yaralıların olduğu öğrenildi.
19 Aralık 2020 Cumartesi 08:12:29