Haber Arşivi

Bosna Hersek'te Sığınmacı Karşıtı Protesto

Bosna Hersek'in kuzeybatısındaki Bihac şehrinde sığınmacı karşıtı protesto düzenlendi.

16 Haziran 2019 Pazar   23:22:46

Tekne İle Geziye Çıktılar Yakıtları Bitince Yardım İstediler

Muğla’nın Bodrum ilçesinden tekne ile denize açılan 4 kişi, Sahil Güvenlik ekipleri tarafından kurtarıldı.

16 Haziran 2019 Pazar   23:19:20

Trenin Altında Kalan Şahıs Öldü

Niğde’de trenin çarptığı bir kişi, olay yerinde hayatını kaybetti.

16 Haziran 2019 Pazar   23:19:19

Ekrem İmamoğlu Açıklaması 'Benim VIP Derdim Yok, Basitleşmiştir Demek Hakaretse Hakarettir'

Binali Yıldırım ve Ekrem İmamoğlu ortak yayında soruları yanıtlamaya devam ediyor. Ordu’da yaşanan olayla ilgili soruya yanıt veren İmamoğlu, ”Benim tavırlarım net, nasıl sükunete çağırdığım belli, benim VIP derdim yok. VIP süreçlerinin çok daha netleşmesi gerekir, hakaret etmedim, basitleşmiştir demek hakaretse hakarettir” dedi.

16 Haziran 2019 Pazar   23:19:17

Haziran'da Didim'i Dolu Ve Fırtına Vurdu

Aydının Didim İlçesinde etkili olan şiddetli yağış günlük yaşamı olumuz etkiledi. Haziran ayında Didimliler adeta Aralık ayını yaşarken, yağışla birlikte dolu etkili oldu. Yağmura hazırlıksız yakalananlar ıslanmaktan kurtulamazken, Altınkum Yalı caddesinde ise yer alan tabela ve çadırlar yağış ve fırtınada devrildi.

16 Haziran 2019 Pazar   23:18:47

Kuşadası'nda Acı Olay

Kuşadası’nda emzirme sonrası soluk borusunun tıkanması nedeniyle hastaneye kaldırılan 40 günlük bebek hayatını kaybetti.

16 Haziran 2019 Pazar   23:18:47

Düğün Konvoyundan Bahşiş Almak İsteyen Çocuğa Otomobil Çarptı

Zonguldak’ın Devrek ilçesinde bahşiş almak için düğün konvoyunun önünü kesen bir çocuk, arkadan gelen aracın çarpması sonucu yaralandı.

16 Haziran 2019 Pazar   23:13:47

Yıldırım-İmamoğlu Ortak Yayını (9)

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım: '(Sayıştay raporu) İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nden de birçok yazılı açıklama yapıldı. Maalesef bu konu yeterince duyurulamadı, onların yerine biz duyurmak sorunda kaldık. Böyle bir şey yok. Kısacası yalan' 'Değerli arkadaşımızın maalesef bu konularda daha ilkeli davranmasını beklerim. Bugüne kadar ortaya atıp kafa bulandırmaya çalıştığı bütün meselelerin doğru olmadığı ortaya çıktı. Bunları tek tek isterseniz sayalım ama ben bunları konuşmaktan zül duyuyorum. Ben İstanbul'u konuşmak istiyorum'

16 Haziran 2019 Pazar   23:10:46

Yıldırım-İmamoğlu Ortak Yayını (8)

CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu: '(OrduGiresun Havaalanı VIP salonunda yaşanan olay) Hakaret etmedim. 'Basitleşmiştir' demek hakaretse hakaret. Ama hakaret etmedim. Bu süreç çok nettir. Yasal süreç devam ediyor. Bizim de başka duyumlarımız var. Bize gelen bilgiler, belgeler ve hakaretleri vardır. Bakacağız. Vali'nin bir ay öncesinde. Niye bilmem. Tanımam kendilerini' AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım: 'En yakın arkadaşı Fatih Portakal bile yayınında dedi ki 'Bu Ordu işi olmadı, yanlış olmuştur. Bizde görüntüler var RTÜK'e takılacağız diye yayınlamıyoruz.' dedi. Bence kabul etseydi Ekrem Bey, özür dileseydi iş bitmişti ama iki gün sonra düşündü, taşındı, 'basitlik' diye bir icatta bulundu. Bu da şüyuu vukuundan beter bir şey. Aslında şimdi validen özür dilemesi gerekir demiştim. Şimdi başka bir şey diyordum, İstanbullulardan ve milletten özür dilemesi gerekir çünkü millete yalan söylemiştir'

16 Haziran 2019 Pazar   23:09:46

8. Dünya Wushu Kung Fu Şampiyonası

Çin'de düzenlenen şampiyonanın ilk gününde milli sporcu Elif Akyüz altın, Necmettin Erbakan Akyüz, Hilal Feyza Çapoğlu ve Ayşe Sude Akyüz gümüş madalya elde etti.

16 Haziran 2019 Pazar   23:06:16

Şırnak'ta Şehit Olan Asker

Cehennem Deresi bölgesinde 8 teröristin etkisiz hale getirildiği operasyonda şehit düşen Jandarma Teğmen Şafak Evran'ın naaşı memleketi Afyonkarahisar'a getirildi.

16 Haziran 2019 Pazar   23:01:47

Kadıköy'de Tarihi Ortak Yayın Dev Ekranlardan İzlendi

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım ve CHP’nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu’nun katılımıyla gerçekleştirilen tarihi ortak yayın, Kadıköy Meydanı’nı doldurdu.

16 Haziran 2019 Pazar   22:59:18

Hurdacılar Elektrik Direğini Kesmeye Çalışırken Orman Yangını Çıkardı

Muğla'nın Marmaris ilçesinde hurdacıların oksijen tüpüyle kullanılmayan bir elektrik direğini kesmeye çalışırken çıkardığı orman yangını büyümeden söndürüldü.

16 Haziran 2019 Pazar   22:59:17

Yunanistan Başbakanı Çipras, Doğu Akdeniz İçin Toplantı Gerçekleştirdi

Yunanistan’da Fatih gemisinin sondaj faaliyetleri ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Doğu Akdeniz ile ilgili açıklamaları Atina’da hareketlilik getirdi.

16 Haziran 2019 Pazar   22:58:47

Yıldırım-İmamoğlu Ortak Yayını (7)

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım:Bu veri kopyalama işi, bu bir FETÖ taktiğidir. FETÖ bunu yaptı geçmişte. Bir şey daha söylemekte yarar var. Üç tane dışarıdan uzman da görevlendirme yaptı. Bir kere bu başlı başına fecaat bir şeydir. Devletin memurları dururken, en hassas yerlere, kozmik odalara dışarıdan adam tayin edip, görev veremezsiniz' 'Her seçimin sonucu kabul edilir ama nasıl seçim bir hukuki bir işlemse, demokratik bir işlemse, seçim sonucu sayımda da itiraz süreci icap ederse yine olur. Ama bu sefer belki biz etmeyeceğiz, Sayın Ekrem Bey edecek. Ben iki taraf için de bunun normal bir şey olduğunu düşünüyorum. Umarım itiraz olmaz' CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu: 'Elbetteki seçimlere itiraz haktır. Bu hakkı kimsenin yok sayma şansı yoktur. Bizim böyle haddimiz de yok zaten. Haktır. Ama uydurma gerekçelerle itiraz yapmayız biz. Gerçekten gerekçe varsa elimizde, yani imzalı tutanaklar üzerinden bir sıkıntı görüyorsak elbette ki itiraz hakkımızı kullanırız. Dolayısıyla bizim sürece dair hep eleştirdiklerimiz bunlardı' 'Şunu ifade edeyim, İstanbul Büyükşehir Belediyesi seçimi 23 Haziran'da Allah'ın izniyle yüz binlerce insanın katkısıyla güvenli olacaktır ve bizim itiraz etmeye gereğimiz kalmayacaktır'

16 Haziran 2019 Pazar   22:54:46

Elektrik Kesintisinde Hükümet İhmali İddiası

Arjantin ve Uruguay’ı etkileyen ve yaklaşık 50 milyon kişinin elektriksiz kalmasına neden olan, enerji kesintisiyle ilgili Arjantin hükümetinin ihmali olduğu iddia edildi. Arızanın düzeltilmesi üzerinde belirli bölgelere elektrik verilmeye başlandı.

16 Haziran 2019 Pazar   22:54:17

Yıldırım-İmamoğlu Ortak Yayını (6)

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım: 'Çok açık bir şey söylüyorum. 39 belediyenin 25'ini, 1 Milliyetçi Hareket Partisi, 24 AK Parti ve nüfusun da yüzde 65'ini teşkil ediyor kazanmışız. İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin toplam meclis üye sayısı 320 veya 310. 180'ini kazanmışız, Millet İttifakı da 130'unu kazanmış. Yani arada 50 tane fark var. Çoğunluk Cumhur İttifakı'nın. Yani sonuç buyken 'Kaybettik' mi diyecektik' CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu: 'Bu bir veri yedekleme işlemidir. Veri yedeklemek için de veri kopyalaması yapılır ve yedeklenir. Verdiğimiz talimatta 31 Aralık, yeni yılbaşı, 31 Mart, yani seçim gecesi, 18 Nisan, yani bize mazbatanın teslim edildiği gün. Bunları milat kabul edilerek veri tabanlarının yedeklenmesi ve yine Büyükşehirde korunması'

16 Haziran 2019 Pazar   22:51:16

Sulama kuyusunda ölüm kalım savaşı!

Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde; ikamet ettikleri apartmanın hemen yanında bulunan bir kuyuya düşen baba oğlu Balıkesir Büyükşehir Belediyesi bünyesindeki İtfaiye Grup Amirliği ekipleri kurtardı.

16 Haziran 2019 Pazar   22:49:17

Tarihi Ortak Yayın Kahvehaneleri Doldurdu

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım ve CHP’nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu’nun katılımıyla gerçekleştirilen tarihi ortak yayın, kentteki kahvehaneleri doldurdu.

16 Haziran 2019 Pazar   22:48:46

Binali Yıldırım'dan FETÖ çıkışı!

Ortak canlı yayına çıkan Binali Yıldırım'ın Ekrem İmamoğlu'na yönelttiği "Büyükşehir'in veri kopyalama talimatını neden verdiniz?" sosyal medya çok konuşuldu. Yıldırım, İmamoğlu'nun cevabından sonra "Bu veri kopyalama işi bir FETÖ taktiğidir." ifadelerini kullandı.

16 Haziran 2019 Pazar   22:46:38

Yıldırım-İmamoğlu Ortak Yayını (5)

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım: 'Su indirimi, AK Parti grubunun önergesiyle oylandı ve çıktı, ittifakla kabul edildi. Ekrem Bey'in önerdiği indirim tarzı değil. Bizim önerdiğimiz indirim tarzı kabul edildi. Nüfusu fazla olanlar, daha az su parası ödeyecek' CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu: 'Algı yaratılıyor. 6 ilçede yapılan. Sandık bölgeleri belli, oluşan fark, 600 bin seçmeni kapsıyor oluşan fark 469. Artısıyla eksisiyle Binali Bey'in adına pozitif fark budur. Esas fark geçersiz oylardandır. Yanlış kampanya yönettiniz. Kampanyada 'ampule bas' şeklinde yaptığınız sloganla oldu. Geçersiz oyların geçersiz sayılması, bizde daha az oldu, sizde daha çok oldu'

16 Haziran 2019 Pazar   22:41:21

Alaşehir'de Dere Taştı Sel Suları 2 Traktörü Sürükledi

Manisa’nın Alaşehir ilçesinde aniden bastıran şiddetli yağmur sonrası taşan derenin suları derede kum yükleyen iki traktörü metrelerce sürükledi. Traktör sürücüleri canlarını son anda kurtarırken 750 metre ileriye sürüklenen traktörler iş makinelerinin yardımıyla kurtarıldı.

16 Haziran 2019 Pazar   22:39:23

Koyun Sürüsü Köye Dönünce Çobanın Öldüğü Anlaşıldı

Erzincan’ın Tercan ilçesinde koyun sürüsü köye dönünce çobanın yaylada yıldırım düşmesi sonucu hayatını kaybettiği anlaşıldı.

16 Haziran 2019 Pazar   22:39:22

Ortak Yayında İki Aday Birbirine Soru Sordu

İsmail Küçükkaya’nın moderatörlüğünde gerçekleşen ortak yayında AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım ve CHP’nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu karşılıklı birbirine soru sordu.

16 Haziran 2019 Pazar   22:38:51

Boğulma Tehlikesi Geçiren Suriyeli Kadınları Vatandaşlar Kurtardı

Hatay'ın Arsuz ilçesinde serinlemek için girdikleri denizde boğulma tehlikesi geçiren iki Suriyeli kadın, vatandaşlar tarafından kurtarıldı.

16 Haziran 2019 Pazar   22:36:52

 1  2  3  ...  37  38