Haber Arşivi

Kılıçdaroğlu'ndan Yeşilçam'ın Usta Oyuncusu Kolçak İçin Taziye Mesajı

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, sinema sanatçısı Eşref Kolçak'a Allah'tan rahmet, ailesine, sevenlerine ve sanat camiasına başsağlığı diledi.

26 Mayıs 2019 Pazar   23:09:06

AK Parti Bursa İl Teşkilatı İftarda Buluştu

AK Parti Bursa İl Teşkilatı, düzenlenen iftar sofrasında bir araya geldi. AK Parti Bursa İl Başkanı Ayhan Salman, “Milletimize hizmet vasıtası olarak gördüğümüz siyaset, bizlere hiçbir zaman dikensiz gül bahçesi olmadı" diye konuştu.

26 Mayıs 2019 Pazar   23:05:08

Bolu Dağı'nda feci kaza!

D-100 Karayolu Bolu Dağı mevkiinde yolcu otobüsünün römorklü traktöre çarpması sonucu 1 kişi öldü, 13 kişi yaralandı.

26 Mayıs 2019 Pazar   23:05:06

Kağıthane'de Silahlı Saldırı Açıklaması 4 Yaralı

Kağıthane'de bir internet kafe önünde oturanlara silahla ateş açılması sonucu 4 kişi yaralandı.

26 Mayıs 2019 Pazar   23:02:37

'Vakit Kızarak, Küserek Geri Çekilmek Vakti Değildir'

AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş: '320 bin kişi geçersiz oy kullanmış. Bunların bir kısmı yanlışlıkla geçersiz, yarısına yakını ise boş oy atmış. İlçe belediyesinde AK Parti'ye vermiş, Büyükşehir'de az vermiş. Geçen 31 Mart'ta bu çok kulağımıza geldi, 'Bir ders verelim, şöyle bir kendilerine gelsinler.' Kızmış, bunun hıncını bir şekilde sandıkta alıyor. Kızgınlık, küskünlük ifade eden arkadaşlarımızla şunu söyleyin; Vakit kızarak, küserek geri çekilmek vakti değildir' 'İstanbul halkının 23 Haziran'daki yenileme seçiminde iradesini yenileyeceğine, iradesini yeniden büyük ve güçlü Türkiye, Tayyip Erdoğan'ın öncülüğündeki bir Türkiye istikametinde kullanacağına ve Binali Yıldırım Bey için kullanacağına yürekten inanıyorum'

26 Mayıs 2019 Pazar   23:00:37

15 Gün Önce Askerden Gelen Genç Dicle Nehri'nde Boğuldu

Diyarbakır’ın Bismil ilçesinde arkadaşıyla birlikte balık avlamak için Dicle Nehri’ne giren 21 yaşındaki genç, nehirde akıntıya kapılıp boğularak hayatını kaybetti.

26 Mayıs 2019 Pazar   23:00:07

Kılıçdaroğlu, Minibüsçü Esnafı İle İftar Yaptı

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu: 'Türkiye'nin çözülmeyecek hiçbir sorunu yoktur. Bütün mesele şudur, adaletten yana olacaksınız. Adaletten, haktan ve hukuktan yana tavır alacağız' 'Kini, öfkeyi ve nefreti bir tarafa bırakacağız. Hep birlikte güzel ülkemiz için, vatanımız için, bayrağımız için ne gerekiyorsa hepsini yapacağız'

26 Mayıs 2019 Pazar   22:59:06

Kazada Bacağı Kopan Kamyon Şoförü Öldü

Avcılar'da meydana gelen trafik kazasında bacağı kopan kamyon şoförü, hayatını kaybetti.

26 Mayıs 2019 Pazar   22:56:36

Akademisyen Ceren Damar'ın Adı Gençlik Merkezinde Yaşatılacak

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 2 Ocak 2019'da öğrencisi tarafından öldürülen akademisyen Ceren Damar'ın doğum günü dolayısıyla babası Mustafa Damar'ı telefonla arayarak, tekrar başsağlığı diledi Erdoğan: 'Batıkent Gençlik Merkezi'ne inşallah Ceren'in adını veriyoruz. Orası artık Ceren Damar Gençlik Merkezi olarak anılacak'

26 Mayıs 2019 Pazar   22:52:36

Bahçelievler'de 'Ramazan Sokağı' İlgi Görüyor

Bahçelievler Belediyesi tarafından kurulan "Ramazan Sokağı", gece gündüz ziyaretçi akınına uğruyor.

26 Mayıs 2019 Pazar   22:51:08

AP Seçimlerini Fransa'da Aşırı Sağcılar Kazandı

Fransa'daki Avrupa Parlamentosu seçimlerinde, resmi olmayan sonuçlara göre aşırı sağcı Ulusal Birlik Partisi yüzde 23,3 oy aldı.

26 Mayıs 2019 Pazar   22:51:07

Kağıthane'de 42 Bin Metrekarelik Alanda Kentsel Dönüşüm Yapılacak

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum 'O istinat duvarının (Kağıthane'deki) çökmesinden sonra saha incelemesi yaptık ve 42 bin metrekarelik alanda 176 binanın bulunduğu bölgeyi kentsel dönüşüm projesi olarak belirledik' 'Her yıl 300 bin konut yapmak suretiyle, şehirlerimizdeki acil riskli dönüştürülmesi gereken alanları da hızlı bir şekilde dönüştürmek istiyoruz'.

26 Mayıs 2019 Pazar   22:41:49

Galatasaray'ın Şampiyonluğu Kutlanıyor

Spor Toto Süper Lig'de sezonu zirvede tamamlayan Galatasaray'ın 22. şampiyonluğu Siirt'te kutlandı.

26 Mayıs 2019 Pazar   22:41:20

AK Parti İstanbul Mahalle Başkanları İftar Programı

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan: (1) 'Her hırsızlık kötüdür ama oy hırsızlığı, milli irade hırsızlığı tam bir felakettir. Milli irade hırsızlığında tüm milletin hakkını çalmış olursunuz. Biz bu süreçte attığımız adımlarla milletimizin hakkını, hukukunu, iradesini korumak için mücadele ettik, bu sebeple YSK'nin seçimin yenilenmesi kararını isabetli buluyoruz' 'İstanbul'da 2 milyon 300 bin üyeye sahibiz. İstanbul'da bu kadar üyeye sahipsek sadece İstanbul üyelerimizi ciddi manada çalıştıralım. Bir üye yanında iki oy daha getirsin mesele bitti ama üyelerimizi çalıştıralım önce. 'Üyeyim ama çalışmıyorum' olmaz, üyeliğin bir sorumluluğu var' 'Siyasetimizde milletle inatlaşmak, millete rağmen iş görmek, millete rağmen yol yürümek diye bir anlayış kesinlikle yoktur'

26 Mayıs 2019 Pazar   22:39:20

AP Seçimlerini İspanya Ve Portekiz'de Sosyalistler Kazandı

Resmi olmayan sonuçlara göre, İspanya ve Portekiz'deki seçimlerde zafer sosyalistlerin oldu Belçika'ya kaçan eski Katalonya Özerk Hükümet Başkanı Carles Pugdemont ve tutuklu yargılanan Oriol Junqueras, AP parlamenteri seçildi.

26 Mayıs 2019 Pazar   22:39:19

'23 Haziran Seçimini Siyasal Çatışmanın Merkezi Haline Getirecekler'

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu: '23 Haziran'da endişem odur ki, İstanbul seçimini ideolojik kamplaşmanın merkezi haline getirip, eski Türkiye'nin alışkanlıklarına İstanbul'u ve Türkiye'yi itmeye çalışanlara bir fırsat olarak kullandırmak isteyeceklerdir. Endişem odur ki, İstanbul'da 23 Haziran'daki seçimi siyasal çatışmanın, siyasal kamplaşmaların merkezi haline getirecekler' 'Kucaklıyorum da kucaklıyorum deyip yüzündeki boyalar, maskeler düştükçe, esas kimliği ortaya çıktıkça çırpınmaya başladı. Şimdi Allah muhafaza bunlar İstanbul Büyükşehir Belediyesini kazanırlarsa, ele geçirirlerse kimlerle yönetecekler? Kılıçdaroğlu olacak mı, o bir kadın var, onunla yönetecekler mi, bir de Sezai vardı değil mi, bunlarla mı yönetecekler? İstanbul'u bunlara teslim etmeyelim. Onun için bir veballe karşı karşıya kalırız. İstanbul birilerinin zaman kaybettireceği bir şehir değildir'

26 Mayıs 2019 Pazar   22:37:19

Lübnan'daki Müstakbel Hareketinden Esed Rejimine Suçlama

Hareket, Esed rejimi askerlerini, Lübnanlı bir genci işkence yaparak öldürmekle suçladı.

26 Mayıs 2019 Pazar   22:35:50

'23 Haziran'da İstanbul'da Demokrasi Bayramı Var'

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay: 'Ramazan Bayramı'ndan sonra 23 Haziran'da İstanbul'da demokrasi bayramı var. Demokrasi bayramında İstanbul'a dönüp oyunuzu kullanmayı, sandığa giderek vatandaşlık görevinizi yerine getirmeyi sakın ha sakın ihmal etmeyin' 'Önümüzdeki dört hafta boyunca, İstanbul’un bütününü kapsayan ve kucaklayan bir dille, hakikatleri, İstanbul'a dair hayallerimizi, projelerimizi anlatacağız' 'Gelecek nesillere emanet edebileceğimiz insan ve medeniyet odaklı bir vizyonla, İstanbul'un tüm dünyaya örnek bir şehir haline geleceğine yürekten inanıyorum'

26 Mayıs 2019 Pazar   22:35:21

Semih Özsoy Açıklaması 'Bize Gönderme Yapanlar Kendilerine Baksınlar Nasıl Buralara Gelmişler'

Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanvekili Semih Özsoy, “Bizim dediğimiz her şey çıktı. Şantajla elimizde şunlar var dediler. Beni mahkemeye vereceklerdi hala vermediler. Bunlarla Türk futbolu bir yere gitmez. Bize gönderme yapanlar kendilerine baksınlar nasıl buralara gelmişler” diye konuştu.

26 Mayıs 2019 Pazar   22:30:21

Bakan Kurum Açıklaması 'Kağıthane'de Bu Sene İçerisinde De İnşaat Sürecini Başlatacağız'

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Kağıthane’de istinat duvarının yıkılması sonrasında boşaltılan bina sakinleriyle iftar sofrasında bir araya geldi. Bakan Kurum, “Tahliyelerin yapılmasıyla birlikte 950 konutluk bir projeyi tamamlayacağız. Bu sene içerisinde de inşaat sürecini başlatacağız” dedi.

26 Mayıs 2019 Pazar   22:29:50

GÜNCELLEME - Balık Avlamak İçin Nehre Giren Gencin Cesedi Bulundu

Balık avlamak için arkadaşlarıyla Dicle Nehri'ne giren 21 yaşındaki İrfan Kızılırmak akıntıya kapılarak kayboldu AFAD ve Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Su Altı Arama ve Kurtarma ekiplerinin arama çalışması sonucunda Kızılırmak'ın cesedi nehirde bulunduDETAYLAR EKLENDİ.

26 Mayıs 2019 Pazar   22:25:50

Eyüpsultan'da Kültür Sanat Sezonu Kapandı

Eyüpsultan’da Kültür Sanat Sezonu Kapanış Programı renkli görüntülerle gerçekleştirildi.

26 Mayıs 2019 Pazar   22:20:21

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, Şehit Yakınlarıyla İftarda Bir Araya Geldi

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Tüm Şehit Çocukları Yardımlaşma Derneği’nin düzenlediği iftara katıldı.

26 Mayıs 2019 Pazar   22:20:20

'PYD'ye, YPG'ye Yapılacak Harekattan Asla Vazgeçilmemeli'

BBP Genel Başkanı Mustafa Destici: 'Suriye'nin kuzeydoğusuna, PYD'ye, YPG'ye yapılacak harekattan asla vazgeçilmemeli'.

26 Mayıs 2019 Pazar   22:19:51

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ceren Damar'ın Babasıyla Telefonla Görüştü

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ocak ayında öğrencisi tarafından öldürülen Ceren Damar’ın doğum günü münasebetiyle babasını telefonla arayarak tekrar başsağlığı dilerken, genç akademisyenin isminin Batıkent’te Gençlik Merkezine verileceğini söyledi.

26 Mayıs 2019 Pazar   22:19:50

 1  2  3  ...  36  37