Haber Arşivi

Cumhurbaşkanı Erdoğan ATV-A Haber Ortak Yayınında Soruları Yanıtladı Açıklaması (4)

'Yarın saat 16.00 gibi Şansölye Merkel ile bir telefon görüşmem olacak. Bu konuları (FETÖ'cülerin iadesi) tekrar kendisiyle görüşeceğiz. NATO'da görüştük ama yarın da görüşeceğiz. Yarınki görüşmenin önemli ağırlık noktasını Libya'yla ilgili' 'Türkiye'de Filistin meselesini bizim kadar savunan, bizim kadar mücadelesini, kavgasını veren bir başka siyasi parti yoktur. Sadece işin söz boyutunda değil her türlü Filistin meselesinde kardeşlerimizin yanında yerimizi aldık, almaya da devam edeceğiz' 'Yalan siyaseti yapıyor (Kılıçdaroğlu). Eleştiri başka bir şey hakaret başka bir şey. Ailenize varıncaya kadar girebiliyor. Türkiye'de muhalefet de çok ciddi yaralar alıyor'

16 Aralık 2019 Pazartesi   00:02:27

Hortumda Kaybolan Kader Buse'nin İçinde Olduğu Aracın Tamponu Bulundu

Hortum sırasında kaybolan Kader Buse Acar'ın babası Ahmet Acar, derede yaptıkları aramada kızının içinde bulunduğu aracın ön tampon parçasına ulaştıklarını bildirdi.

16 Aralık 2019 Pazartesi   00:01:57

İran Dışişleri Bakanı Zarif Açıklaması 'Bölgedeki Çatışmaları Barışçıl Yollarla Çözmeliyiz'

İran Dışişleri Bakanı Muhammed Cevad Zarif, Basra Körfezi'ndeki tüm ihtilafları ve çatışmaları barışçıl yollarla çözmeleri gerektiğini belirterek, Suudi Arabistan'ın Katar'ı abluka altına alarak yanlış hesap yaptığını savundu.

16 Aralık 2019 Pazartesi   00:01:27

 1  2  ...  65  66