Haber Arşivi

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi'nde Toplu Sonuçlar

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi’nin son haftasında üç karşılaşma oynandı.

11 Mayıs 2019 Cumartesi   22:28:09

Köy Okulunu Boyattılar, Çizgi Film Karakterleriyle Süslediler

Diyarbakır’da, sosyal medya üzerinden toplanan ve kendilerine Çocuklar Üşümesin Gönüllüleri ismini veren bir grup, köy okullunu ziyaret edip önce boyadılar sonra resimler çizerek süslediler.

11 Mayıs 2019 Cumartesi   22:22:39

Emine Erdoğan, Darülaceze Sakinleriyle İftarda Buluştu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan: 'Anne kavramı, bizim için yılın yalnızca bir gününde hatırlanıp kutlanacak bir değer değil, cennetin müjdecisidir. Rabbim, tüm annelere uzun ömürler versin. Hiçbir çocuk annesiz büyümek zorunda kalmasın. Kader planının bir parçası olarak, çeşitli sebeplerle fakat belki de en çok savaşlar sebebiyle annesiz büyümek zorunda kalan milyonlarca çocuk var. Bu özel günde, anne deyince yüreği yangın yerine dönen o çocukları da hatırlamalıyız'

11 Mayıs 2019 Cumartesi   22:21:38

Jandarma Genel Komutanlığından Anneler Günü Videosu

Jandarma Genel Komutanlığı, 'Anneler Günü' dolayısıyla özel bir video yayımladı.

11 Mayıs 2019 Cumartesi   22:20:08

Binali Yıldırım Kayserililerle İftarda Buluştu

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım: 'İstanbul seçiminde bunca düzensizlikler ve şaibeler, bunca sıkıntılar yaşanmasına rağmen iptal edilince ardı ardına dost bildiğimiz ülkeler açıklama yapıyor; 'Efendim demokrasi, hukuk devleti...Biz bunu not ettik.' Kardeşim neyi not ederseniz edin, İstanbul'un notu önemlidir. İstanbullu da kararını 23 Haziran'da verecektir'

11 Mayıs 2019 Cumartesi   22:19:38

Başkent'te korkutan yangın

Ankara’nın Etimesgut ilçesinde bir binanın çatı katı alev alev yandı.

11 Mayıs 2019 Cumartesi   22:17:39

Hatay'da Çizgili Sırtlan Familyası Görüntülendi

Hatay kırsalında 2'si yetişkin 6 çizgili sırtlan cep telefonuyla görüntülendi Hatay Tabiatı Koruma Derneği Başkanı Abdullah Öğünç: 'Görüntülerde anne ve baba ile 4 yavru var. Daha önce nesli tükenmek üzere olan bu hayvanlar bireysel görüntülenmişlerdi. 6'sının bir arada görülmesi ise Türkiye'de bir ilk diyebiliriz'

11 Mayıs 2019 Cumartesi   22:15:38

Türkiye Bina Deprem Yönetmeliği Yönlendirme Komisyonu Toplandı

Türkiye genelinde inşa edilecek binaların depreme karşı yapım esaslarını belirleyen 'Türkiye Bina Deprem Yönetmeliği'nin güncel kalması için çalışacak 23 akademisyenden oluşan Türkiye Bina Deprem Yönetmeliği Yönlendirme Komisyonu ilk toplantısını yaptı.

11 Mayıs 2019 Cumartesi   22:12:38

20. Uluslararası Bodrum Dans Festivali

Muğla'nın Bodrum ilçesinde renkli görüntülere sahne olan etkinliğe, yerli ve yabancı 400 dansçı katıldı.

11 Mayıs 2019 Cumartesi   22:12:08

39. Geleneksel Birlik Vakfı İftarı

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan: (1) 'İsrail yönetimi, uluslararası toplumun sessizliğinden aldığı cesaretle işi medya kuruluşları ve insani yardım teşkilatlarının merkezlerini bombalamaya kadar vardırmışlar ve bizim Anadolu Ajansımızı bombalamışlardır. Çünkü onların bütün o kirli yaptıklarının dünyaya duyurulmaması gerekiyor, duyuran kim varsa onlar için düşmandır' 'Tabiat boşluk kabul etmez. Her iki hadisede gördüğümüz gibi şayet biz sahip çıkmazsak, gençlerimizin vatan, millet ve memleket düşmanı habis ellerin oyuncağı haline gelmesi sadece an meselesidir. Eğer biz evlatlarımızın kalplerini ve zihinlerini iyilikle, hasenatla, ezan, bayrak şuuruyla doldurmazsak, terör örgütleri zehirli ideolojilerini oraya zerk edeceklerdir' 'Biz genç nesillere kadim değerlerimizi aşılamazsak, sevdirmezsek, yaşatmazsak, sokaklar, televizyon, tablet ve telefon onları popüler kültürün hadim kodlarıyla yetiştirecektir. Çok açık ve net söylüyorum FETÖ, PKK ve DEAŞ gibi katil sürülerine kaptırdığımız her gencimizin vebali bizlerin, bizim gönüllü teşekküllerimizin üzerindedir'

11 Mayıs 2019 Cumartesi   22:09:08

'Milletin Gönlünü Kazanmaya Devam Edeceğiz'

Adalet Bakanı Abdulhamit Gül: 'Ne yazık ki zulmün kol gezdiği, masumların ve mazlumların hüzünlü bir ramazana girdiği aya tanıklık ediyoruz' 'Hiçbir zaman millete tepeden bakmayacağız. Biz milletin gönlünü kazanmaya devam edeceğiz. Milletin gönlünü kaybedersek o zaman yenilmiş oluruz'

11 Mayıs 2019 Cumartesi   22:07:08

'Türk Futboluna Geçmiş Olsun'

Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal, 2-1 sona eren Akhisarspor maçının ardından konuştu. Rizespor-Galatasaray maçını işaret ederek “Türk futboluna geçmiş olsun” diyen Yanal, “Futbolumuz adına kapkara bir geceydi” ifadelerini kullandı.

11 Mayıs 2019 Cumartesi   22:06:08

Meliha İsmailoğlu Ve Gözde Yılmaz Vakıfbank'ta

Yeni sezon transfer çalışmalarına devam eden VakıfBank Spor Kulübü, geçtiğimiz sezon Eczacıbaşı VitrA’da forma giyen Meliha İsmailoğlu ve Gözde Yılmaz’ı kadrosuna kattı.

11 Mayıs 2019 Cumartesi   22:05:39

Ersun Yanal Açıklaması 'Türk Futboluna Geçmiş Olsun'

Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal, 2-1 sona eren Akhisarspor maçının ardından konuştu. Rizespor-Galatasaray maçını işaret ederek “Türk futboluna geçmiş olsun” diyen Yanal, “Futbolumuz adına kapkara bir geceydi” ifadelerini kullandı.

11 Mayıs 2019 Cumartesi   22:02:38

Uluslararası Para Masa Tenisi Turnuvası

Slovenya'nın Lasko kentinde düzenlenen turnuvada mücadele eden milli sporcular, 2 altın, 3 gümüş ve 4 bronz olmak üzere toplam 9 madalya kazandı.

11 Mayıs 2019 Cumartesi   22:01:08

Kütahya'da Sokak İftarı Etkinliği

Kütahya'da düzenlenen bir iftarda, sokak oyunları oynanarak eski ramazanlar canlandırıldı.

11 Mayıs 2019 Cumartesi   21:58:38

Vakıfbank, Meliha İsmailoğlu'nu Kadrosuna Kattı

Yeni sezon transfer çalışmalarına devam eden VakıfBank Spor Kulübü, geçtiğimiz sezon Eczacıbaşı VitrA’da forma giyen Meliha İsmailoğlu’nu kadrosuna kattı.

11 Mayıs 2019 Cumartesi   21:58:09

Gümüşhane İl Genel Meclisi Üyelerinin Köy Ziyaretleri Başladı

Gümüşhane İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Emin Erdoğdu ve İl Genel Meclisi üyeleri, köy ziyaretlerine başladı.

11 Mayıs 2019 Cumartesi   21:57:38

İzmir'de Fabrikada Yangın

İzmir’in Menemen ilçesinde rüzgar gülü üretim fabrikasında kimyasal atıkların bulunduğu alanda yangın çıktı. Kısa sürede büyüyen yangın itfaiye ekiplerince söndürüldü.

11 Mayıs 2019 Cumartesi   21:55:38

İş Adamları Deprem Bölgesinde Bin 500 Kişilik İftar Yemeği Verdi

Denizli’de 20 Mart’ta Acıpayam ilçesinde meydana gelen 5.5 büyüklüğündeki depremde en çok zararı gören Uçarı Mahallesinde iş adamları tarafından yaklaşık bin 500 kişiye iftar yemeği verildi.

11 Mayıs 2019 Cumartesi   21:52:38

'Çok Müthiş Bir Gönül Hazinesi Var Burada'

Besteci ve piyanist Anjelika Akbar: 'Bu ülke gerçekten çok güzel, sizler belki o kadar farkında değilsiniz ama çok müthiş bir gönül hazinesi var burada' 'Bu topraklar o kadar çok medeniyete ev sahipliği yaptı ki, müthiş bir sentez var. Beni en çok da bu etkiledi. Hepinizin içinde o hazine duruyor, farkında olsanız da olmasanız da'

11 Mayıs 2019 Cumartesi   21:51:38

'Tehditlere Boyun Eğmiyoruz'

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu dünyada her şeyin hızlı değiştiğini belirterek, ”Dış politikada sürekli dost ve düşmanlık yoktur. Dostlarımızın sayısını artıyoruz, düşmanlarımızın sayısını azaltmak için çaba sarf ediyoruz. Tehditlere boyun eğmiyoruz. Bizimle eşit düzeyde olan herkesle konuşabiliriz. Tepeden bakmacı anlayışı doğru bulmuyoruz” dedi.

11 Mayıs 2019 Cumartesi   21:51:09

Bedirhan Bebeği Ve Annesini Katleden Terörist Hamileymiş

Hakkari’nin Yüksekova ilçesinde geçtiğimiz yıl 10 aylık bebek, annesi ve bir güvenlik görevlisinin şehit olduğu saldırıları gerçekleştiren terör örgütü PKK mensubu Rojevin kod adlı E.S., düzenlenen operasyonla yakalandı. Teröristin 8 aylık hamile olduğu öğrenildi.

11 Mayıs 2019 Cumartesi   21:51:08

'Alışık Değiller Ama Alıştıracağız, Alışacaklar'

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu: 'Birçok ülke var. Hep başkalarını eleştirirler, başka ülkelerin açığını ararlar ama kendi açıklarını söylediğin zaman hiç hoşlanmazlar. Alışık değiller ama alıştıracağız, alışacaklar' 'Hiç merak etmeyin yönetemeyeceğimiz bir kriz de yoktur, üstesinden gelemeyeceğimiz bir sorun da. Bu konuda bize güvenin' 'Tehditlere karşı da hiçbir zaman boyun eğmiyoruz. Büyük bir milletin temsilcisi olduğumuzu unutmuyoruz'

11 Mayıs 2019 Cumartesi   21:47:09

Ercan Kahyaoğlu Açıklaması 'İstemediğimiz Şekilde Ligden Ayrılmak Zorunda Kaldık'

Akhisarspor Teknik Sorumlusu Ercan Kahyaoğlu Fenerbahçe mağlubiyetini bir kenara bıraktıklarını belirterek, “Çarşamba günü kupa finalinde bütün sezon başarısızlığının telafisi mümkün olan bir maç oynayacağız” dedi.

11 Mayıs 2019 Cumartesi   21:43:44

 1  2  3  4  ...  46  47