Haber Arşivi

Binali Yıldırım, Esenyurtlularla İftarda Buluştu

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım:İstanbullular tekrar seçime gidiyor. Çünkü çaldılar. İşte siz oy verdiniz, oyunuzu ananızın ak sütü gibi verdiniz ama sandığa giden oylar sayılırken iç edildi' 'Sayıldıktan sonra bize 10 oy geri geliyor, ona bir tane geliyor. Bunun adı çalınmak değil de başka nedir, soruyorum. Bal gibi de çalmışlar'

2 Haziran 2019 Pazar   00:02:59

KTMM Zelenskiy'e Yeni Kırım Temsilcisi Önerecek

Kırım Tatar Milli Meclisi (KTMM), Kırım Tatar halkının lideri Mustafa Abdülcemil Kırımoğlu'ndan boşalan devlet başkanlığının Kırım konusundaki danışmanlığına yeni aday önerisinde bulanacak.

2 Haziran 2019 Pazar   00:02:30

New York'ta Suudi Arabistan'a 'İdam' Protestosu

Suudi Arabistan'ın, aralarında tanınmış İslam alimi Selman el-Avde'nin de yer aldığı tutuklu üç din adamını ramazan ayından sonra idam etmeye hazırlandığı yönündeki haberlerin ardından New York'taki Suud Başkonsolosluğu önünde protesto gösterileri düzenlendi.

2 Haziran 2019 Pazar   00:02:00

'Türkiye Uluslararası Dayanışma Ve Ortaklığın Gayretli Bir Savunucusu'

Türkiye'nin Berlin Büyükelçisi Ali Kemal Aydın: “Türkiye, kendi deneyimlerinden yola çıkarak, daha güvenli ve daha sürdürebilir bir dünya inşa etmek amacıyla uluslararası dayanışma ve ortaklığın gayretli bir savunucusudur”.

2 Haziran 2019 Pazar   00:00:59

 1  2  ...  41  42