Haber Arşivi

Afgan Cinayeti Sonrası 73 Afgan Sınır Dışı Edildi

Sakarya’nın Taraklı ilçesinde Afgan uyruklu bir kişinin öldürülmesinin ardından polis ekiplerince yapılan uygulamalarda yakalanan 73 Afganistan uyruklu sınır dışı edilmek üzere Sakarya İl Göç İdaresi Müdürlüğüne gönderildi.

19 Ağustos 2019 Pazartesi   23:06:35

Cumhurbaşkanı Talimat Verdi, 1 Yıldır Bitirilemedi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 10 Ağustos 2018 tarihinde gerçekleştirdiği Gümüşhane ziyaretinde yetkililere hemen yapılsın talimatı verdiği 20 metre uzunluğundaki köprü, aradan geçen 1 yıllık sürede tamamlanamadı. Bir türlü bitirilemeyen yeni köprünün yanında mevcut köprü de yıkılınca kafe işletmecisinin zararı binlerce lirayı aştı.

19 Ağustos 2019 Pazartesi   23:06:34

Minibüsün Çarptığı Bisikletli Çocuk Hayatını Kaybetti

ŞANLIURFA – Şanlıurfa’nın Haliliye ilçesinde minibüsün çarptığı bisikletli çocuk hayatını kaybetti.

19 Ağustos 2019 Pazartesi   23:06:04

Tolga Ciğerci Açıklaması 'Bu Sene Kesinlikle Şampiyon Olacağız'

Fenerbahçeli futbolcu Tolga Ciğerci, “Takım olarak çok iyiyiz. Bu sene kesinlikle şampiyon olacağız" diye konuştu.

19 Ağustos 2019 Pazartesi   23:06:03

BM'den Afrika Fillerinin Hayvanat Bahçelerine Getirilmelerine Yasak

Birleşmiş Milletler (BM), Afrika fillerinin vahşi yaşam alanlarından hayvanat bahçelerine getirilmelerini yasakladı.

19 Ağustos 2019 Pazartesi   23:04:04

Oscar Ödüllü Bardem'den, Trump'a 'İklim' Eleştirisi

İspanyol aktör Javier Bardem:Hepimizin, Trump yönetimine söyleyecek birkaç sözü var. Paris İklim Anlaşması'ndan hiçbir şekilde çekilemezsin. Durum ciddi, iklim değişikliği gerçekleşiyor, bunu inkar edemezsiniz, inkar edilemez çünkü bu bir gerçek' 'Trump yönetimine şunu söylemek istiyorum; çevrenizde yaşananlara dikkatli bakın, doğanın bize ne dediğine kulak verin'

19 Ağustos 2019 Pazartesi   23:00:34

DPÜ GSF'nin Özel Yetenek Sınavları Başlıyor

Türkiye genelinde 564 adayın katılacağı Kütahya Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) Güzel Sanatlar Fakültesi Özel Yetenek Sınavlarının Evliya Çelebi Yereşkesi’ndeki fakülte binasında yarın başlayacağı bildirildi.

19 Ağustos 2019 Pazartesi   22:56:04

Kuaförde 36 Şişe Kaçak Alkol Ele Geçirildi

ANKARA – Ankara Sincan’da polis ekiplerince bir erkek kuaförüne yapılan operasyonda 36 şişe kaçak alkol ve bunların yapımında kullanılan malzemeleri ele geçirildi.

19 Ağustos 2019 Pazartesi   22:55:34

Fuat Çapa Açıklaması '2 Puan Kaybettiğimiz İçin Üzüldük'

TFF 1. Lig ekiplerinden Eskişehirspor’da Teknik Direktör Fuat Çapa, "Üzücü olan son dakikada verilmeyen penaltı, futbolcumuz altı pasın içine girmiş vursa gol olacak. Görüntülere baktık bu penaltı değilse hangisi penaltı olur bilmiyorum. Kurallar değişti diye biliyorum ama penaltı kuralları değişmedi. 2 puan kaybettiğimiz için üzüldük" dedi.

19 Ağustos 2019 Pazartesi   22:55:33

Haluk Dursun'un Vasiyet Niteliğinde Son Konuşması

Trafik kazasında hayatını kaybeden Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet Haluk Dursun, son konuşmasını '4. Tarihi Roman ve Romanda Tarih Bilgi Şöleni'nde yaptı Dursun: 'İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesinde, bir konuşmacının bir uyarısıyla kendime geldim, tarihçi nasıl olunur duygusunu anlama bakımından. Orhan Şaik Gökyay hocaydı. Kongrenin kapanış konuşmalarından bir tanesinde, çok kıymetli hocalar vardı. 'Tarihçiler siz kendi aranızda konuştunuz. Kendinize göre tarihi tefsir ettiniz, tarihi yorumladınız ama kendinize çok da fazla güvenmeyin. Bu işin eksiği edebiyatçılardır. Edebiyatçıların da ağzından tarihi onların da hissiyatını, heyecanını dinlemek, sizin kuru tarihinizin içerisine biraz heyecan biraz ruh katmak lazım. Bir şiirle ben sizi şimdi baş başa bırakacağım, çekileceğim, siz biraz düşünün ve bu şiir üzerinden bir tarih yorumlamaya gayret edin.' dedi.' 'Genç bir kız öğrenci söz istedi ama muhalefet dozu yüksek heyecanlı bir şekilde, 'Sizin burada ne işiniz var? Ben sizin yaptığınız çalışmalara baktım, siz Tuna tarihçisisiniz, sizin hayatınız Tuna'yla geçmiş. İkinci kitabınız da Nil. Nil'le ilgili de çalışmışsınız. Sizin hayatınızda Dicle yok. Siz Dicle'siz bir tarihçisiniz, o yüzden sizin burada bulunmaya hakkınız yok, konuşmaya hiç hakkınız yok' dedi. 'Siz Dicle'nin kuzularısınız ve siz Dicle’nin kuzuları bize emanetsiniz. Haklısınız geç kaldık bu emanete sahip olmakta ama bundan sonra sizinle hep beraber olacağız ve bu bölgede Dicle’nin, Murat’ın, Karasu’nun, Zap Suyu’nun, Aras’ın kuzularını çakallara kaptırmayacağız.' dedim. Çakallara kaptırmamak için onlarla hemhal olmak, hemdert olmak ve beraber olmak lazım'

19 Ağustos 2019 Pazartesi   22:55:03

Futbol Açıklaması TFF 1. Lig'de Görünüm

Ligin ilk haftasını Fatih Karagümrük lider geçti.

19 Ağustos 2019 Pazartesi   22:53:35

İsrail İstanbul'da Düğün Yapmaya Hazırlanan TRT Çalışanı Filistinli Çifti Ayırdı

Filistinli gelin Mecdulin Hassune'nin Batı Şeria'dan çıkışına izin vermeyen İsrail, İstanbul'da düğün yapmaya hazırlanan TRT Arapça çalışanı Filistinli çifti ayırdı TRT çalışanı Filistinli damat Muhammed Hayri:'Nablus'ta nikahımız kıyıldı. Çok mutluyduk, beraber yeni hayatımızı çizmeye başlamıştık. İsrail, mutluluğumuzu yarım bıraktı' TRT çalışanı Filistinli gelin Mecdulin Hassune:'Sınır kapısında 6 saat bekletildikten sonra hakkımda seyahat yasağı getirildiği söylendi. Nablus yakınında İsrail ordusuna ait bir kampta istihbarat subayıyla görüşmem istendi. Bugün görüşmeye gittim ancak istihbarat subayı olmadığı için görüşme gerçekleşmedi. Bugün İstanbul'da düğün yapmayı istiyorduk ama olmadı'

19 Ağustos 2019 Pazartesi   22:52:03

Kanarya Adaları Yangınında 9 Bin Kişi Tahliye Edildi

Kanarya Adaları’ndan Gran Kanarya’da 2 gün önce çıkan yangın devam ederken, 9 bin kişi afet bölgesinden tahliye edildi.

19 Ağustos 2019 Pazartesi   22:50:35

Keçiörengücü İlk Maçından 1 Puanla Ayrıldı

TFF 1. Lig’in yeni ekibi Keçiörengücü’nde Teknik Direktör Hamdi Yılmaz, berabere biten Eskişehirspor maçının ardından, “Çalışmalarımızın vermiş olduğu disiplinle iki yarıda da biz üstün oynadık. Talihsiz bir gol yedik ve bize 2 puana mal oldu” dedi.

19 Ağustos 2019 Pazartesi   22:50:33

'Yeni Kontrat İmzaladığım İçin Çok Mutluyum'

Roma'da forma giyen milli futbolcu Cengiz Ünder: '(Burada yapacağım daha çok şey var.) diyordum. Yeni kontrat imzaladığım için çok mutluyum' 'Umarım bu yıl bizim için çok başarılı geçer. Ben de çok motiveyim artık' 'Taraftarlarımızın önünde iyi bir başlangıç yapmalıyız'

19 Ağustos 2019 Pazartesi   22:48:33

Ev, Ahır Ve İçinde 5 Ton Buğday Bulunan Ambar Kül Oldu

Amasya’nın Taşova ilçesine bağlı Kavaloluğu köyünde çıkan yangında ev, ahır ve içinde 5 ton buğday bulunan ambar tamamen yanarak kül oldu.

19 Ağustos 2019 Pazartesi   22:45:04

Bahreyn ABD'nin Basra Körfezi Koalisyonuna Katılacak

Bahreyn, ABD'nin Basra Körfezi ve Hürmüz Boğazı'nda seyrüsefer güvenliğini temin etmek için başlattığı girişime katılacağını duyurdu.

19 Ağustos 2019 Pazartesi   22:39:04

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'ndan Bakan Ersoy'a Taziye Telefonu

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet Haluk Dursun’un vefatı dolayısıyla Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy’u telefonla arayarak başsağlığı diledi.

19 Ağustos 2019 Pazartesi   22:37:34

'Türkiye, Afganistan'da Hayati Bir Rol Oynadı'

Ankara Büyükelçisi Abdurrahim Seyitcan: 'Türkiye, Afganistan'ın ulusal güvenlik ve savunma güçlerinin eğitilmesi, sağlık, eğitim, insani yardım ve yeniden inşa gibi alanlarda Afganistan hükümeti ve halkına destek vererek hayati bir rol oynamıştır' 'Yakın gelecekte Taliban ile Afganistan hükümeti arasında doğrudan barış görüşmelerini dört gözle bekliyoruz'.

19 Ağustos 2019 Pazartesi   22:34:35

Çad'ın 3 İlinde OHAL

Çad hükümeti, Bakanlar Kurulunun kararıyla etnik gruplar arasında çatışmaların arttığı 3 ilde Olağanüstü Hal (OHAL) ilan etti.

19 Ağustos 2019 Pazartesi   22:34:34

Antalya'da İlk Hac Kafilesi Döndü

Hac ibadetini yerine getiren kafiledeki 330 kişi, Antalya Havalimanı'nda yakınları tarafından alkışlarla karşılandı Hacı Ümit Yiğit: 'Kutsal topraklarda çok duygusal anlar yaşanıyor, oraları anlatacak kelime bulamıyorum. Allah genç yaşta kutsal toprakları görmeyi nasip etsin'

19 Ağustos 2019 Pazartesi   22:31:33

Bakan Yardımcısı Dursun İçin Galatasaray Lisesi'nde Tören Düzenlenecek

Van'ın Erciş ilçesinde geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybeden Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet Haluk Dursun için yarın Galatasaray Lisesi'nde tören düzenlenecek.

19 Ağustos 2019 Pazartesi   22:23:34

Futbol Açıklaması Süper Lig'de Görünüm

20192020 sezonunun ilk haftasında Gazişehir Gaziantep'i 50 yenen Fenerbahçe, liderlik koltuğunun sahibi oldu.

19 Ağustos 2019 Pazartesi   22:23:03

Juventus'ta Sarri'nin Zatürre Olduğu Açıklandı

İtalya Birinci Futbol Ligi (Serie A) takımlarından Juventus'un yeni teknik direktörü Maurizio Sarri'nin zatürre olduğu duyuruldu.

19 Ağustos 2019 Pazartesi   22:17:05

Kayıp Keçileri Jandarma Buldu

Kargı’nın Köprübaşı Köyü’nde çalındığı düşünülen 8 keçi jandarmanın çalışması sonucu bulundu.

19 Ağustos 2019 Pazartesi   22:14:04

 1  2  3  ...  51  52