Haber Arşivi

İstanbul'da Torbacılara Yönelik Narkotik Operasyonu Gerçekleştirildi

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, sabah saatlerinde 5 ilçede torbacılara yönelik operasyon gerçekleştirildi. 3 aylık fiziki ve teknik takip sonucu yapılan operasyonda çok sayıda uyuşturucu madde ve silah ele geçirildi.

28 Ocak 2020 Salı   08:20:45

Yabancı Uyruklu İki Grup Arasında Çıkan Bıçaklı Kavgada 3 Kişi Yaralandı

Küçükçekmece’de yabancı uyruklu oldukları iki grup arasında çıkan bıçaklı kavgada 3 kişi yaralanarak hastaneye kaldırıldı. Vücudunun farklı yerlerinden bıçaklanan kişiyi bekleyen arkadaşı elinden sigarasını bırakmadı. Hastaneye kaldırılan yaralıların sağlık durumlarının ciddiyetini koruduğu öğrenildi.

28 Ocak 2020 Salı   04:27:16

Adliyeye Taşlayan Alkollü Şahıs Kelepçelenerek Zapt Edildi

Aydın’ın Kuşadası ilçesinde alkollü olduğu öne sürülen bir şahıs önce yoldan geçen araçlara daha sonra da taşla adliye binasına saldırdı. Polislerin ikna etmekte zorlandığı ve alkollü olduğu belirtilen taşkınlığa ve çevreye zarar vermeye devam edince kelepçelenerek zapt edildi. Adliye binasındaki camları kıran ve isminin E.A olduğu öğrenilen şahıs gözaltına alındı.

28 Ocak 2020 Salı   03:46:45

Aydın'da Şaşırtan Kaza

Denizli-İzmir karayolunda seyreden bir kamyon Umurlu’da bilinmeyen bir nedenle yoldan çıkarak devrildi. Kazada yaralanan kamyon sürücüsü hastaneye kaldırılırken, dümdüz yolda meydana gelen ilginç kaza herkesi şaşırttı.

28 Ocak 2020 Salı   03:39:43

Isparta Belediyesi'nin Elazığ Ve Malatya İçin Başlattığı Kampanyada Duygulandıran Yardımlar

Isparta Belediyesi tarafından başlatılan kampanya ile yapılan duyurudan hemen sonra Elazığ ve Malatya’daki depremzedeler için vatandaşlardan toplanan kuru gıda, ısıtıcı, kıyafet ve battaniye gibi malzemeler, 2 kamyona yüklenerek uğurlandı. Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, başlattıkları yardım ve destek kampanyasında yaşanan duygu dolu anları anlatırken, “Buradaki birlik beraberlik dayanışma başka hiçbir toplumda olan bir dayanışma değildir” dedi.

28 Ocak 2020 Salı   01:59:14

Denizli'de Silahlı Kavga Açıklaması 1 Yaralı

Denizli’de alkollü bir eğlence merkezinde çıkan kavgada bir kişi kafasına tabanca kavgası ile vurularak darp edildi. Kavga esnasında tabancanın da ateş alması kısa süreli paniğe neden olurken, 3 kişi gözaltına alındı.

28 Ocak 2020 Salı   01:55:14

Fatih Sultan Mehmet Köprüsü Girişinde Otomobil Alev Alev Yandı

Fatih Sultan Mehmet Köprüsü Ankara istikametinde seyir halinde olan otomobil bilinmeyen bir sebepten dolayı yanmaya başladı. İtfaiye ekiplerinin kısa süre içinde müdahale ettiği yangında can kaybı yaşanmadı.

28 Ocak 2020 Salı   01:33:14

Devrilen Tır, Polis Uygulama Noktasında Otomobillere Çarptı Açıklaması 2 Yaralı

Manisa’da kontrolden çıkan tır, sabit polis uygulama noktasındaki otomobillere çarptı. Kazada 2 kişi yaralandı.

28 Ocak 2020 Salı   00:27:45

Antalya İş Dünyası Elazığ İçin Seferber Oldu

Merkez üssü Elazığ Sivrice olan 6,8 şiddetindeki depremin hemen ardından Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin girişimi üzerine, Antalya Ticaret ve Sanayi Odası’nın çağrısıyla Oda üyeleri, bölge oda ve borsaları, sivil toplum kuruluşları ve vatandaşların katkılarıyla toplanan 2 TIR dolusu yardım malzemesi Elazığ’daki AFAD Koordinasyon Merkezi’ne gönderildi.

28 Ocak 2020 Salı   00:07:45

 1  2  ...  35  36