Haber Arşivi

Park Halindeki Otomobil Alev Aldı

İzmir’in Bayraklı ilçesinde park halindeki otomobil henüz belirlenemeyen sebepten dolayı alev aldı. Yangın dolayısıyla otomobil kullanılamaz hale geldi.

6 Kasım 2019 Çarşamba   03:15:54

Irak'ta Göstericiler, 3 Milletvekilinin Evini Ateşe Verdi

Irak'ın güneyindeki Zikar vilayetinde göstericiler, 3 milletvekilinin evini yaktı.

6 Kasım 2019 Çarşamba   03:07:24

Fatih'te Ölü Bulunan 4 Ceset Adli Tıp'a Kaldırıldı

Fatih’te komşularından haber alamayan bina sakinleri, polise haber verdi. Olay yerine gelen polis ekipleri, kapının önünde üzerinde ‘Dikkat siyanür var, polisi arayın, içeri girmeyin’ yazılı not bulurken içerde ise 2’si kadın 4 kardeşin cesedi ile karşılaştı. Yapılan incelemenin ardından cesetler Adli Tıp Kurumuna kaldırıldı.

6 Kasım 2019 Çarşamba   03:03:23

Malatya'da Eğlence Merkezleri Denetlendi

Malatya'da yapılan asayiş uygulamasında eğlence merkezleri denetlendi.

6 Kasım 2019 Çarşamba   02:54:23

GÜNCELLEME - İstanbul'da 4 Kardeş Evlerinde Ölü Bulundu

Fatih'te olayın yaşandığı evin kapısında 'Dikkat siyanür var, polisi arayın, içeri girmeyin' şeklinde not bulunması nedeniyle çağırılan AFAD ekiplerinin incelemesi tamamlandı Cesetler, evdeki yaklaşık 2,5 saatlik incelemenin ardından İstanbul Adli Tıp Kurumuna gönderildiDETAYLAR EKLENDİ.

6 Kasım 2019 Çarşamba   02:47:25

Filistinli Gruplardan, Seçim Öncesi Ulusal Diyalog Çağrısı

İslami Cihad Hareketi ile Filistin Halk Kurtuluş Cephesi (FHKC), ülkede genel seçime gidilmeden önce Filistin meselesiyle alakalı tüm sorunların ele alınacağı bir ulusal diyalog toplantısı düzenlenmesi çağrısında bulundu.

6 Kasım 2019 Çarşamba   02:36:55

İşçi Servisi Yönlendirme Tabelasına Çarptı Açıklaması 10 Yaralı

Kahramanmaraş’ta kontrolden çıkan işçi servisinin yol yönlendirme direğine çarpması sonucu 10 kişi yaralandı.

6 Kasım 2019 Çarşamba   02:29:25

Kuveyt Yönetiminden Riyad Anlaşması'na Destek

Kuveyt yönetimince, Yemen hükümeti ile ayrılıkçı Güney Geçiş Konseyi arasında imzalanan Riyad Anlaşması'nın, barış görüşmelerini yürütebilecek güçlü bir hükümetin kurulmasını sağlayacağı bildirildi.

6 Kasım 2019 Çarşamba   02:23:55

Fabrika Servis Minibüsünün Direğe Çarpması Sonucu 10 Kişi Yaralandı

Kahramanmaraş'ta, fabrika servis minibüsünün yönlendirme levhasının direğine çarpması sonucu 10 kişi yaralandı.

6 Kasım 2019 Çarşamba   02:09:25

İngiltere Başbakanı Johnson Ve ABD Başkanı Trump Telefonda Görüştü

Güvenlik meselelerinin ele alındığı görüşmede, İngiltere Başbakanı Johnson'ın, terör örgütü DEAŞ'ın elebaşı Ebubekir elBağdadi'nin öldürülmesiyle sonuçlanan ABD operasyonundan memnuniyet duyduğunu belirttiği kaydedildi.

6 Kasım 2019 Çarşamba   02:05:56

Roma'da Göbeklitepe Konferansı

İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Arkeoloji Bölümü Tarih Öncesi Arkeolojisi Ana Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Necmi Karul, Göbeklitepe kültürünü ve etrafındaki tespitlerini İtalyanlara anlattı

6 Kasım 2019 Çarşamba   01:52:24

Fatih'te Bir Evde 2'Si Kadın 4 Kardeşin Cesedi Bulundu

Fatih’te komşularının ihbarı üzerine eve gelen polisler, bir evde 2’si kadın 4 kardeşin cesedini buldu. Evdeki yoğun koku ve kapıdaki ‘dikkat siyanür var, polisi arayın’ notuyla karşılaşan ekipler tedbir amaçlı AFAD KBRN ekiplerinden yardım isterken, polislerin evdeki incelemeleri sürüyor.

6 Kasım 2019 Çarşamba   01:43:24

Tekstil Fabrikasında Korkutan Yangın

Bursa’da 50 kişinin çalıştığı bir tekstil fabrikasında bulunan kumaş dokuma makinesi patladı. Patlama ile beraber fabrikadan alevler yükseldi. Yangında tekstilde gece vardiyasında çalışan işçiler kumaşları kurtarmak için seferber oldu. İtfaiye ekipleri yaklaşık 1 saatin sonunda yangını kontrol altına aldı.

6 Kasım 2019 Çarşamba   01:39:24

Bursa'da Tekstil Fabrikasında Yangın

Osmangazi ilçesinde tekstil fabrikasında çıkan yangında, bir işçi dumandan etkilenerek hastaneye kaldırıldı.

6 Kasım 2019 Çarşamba   01:35:54

ABD Dışişleri Bakanı Pompeo Katar Savunma Bakanı İle Görüştü

Mike Pompeo'nun, İran'ın 'bölgedeki istikrarsızlığı arttırıcı' davranışlarına karşı Körfez Arap Ülkeleri İşbirliği Konseyi'nin önemine vurgu yaptığı belirtildi Görüşmede Irak, Suriye ve Lübnan başta olmak üzere bölgesel sorunlar ele alındı.

6 Kasım 2019 Çarşamba   01:31:24

Vücuduna Sardığı 2 Kilo 50 Gram Esrarla Yakalandı

Malatya'da yol kontrolünde durdurulan otobüste, vücuduna 2 kilo 50 gram toz esrar sarılmış halde yakalanan şüpheli gözaltına alındı Operasyonun görseli, Emniyet Genel Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığının sosyal medya hesabından 'Soğuklar başladı...' notuyla paylaşıldı

6 Kasım 2019 Çarşamba   01:20:55

Fatih'te 4 kardeş evlerinde ölü bulundu

Olayın yaşandığı evin kapısında 'Dikkat siyanür var, polisi arayın, içeri girmeyin.' şeklinde not bulunması nedeniyle inceleme için AFAD ekipleri çağrıldı

6 Kasım 2019 Çarşamba   00:52:55

Suudi Arabistan, Yemen Büyükelçiliğini Aden'e Taşıyacak

Suudi Arabistan'ın Yemen Büyükelçisi Muhammed Al Cabir, ülkesinin Yemen büyükelçiliğinin geçici başkent Aden'e taşınacağını duyurdu.

6 Kasım 2019 Çarşamba   00:51:24

Fatih'te Bir Evde 4 Kişinin Cesedi Bulundu

Fatih’te komşularının ihbarı üzerine eve gelen polisler, bir evde 4 kişinin cesedine ulaştı. Polisin incelemeleri sürüyor.

6 Kasım 2019 Çarşamba   00:48:25

GÜNDEM ÖZETİNE EK

- Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezi'nde Ankara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi 70. Yıl Kutlama Töreni'ne katılacak.

6 Kasım 2019 Çarşamba   00:46:55

Beyaz Saray'dan Azil Soruşturmasındaki İfade Metinlerine Tepki

Beyaz Saray Sözcüsü Stephanie Grisham: 'Yayımlanan her iki ifade metni de bu gayrimeşru azil düzmecesinde düşünüldüğünden daha da az delil olduğunu ortaya sermiştir' 'Söylemi etkilemek için tasarlanan taraflı medya başlıklarının ne kadar çok olduğu, Başkan Trump'ın yanlış hiçbir şey yapmadığı gerçeğini değiştirmez' Senato Çoğunluk Lideri Mitch McConnell: 'Eğer bugün Senatoda bir oylama olursa bu kesinlikle Trump'ın görevden alınmasına yol açmaz'.

6 Kasım 2019 Çarşamba   00:46:26

Bolivya'da Hükümet Destekçileri, Muhalif Lideri Başkente Sokmadı

Devlet Başkanı Morales karşıtı protestoların örgütleyicilerinden sağcı lider Camacho, başkent La Paz'a hizmet veren El Alto Uluslararası Havalimanı'nda bekleyen hükümet destekçilerinin izin vermemesi nedeniyle Santa Cruz kentine geri döndü Günlerdir devam eden gösteriler nedeniyle birçok tarım işletmesinin kredi borçlarının yeniden yapılandırılmasını istediği Cochabamba kentinde madencilik, ulaşım ve inşaat alanında faaliyet gösteren bazı iş yerleri kapandı Muhaliflerin kalesi Santa Cruz kentinde kapatılan yollar nedeniyle yem temin edilememesi bazı kümeslerde tavuk ölümlerine yol açarken başkent La Paz'daki fırıncılar aşırı artan un ve şeker fiyatlarından ötürü ekmek üretiminde zorlandıklarını duyurdu.

6 Kasım 2019 Çarşamba   00:43:25

Su Ürünleri Kanunu'nda Değişiklik Teklifi TBMM Genel Kurulunda Kabul Edildi (3)

Su Ürünleri Kanunu'nda yer alan idari yaptırımların uygulanmasına ilişkin usul ve esaslar yeniden düzenleniyor İdari para cezaları, mahallin en büyük mülki amiri ile Sahil Güvenlik Komutanlığının yetki ve sorumluluk alanlarında Sahil Güvenlik Komutanlığınca görevlendirilen personel tarafından uygulanacak Tarım ve Orman Bakanlığı, su ürünleri avcılık ve yetiştiricilik verilerini elde etmek, faaliyetlerini izlemek ve kural ihlallerini tespit etmek amacıyla her türlü teknik alet ve sistemlerden yararlanabilecek Bakanlıktan izin alınmadan deniz ve iç sularda balıklandırma yapılması veya bu kaynaklara diğer su ürünlerinin bırakılması yasaklanacak.

6 Kasım 2019 Çarşamba   00:36:25

Su Ürünleri Kanunu'nda Değişiklik Teklifi Genel Kurulda Kabul Edildi (2)

İç sular, Karadeniz, Marmara Denizi, İstanbul ve Çanakkale Boğazlarında, gemilerdeki faaliyetlerin yürütülmesinde gerekli olan aydınlatma hariç, ağlarla avlanma amaçlı ışık kullanan veya bu amaca uygun ışık donanımı bulunduran gemiler için sahip veya donatanlarına 50 bin lira idari para cezası verilecek Su ürünlerinin geçmesine mahsus balık geçidi veya asansörleri yapmayanlara veya istenen tedbirleri almayanlara aykırılığın giderilmesi için süre tanınacak, aykırılığı gidermeyenlere 100 bin liradan 200 bin liraya kadar idari para cezası kesilecek Avcılık istihsal hakkını kiralayan kooperatif, kooperatif birliği veya köy birliklerinin, düzenlemelere aykırı hareket eden başkan ve yönetim kurulu üyelerine ayrı ayrı 2 bin 500 liradan 25 bin liraya kadar idari para cezası verilecek.

6 Kasım 2019 Çarşamba   00:35:26

Ağrı'da Minibüs İle Traktör Çarpıştı Açıklaması 1 Ölü, 18 Yaralı

Ağrı'da bir minibüs ile traktörün çarpışması sonucu 1 kişi öldü, 18 kişi yaralandı.

6 Kasım 2019 Çarşamba   00:32:26

 1  2  ...  68  69  70