Haber Arşivi

Erdoğan Açıklaması 'Her Aşaması Tartışılır Hale Gelmiş Bir Seçim İçin En Doğru Karar Verilmiştir'

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Sandığın başındaki görevliden, sandıktan çıkan oyun kayıtlara geçirilmesine kadar her aşaması tartışılır hale gelmiş bir seçim için en doğru karar verilmiştir” dedi.

9 Mayıs 2019 Perşembe   23:16:44

Başkan Erdoğan'dan flaş 'Döviz kuru' çıkışı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Ankara'nın enleri Ödül Töreni'nde önemli açıklamalarda bulundu.

9 Mayıs 2019 Perşembe   23:14:37

Venezuela'da Kalkışma Girişiminde Bulunanlar Büyükelçiliklere Kaçıyor

İtalya büyükelçisinin evine dün sığınan Marianela Magallanes gibi Kurucu Meclis'in yargı yolunu açtığı 7 AN milletvekilinden Richard Blanco da yargıdan kaçmak için aynı yönteme başvurdu ve Arjantin büyükelçisinin evine sığındı.

9 Mayıs 2019 Perşembe   23:12:44

Melih Gökçek'ten darbe tehdidinde bulunan o isme sert sözler

Ankara eski Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, YSK'nın İstanbul kararı sonrası resmen darbe çağrısı yapan CHP Bursa Milletvekili Nurhayat Altaca Kayışoğlu'na tepki göstererek, "Karar çıkmadan hukuk diyeceksiniz. İşinize gelmeyince darbe diyeceksiniz" dedi.

9 Mayıs 2019 Perşembe   23:07:45

Türkiye'de Bulunan Dünyanın En Eski Gemi Batığı UNESCO'da Tanıtıldı

UNESCO'da düzenlenen konferansta, Antalya'daki 3 bin 600 yıllık gemi batığına ilişkin video ve fotoğraflar eşliğinde bilgi verildi.

9 Mayıs 2019 Perşembe   23:07:13

İsrail Kudüs'ü Ziyarete Gelen 4 Türk Öğrenciyi Ülkeye Almadı

Kudüs'ü ziyaret etmek isteyen Türk öğrenciler Ömer Faruk Balta, Alim Purtul, Numan Aydın ve Recep Hocaoğlu dün akşam geldikleri Tel Aviv'deki Ben Gurion Havalimanı'nda İsrail istihbaratınca gözaltına alındıktan sonra bu sabah sınır dışı edildi.

9 Mayıs 2019 Perşembe   23:06:13

Fasl-I Şahane'de 'Bimarhane' Tiyatro Gösterisi

Samsun’un Atakum ilçesinde düzenlenen "Fasl-ı Şahane" etkinlikleri kapsamında "Bimarhane" isimli tiyatro gösterisi gerçekleştirildi.

9 Mayıs 2019 Perşembe   23:01:13

Enerji Bakan Dönmez Açıklaması 'Kıbrıs'taki Rezervler İki Tarafa Aittir'

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, "Kıbrıs’taki rezervler iki tarafa aittir ve hakça bir paylaşım gerçekleştirilmelidir. Kıta sahanlığımız içerisinde gerçekleştirdiğimiz sismik arama ve sondaj faaliyetlerine saygı duyulmasını bölge içi ve dışı tüm taraflardan beklemekteyiz” dedi.

9 Mayıs 2019 Perşembe   22:59:13

Ankara'nın Enleri Ödül Töreni

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan: (1) 'Türkiye'yi başka türlü durduramayacaklarını görenler umudumuza, moralimize, hedeflerimize ulaşma inancımıza saldırıyorlar. Faizi ve enflasyonu tetikleyen kur operasyonlarının gerisindeki en büyük amaç budur' 'Kendimize güvendiğimiz takdirde hiçbir yaptırım ve bununla ilgili tehditler, hiçbir ek vergi uygulaması, hiçbir açık gizli ambargo bizi durduramaz' 'Son yıllarda ülkemizi kendi senaryoları doğrultusunda siyasi, ekonomik, askeri olarak çökertmeyi amaçlayanlara bugüne kadar aradıkları fırsatı hamdolsun vermedik, inşallah bundan sonra da vermeyeceğiz' 'İlerleyen süreçte istihdamda çok ciddi bir yükseliş bekliyoruz. Şimdiden bunun işaretlerini almaya başladık'

9 Mayıs 2019 Perşembe   22:58:44

Tuzlaspor, Rövanş Maçına Çıkmama Kararı Aldı

Tuzlaspor Basın Sözcüsü Erkan Şensoy, TFF 2. Lig Play-Off Çeyrek Final ilk maçında 2-0 mağlup oldukları Manisa BBSK mücadelesinin rövanşına çıkmayacaklarını açıkladı.

9 Mayıs 2019 Perşembe   22:56:13

Kevin Durant, Rockets'a Karşı Yok

Golden State Warriors'ın yıldızı Durant, sakatlığı nedeniyle Houston Rockets'a karşı oynanan Batı Konferansı yarı final serisinin kalan maçlarında görev yapamayacak.

9 Mayıs 2019 Perşembe   22:55:43

A Milli Erkek Voleybol Takımı, Kampa Girdi

Milliler, Avrupa Altın Ligi hazırlıkları kapsamında Ankara'da ilk antrenmanını yaptı.

9 Mayıs 2019 Perşembe   22:53:13

Diyarbakır'da 11 Muhtar Açığa Alındı

Lice ilçesinde haklarında silahlı terör örgütüne üye olma, terör örgütüne yardım ve yataklık, uyuşturucu ticareti ile Uyuşturucu Maddelerin Murakabesi Hakkında Kanun'a muhalefetten soruşturma ve kovuşturma bulunan 11 muhtar açığa alındı.

9 Mayıs 2019 Perşembe   22:48:43

Fatih'te 5 Bin Kişi İftar Sofrasında Bir Araya Geldi

Fatih Belediyesi tarafından Şehremini Büyük Saray Meydanı’nda düzenlenen iftarda programında 5 bin vatandaş bir araya geldi.

9 Mayıs 2019 Perşembe   22:40:38

İçişleri Bakanlığından Yayalara Bilgisayar Oyunlu Anlatım

İçişleri Bakanlığınca, bir bilgisayar oyunu üzerinden, trafikte yaya önceliği ve kurallara uyulması gerektiğini anlatmak için hazırlanan simülasyon, sosyal medya hesaplarından paylaşıldı.

9 Mayıs 2019 Perşembe   22:36:09

Bakan Turhan, Karayolları Genel Müdürlüğünün İftarına Katıldı

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan, Karayolları Genel Müdürlüğünün düzenlediği iftar yemeğine katıldı.

9 Mayıs 2019 Perşembe   22:35:37

Trump'ın 'Müslüman Kardeşler' Planı Tartışılmaya Devam Ediyor

ABD'de Trump yönetiminin Müslüman Kardeşler'i 'yabancı terör örgütleri' listesine almak üzere hazırlık yaptığının ortaya çıkması, Amerikan medyasında ve kamuoyunda tartışılmaya devam ediyor New York Times:Bu, Başkan’ın Amerikan hükümet yetkilileri ile tam değerlendirmeden otokratik liderlerin ağır etkisi altında kalarak aldığı bir dış politika kararı gibi görünüyor” Washington Post:Eğer Trump yönetimi Müslüman Kardeşler'i terör örgütü olarak tanımlarsa, zaten yabancı bir ülkede kendilerini yabancı gibi hissetmeye başlamış olan Amerikalı Müslümanların haklarından daha fazla mahrum edilmesine yol açacaktır'.

9 Mayıs 2019 Perşembe   22:30:08

Ürdün, Irak Ve Mısır Arasında Ekonomik Anlaşma

Ürdün, Irak ve Mısır arasında ekonomi, ticaret ve enerji alanlarında iş birliğini geliştirme anlaşması imzalandı.

9 Mayıs 2019 Perşembe   22:28:38

Malatya'da Kanalizasyon Borusu Patladı

Malatya'da kanalizasyon borusu patladı, seyir halindeki otomobilin tekeri çukura saplandı.

9 Mayıs 2019 Perşembe   22:27:37

'Çığır Açıcı Bir Dönüşümün Hikayesi'

'Çığır Açıcı Bir Dönüşümün Hikayesi' isimli söyleşide modern bilimin doğuşu ele alındı.

9 Mayıs 2019 Perşembe   22:25:38

BM, SDG'nin Tuttuğu DEAŞ Militanlarına Erişim Talep Ediyor

BM Uluslararası Bağımsız Suriye Araştırma Komisyonu Başkanı Sergio Pinheiro: 'Yaklaşık 50 ülkeden birkaç bin yabancı terörist savaşçı SDG tarafından tutuluyor ve hiç kimseyle görüştürülmüyor ve bu tür tutukluluk işkence ve kötü muamelenin olduğu bir ortam yaratma riski taşıyor. SDG'yi bağımsız, uluslararası insani kuruluşlar ve insan hakları gözlemcilerinin tutukluları ziyaretine izin vermeye çağırıyoruz'Soykırım, insanlığa karşı suç ve savaş suçu işlemiş olan DEAŞ'lılara ve şüphelilere erişimin olmaması bu kişilerin işledikleri suçlardan sorumlu tutulmaları ve yargılanmalarını engelleyebileceği gibi, yine ülkelerine kabul edilmedikleri ve yargılanmadıkları sürece DEAŞ kurbanları ve aileleri gerçekleri öğrenemeyecek'

9 Mayıs 2019 Perşembe   22:25:09

Van'da '9 Mayıs Avrupa Günü'

Avrupa Birliği (AB) Van Bilgi Merkezi, ‘9 Mayıs Avrupa Günü’ kapsamında iftar programı düzenledi.

9 Mayıs 2019 Perşembe   22:25:08

Çorum Valiliğinden Şehit Aileleri Ve Gazilere İftar

Vali Mustafa Çiftçi: 'Ayağımızı bastığımız topraklara 'vatanımız' diyebiliyorsak, 24 saat huzur ve güven içerisinde, başımız dik bir şekilde bu aziz vatanda yaşayabiliyorsak bunda en büyük pay şehitlerimizindir'.

9 Mayıs 2019 Perşembe   22:23:38

Süper Loto Çekildi (2)

Bu haftaki çekilişte 6 bilen çıkmayınca 6 milyon 728 bin 938 lira devretti.

9 Mayıs 2019 Perşembe   22:22:37

Bakan Turhan KGM'nin İftarına Katıldı

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan: 'Hiçbir işimizi heba etmeyelim, layıkıyla yapalım, mevzuata sığınıp da hizmetin yapılmasına mani olmayalım. İşlerimizi kanun ve nizam çerçevesinde yapalım ancak durduk yere ne kimseyi süründürelim ne de bir işe mani olalım'

9 Mayıs 2019 Perşembe   22:21:08

 1  2  3  ...  65  66