Haber Arşivi

İngiltere Başbakanı May'den Ramazan Bayramı Mesajı

'Toplumlarımızda nefret ve korku kışkırtıcılığı yapan aşağılık ideolojilere yer yoktur ve değerlerimizi yok etmek isteyenlere karşı Birleşik Krallık ve dünyadaki Müslümanların yanındayım'.

4 Haziran 2019 Salı   03:43:55

Mirasımız Derneğinden Kudüs'te Ramazan Yardımı

Mirasımız Derneği tarafından işgal altındaki Doğu Kudüs’te ihtiyaç sahibi Filistinli ailelere 2 bin 600 ramazan paketi, 6 bin 700 kişiye fitre ve zekât, 450 yetime bayramlık dağıtıldı.

4 Haziran 2019 Salı   03:17:25

Sudan'da Hayatını Kaybeden Göstericilerin Sayısı 35'E Yükseldi

Sudan'ın başkenti Hartum'da ordu birliklerinin göstericilere müdahalesinde en az 35 kişinin öldüğü bildirildi.

4 Haziran 2019 Salı   03:09:55

Polisten Kaçan Şüpheliler Yakalanınca Ağladı

Şüpheliler yaklaşık 25 kilometre kovalamaca sonucu yakalandı Araçta uyuşturucu ve silah bulunduğu için kaçtıkları tespit edildi Şüpheliler yakalanınca 'anne' diye ağlamaya başladı Çeşitli suçlardan 9 bin 264 lira para cezası kesildi.

4 Haziran 2019 Salı   03:07:54

Uluslararası Hukukçular Birliğinden İsrail'e Mescid-İ Aksa Tepkisi

Uluslararası Hukukçular Birliği Genel Sekreteri Necati Ceylan: ''Uluslararası Hukukçular Birliği, İsrailli bir grup fanatiği İsrail kuvvetlerinin aşkın müdahalesi altında Mescidi Aksa’ya gerçekleştirilen baskını ve ibadet edenlere menfur saldırıyı kınıyoruz''.

4 Haziran 2019 Salı   03:05:54

Binali Yıldırım'dan Taziye Ziyareti

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Binali Yıldırım, Tuzla’da 17 Mayıs’ta iki grup arasında çıkan silah kavgada, hayatını kaybeden Halil Elmas’ın ailesine taziye ziyareti gerçekleştirdi.

4 Haziran 2019 Salı   02:53:24

Yıldırım'dan Taziye Ziyareti

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, Tuzla ilçesinde 17 Mayıs'ta iki grup arasında çıkan silahlı kavgada olay yerinden geçerken kurşunun isabet etmesi sonucu hayatını kaybeden Halil Elmas'ın babaevine taziye ziyaretinde bulundu.

4 Haziran 2019 Salı   02:39:55

Lübnan'ın Trablus Kentindeki Çatışmada İki Güvenlik Görevlisi Öldü

Lübnan'ın kuzeyindeki Trablus kentinde çıkan silahlı çatışmada iki güvenlik görevlisinin hayatını kaybettiği bildirildi.

4 Haziran 2019 Salı   02:20:25

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş Son İftarda Diyanet TV'ye Konuk Oldu

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, ramazan ayının son iftarında Diyanet TV ekranlarından canlı olarak yayımlanan 'İftarı Beklerken' programına katıldı Bayram namazlarına çocukların da getirilmesi çağrısında bulunan Prof. Dr. Erbaş: 'Babalar çocuklarının, dedeler torunlarının ellerinden tutarak bayram namazlarına gelsin. Bayramları bayram gibi kutlayalım. Bayramları sevdiklerimizle birlikte geçirelim. Büyüklerimizi, sevdiklerimizi ziyaret edelim. Ziyaret edemezsek en azından telefonla onları arayarak görüşelim'Bayramı tatil olarak görmeyelim. Çünkü bu hakikaten bir ibadettir. Ramazan ve Kurban Bayramı esasında bir ibadettir. İbadeti usulüne uygun bir şekilde değerlendirmemiz lazım' 'Ramazan Bayramı'nın 'şeker bayramı' diye ifade edilmesi yanlış. Şeker bayramı diye bir bayram yok, bu Ramazan Bayramı'dır. Çocuklara şeker verildiği için bayramın adı şeker bayramı olmaz. Bu bir ibadettir. Bu ramazanın kutsiyetine biraz hafiflik getiriyor. Bu şekilde kullananlar bundan vazgeçsinler'

4 Haziran 2019 Salı   02:10:25

Çöp Depolama Alanı Alev Alev Yandı

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinin Diyarbakır karayolu 5. kilometresinde bulunan katı atık depolama alanında çıkan yangın bölgede paniğe sebep oldu.

4 Haziran 2019 Salı   01:55:25

FIFA, Sierra Leone'ye Yönelik Yasağı Kaldırdı

Uluslararası Futbol Federasyonları Birliği (FIFA), Batı Afrika ülkelerinden Sierra Leone'ye konulan futbol yasağını kaldırdı.

4 Haziran 2019 Salı   01:54:25

Nallıhan'da Silahlı Kavga Açıklaması 1 Ölü, 2 Yaralı

İftar vakti, aralarında husumet bulunan aileler arasında çıkan silahlı kavgada 1 kişi öldü, 2 kişi yaralandı Olayı haber alan tarafların yakınları arasında yaşanan gerginlik sonrası 7 kişi gözaltına alındı.

4 Haziran 2019 Salı   01:24:55

Uzman Onbaşı'nın Şehadet Haberi Adana'daki Ailesine Ulaştı

Tunceli’nin Ovacık İlçesinde güvenlik güçleri ile PKK’lılar arasında çıkan çatışmada şehit olan Uzman Onbaşı Eren Yücel’in (28) şehadet haberi Adana’daki ailesine verildi.

4 Haziran 2019 Salı   01:15:55

İngiltere Kraliçesi'nden Trump Onuruna Akşam Yemeği

İngiltere Kraliçesi II. Elizabeth, ABD Başkanı Donald Trump'ın onuruna Buckingham Sarayı'nda akşam yemeği verdi Kraliçe II. Elizabeth: 'Bu gece, onlarca yıldır halklarımızın güvenliğini ve refahını sağlamaya yardımcı olan ve yıllarca devam edeceğine inandığım bir ittifakı kutluyoruz' ABD Başkanı Donald Trump: 'Ortak zaferi kutlarken, iki ulusu gelecekte de bir arada tutmaya devam edecek olan müşterek değerlerinin altını da çiziyoruz'İngiltere, prangalarından kurtulduğunda (Brexit) büyük bir ticaret anlaşması da mümkün. Şimdiden konuşmaya başladık' Yemek, İşçi Partisi lideri Jeremy Corbyn ile Parlamento Başkanı John Bercow dahil bazı politikacılar tarafından boykot edildi İşçi Partisi lideri Corbyn'in de katılarak konuşma yapacağı Trump karşıtı büyük bir gösteri düzenlenecek

4 Haziran 2019 Salı   01:08:25

THY Sudan Seferini İptal Etti

Sudan'da askerin göstericilere ateş açması ve 30 kişinin hayatını kaybetmesinin ardından, Türk Hava Yolları (THY) Sudan'ın başkenti Hartum'dan İstanbul'a yapılan seferini iptal etti.

4 Haziran 2019 Salı   01:06:56

Vali Pehlivan, Koruyucu Ailelerin Evlerine Misafir Oldu

Vali Ali Hamza Pehlivan ile eşi Yıldız Pehlivan, koruyucu aileler olan Çil ve Seçkin aileleriyle iftarda bir araya geldi.

4 Haziran 2019 Salı   01:06:55

Soylu'dan 'Bu Milletin Kendisini İdare Etmesini Hazmedemeyenler Fırsat Kollamaktadır' Mesajı

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu: 'Bu milletin kendisini idare etmesini hazmedemeyenler fırsat kollamaktadır. Onların mağlup edileceği tek yer vardır o da sandıktır, reydir, demokrasidir. Eğer bu seçimde farklı bir sonuçla karşı karşıya kalırsak telafisi zor işlere Türkiye ev sahipliği yapar' 'İstanbul doğduğumuz, çoluk çocuğumuzun doğduğu yerdir. İstanbul dostlarımızı, ekmeğimizi kazandığımız yerdir. Ekrem'in yanında duran Canan'a, Sezai'ye, Kılıçdaroğlu'na bırakacaksak vay bizim halimize' 'AK Parti teşkilatı inanç içinde olursa ne Kılıçdaroğlu, ne İmamoğlu, ne öbür tarafta Canan kalır ne Sezai kalır. Hiç kimse kalmaz. Hepsini demokrasiyle beraber süpürürsünüz'İstanbul'un gücünü arkasına alarak Türkiye'nin istikrarını ortadan kaldırmaya çalışacaklara imkan vermeyiniz. Bunun vebali hepimizin olur'

4 Haziran 2019 Salı   01:03:56

Vali Pehlivan, Adabaşı Köyünde Düzenlenen İftara Katıldı

Bayburt Valisi Ali Hamza Pehlivan, Adabaşı Köyü’nde düzenlenen iftar programına katıldı.

4 Haziran 2019 Salı   01:03:55

Hamas'tan Fetih Hareketi'ne Diyalog Çağrısı

Hamas, Filistin'de bölünmüşlüğün sonlandırılması için Fetih Hareketi'ne diyalog çağrısında bulundu.

4 Haziran 2019 Salı   00:58:55

Vali Pehlivan, Geleneksel Çiftetaş İftarına Katıldı

Bayburt Valisi Ali Hamza Pehlivan, Sivas Valisi Salih Ayhan ile Demirözü İlçesine bağlı Çiftetaş Mahallesi sakinleri tarafından geleneksel hale getirilen iftar programına katıldı.

4 Haziran 2019 Salı   00:57:55

Kemaliye Belediye Başkanı Mehmet Karaman'dan Bayram Mesajı

Kemaliye Belediye Başkanı Mehmet Karaman, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

4 Haziran 2019 Salı   00:53:25

Hafif Ticari Aracın Şarampole Devrilmesi

AdıyamanÇelikhan kara yolunda meydana gelen kazada yaralanan 7 kişiden 3'ü hayatını kaybetti.

4 Haziran 2019 Salı   00:47:55

Çökme Tehlikesi Bulunan Metruk Bina Çevresinde Güvenlik Önlemi Alındı

Beşiktaş'ta çökme tehlikesi olduğu belirlenen metruk bina çevresinde güvenlik önlemi alındı.

4 Haziran 2019 Salı   00:43:54

Organize Suç Örgütü Sanığının Ölümüne İlişkin 6 Tutuklama

İzmir’de, 7’si tutuklu 69 sanığın yargılandığı organize suç örgütü davasında elektronik kelepçe takılarak ev hapsinde bulunan iş adamı Ahmet Kurtuluş’un hayatını kaybettiği silahlı saldırıya ilişkin aralarında cinayetin faili olan zanlının da bulunduğu 6 kişi tutuklandı.

4 Haziran 2019 Salı   00:40:25

Bursa'da Bıçaklı Kavga Açıklaması 1 Yaralı

Bursa'nın İnegöl ilçesinde çıkan kavgada sırtından bıçaklanan kişi ağır yaralandı.

4 Haziran 2019 Salı   00:39:25

 1  2  ...  36  37  38