Haber Arşivi

Katalonya Parlamentosundan 'İspanyol Jandarması Çekilsin' Kararı

Katalonya Özerk Yönetim Parlamentosu, bağımsızlık girişimlerine destek veren ve İspanya karşıtı bazı yeni kararları kabul etti Parlamento, Katalonya'daki İspanyol jandarması birimlerinin çekilmesini ve İspanya hükümetinin Katalonya'daki temsilcisinin istifasını istedi Katalonya'da faaliyet gösteren Cumhuriyeti Savunma Komitesi'ne (CDR) bağlı olan ve gözaltına alınan 9 kişiden Ulusal Mahkeme'ye çıkarılan 7'si terörizm suçuyla tutuklanarak cezaevine gönderildi.

27 Eylül 2019 Cuma   00:28:17

'Esed Rejimi İdlib'de Klorin Gazı Kullandı'

ABD Dışişleri Bakanı Mike Pompeo:İdlib'de mayısta düzenlenen saldırıda Beşşar Esed rejiminin kimyasal silah kullandığı sonucuna vardık'.

27 Eylül 2019 Cuma   00:17:17

'Transdinyester Sorununun Çözümü Önceliğimiz'

Moldova Cumhurbaşkanı İgor Dodon: 'Transdinyester sorununun çözümü önceliğimizdir. Bu sorun, Moldova'nın tarafsız olma statüsünün korunmasıyla çözülebilir' 'Ülkenin tarafsızlık statüsü ile ilgili şüphe uyandırma girişimleri, Moldova halkına yapılan düşmanca bir eylemdir. Bu tür yaklaşımlar, ülkedeki iç anlaşmazlıkları kötüleştirir'

27 Eylül 2019 Cuma   00:16:17

Trump-Zelenskiy Görüşmesinin İhbarcısının CIA Görevlisi Olduğu İddia Edildi

ABD Başkanı Donald Trump hakkındaki azil soruşturmasını tetikleyen, Ukrayna Cumhurbaşkanı Vladimir Zelenskiy ile telefon görüşmesine ilişkin ihbar mektubunu gönderen kişinin CIA çalışanı olduğu ileri sürüldü.

27 Eylül 2019 Cuma   00:11:47

Maltepe'de Çatı Yangını Korkuttu

İstanbul’un Maltepe ilçesinde iki katlı bir binanın çatısında meydana gelen yangın çevredeki vatandaşları korkuttu. İhbar üzerine kısa sürede yangın noktasına gelen itfaiye ekipleri çatıda oluşan alevleri kontrol altına aldı.

27 Eylül 2019 Cuma   00:10:48

 1  2  ...  68  69