Haber Arşivi
Askeri Servise Bombalı Saldırı Davasında Karar
İstanbul Sancaktepe’de askeri personeli taşıyan servis aracının geçişi sırasında gerçekleştirilen ve 6’sı asker 9 kişinin yaralandığı bombalı saldırı davasında 2 sanık ağırlaştırılmış müebbet ve 154‘er yıl hapis cezasına çarptırıldı.
9 Ocak 2019 Çarşamba 14:02:50Saadet Partisi Adaylarını Tanıtacak
Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Ankara'da 27 Ocak'ta düzenlenecek tanıtım toplantısında, adayların tamamına yakınının açıklanacağını bildirdi.
9 Ocak 2019 Çarşamba 14:02:18'Vatandaşlara Yönelik Ekonomik Destekler Artarak Devam Ediyor'
AK Parti Edirne İl Başkanı İlyas Akmeşe, vatandaşlara yönelik ekonomik desteklemelerin artarak devam ettiğini bildirdi.
9 Ocak 2019 Çarşamba 14:02:18Antalya'da 'Komando' Destekli Uyuşturucu Operasyonu
Komandoların da destek verdiği operasyonda, 14 şüpheli gözaltına alındı.
9 Ocak 2019 Çarşamba 14:01:48Siirt'te Ekipler Mahsur Kalan İki Hasta İçin Seferber Oldu
Yolu kar nedeniyle ulaşıma kapanan Pervari ilçesinin Narsuyu köyündeki 10 aylık bebek ile Ormandalı köyündeki 86 yaşındaki diyaliz hastası UMKE ve 112 Acil Servis ekiplerince hastaneye ulaştırıldı.
9 Ocak 2019 Çarşamba 14:01:47Başkan Can'dan Ziyaretler
Bilecik Belediye Başkanı Nihat Can, Bilecik Cumhuriyet Başsavcısı Ercan Ceylan ve Bilecik Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Muhammet Göktaş’ı makamlarında ziyaret etti.
9 Ocak 2019 Çarşamba 14:01:199 Yıl Hapisle Aranan Zanlı Polisin Takibi Sonucu Yakalandı
AYDIN – Aydın’ın Kuşadası ilçesinde, 3 ayrı suçtan toplam 9 yıl 8 ay kesinleşmiş hapis cezasıyla aranan zanlı polis ekiplerinin takibi sonucu yakalandı.
9 Ocak 2019 Çarşamba 14:01:18Silahlı Saldırıda Yaralanan Adam Kurtarılamadı
Hatay’da dün gece evine gitmek isterken, kimliği belirsiz kişilerin silahlı saldırısında yaralanan adam kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.
9 Ocak 2019 Çarşamba 14:00:50Soyduğu İş Yerinin Sahibine Mesaj Gönderdi Açıklaması 'Karım Eşyaları Çok Beğendi'
MARDİN – Mardin’in Artuklu ilçesinde bir iş yerini soyan hırsız, 50 bin liralık malzeme ile ortadan kayboldu. İş yeri sahibi olan Sertaç Orman, güvenlik güçlerine haber verdikten sonra kendi imkanlarıyla hırsızın peşine düştü. Hırsızın izini bulan Orman, aracılarla zanlıdan gelen ‘karım eşyaları çok beğendi, şikayetini geri çek’ notunu görünce neye uğradığını şaşırdı.
9 Ocak 2019 Çarşamba 14:00:49Halk Otobüsü Buzlu Yolda Metrelerce Sürüklendi
Kahramanmaraş’ta 2 gündür etkili olan kar yağışının ardından cadde ve ara sokaklarda buzlanan yollar sürücülere zor anlar yaşattı. Şehir içinde yolcu taşımacılığı yapan halk otobüsünün metrelerce sürüklenmesi cep telefonu kameralarına yansıdı.
9 Ocak 2019 Çarşamba 14:00:48Bisiklet Hayali 3 Yıl Sonra Sonra Gerçek Oldu
Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde bir kız öğrencinin bisiklet hayali, 3 yıl sonra öğretmenleri tarafından gerçekleştirildi.
9 Ocak 2019 Çarşamba 14:00:21Van'da 5 Bin 100 Paket Kaçak Sigara Ele Geçirildi
Van İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince yapılan çalışmalar sonucunda 5 bin 100 paket kaçak sigara ele geçirildi.
9 Ocak 2019 Çarşamba 14:00:20Malatya'da Aranan 31 Kişi Yakalandı
Malatya'da çeşitli suçlardan aranan 31 kişi yakalandı.
9 Ocak 2019 Çarşamba 14:00:18Jandarma Sokak Hayvanlarını Unutmadı
Samsun İl Jandarma Komutanlığına bağlı Salıpazarı İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri sokak hayvanlarına yiyecek bıraktı.
9 Ocak 2019 Çarşamba 13:59:48Kavak'ta Çocukların Kar Keyfi
Kavak'ta etkili olan kar yağışının ardından çocuklar karın tadını çıkardı.
9 Ocak 2019 Çarşamba 13:59:17Karabük'ün Eğitimdeki Başarısını Konuştular
Kasım ayında Karabük İl Millî Eğitim Müdürlüğü görevine başlayan Mehmet Fatih Vargeloğlu, beraberinde İlçe Milli Eğitim Müdürü Hasan Gümüşle birlikte, Safranbolu Kaymakamı ve Belediye Başkanı Dr. Fatih Ürkmezer’i makamında ziyaret etti.
9 Ocak 2019 Çarşamba 13:58:49Gaziantep'te Artık Kimse Sokakta Kalmayacak
Gaziantep Büyükşehir Belediyesi “Gönül Belediyeciliği” kapsamında yürüttüğü çalışmalara bir yenisini daha ekledi. Kış mevsiminde sokakta kalan kimsesizlere kapısını açan Büyükşehir Belediyesi, “Kimsesizlerin Kimi Büyükşehir Kış Misafirhanesi” projesiyle sosyal hayata dokunmaya devam ediyor.
9 Ocak 2019 Çarşamba 13:58:49Alanya'ya Eğitim Külliyesi Yapılacak
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal, ağabeyi Hasan Uysal ve ailesi tarafından yaptırılacak külliye için protokol imzalandı.
9 Ocak 2019 Çarşamba 13:58:47Kremlin'den 'Rusya İsrail Erken Seçimlerine Müdahale Edecek' İddialarına Yalanlama
Rusya Başkanlık Sarayı Kremlin Sözcüsü Dmitry Peskov, Rusya’nın İsrail’de gerçekleşecek erken seçimlere müdahale edeceği yönünde basına yansıyan haberlerin gerçeği yansıtmadığını söyledi.
9 Ocak 2019 Çarşamba 13:58:19GSYH Verilerinin Yankıları
ATSO Başkanı Davut Çetin: 'Antalya'yı orta gelir tuzağından çıkarmak için her düzeyde işbirliğine önem vermeliyiz'.
9 Ocak 2019 Çarşamba 13:58:18Pamukkale'de Karla Mücadele Sürüyor
Denizli Pamukkale Belediyesi ekipleri kar yağışının etkili olduğu Pamukkale ilçesinin yüksek kesimlerinde kar küreme ve tuzlama çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.
9 Ocak 2019 Çarşamba 13:57:49FETÖ Sanığı Avukata Hapis Cezası
FETÖ’nün avukat yapılanmasına yönelik soruşturma kapsamında yargılanan bir sanığa 7 yıl 6 ay hapis cezası verildi.
9 Ocak 2019 Çarşamba 13:57:49Rekabet Kurumu '2018 Yılı Birleşme Ve Devralma Görünüm Raporu'nu Açıkladı
’2018 Yılı Birleşme ve Devralma Görünüm Raporunu’nu açıklayan Rekabet Kurumu Başkanı Ömer Torlak, ’’Toplamda yaklaşık 30.1 milyar TL’lik bir işlem hacmine ulaşılmış durumda’’ dedi.
9 Ocak 2019 Çarşamba 13:57:19CHP'den Bilecik Pazaryerililer Derneğine Ziyaret
Cumhuriyet Halk Partisi Bilecik Belediye Başkan Adayı Semih Şahin, Bilecik Pazaryerililer Derneği ziyaret etti.
9 Ocak 2019 Çarşamba 13:57:18ANALİZ - Romanya Avrupa Birliği Dönem Başkanlığına Hazır Mı?
AB’nin geleceği için hassas önemdeki Avrupa Parlamentosu seçimleri yaklaşırken, Avrupa Birliği Dönem Başkanlığı görevinin Romanya’ya geçmesi, telaşı endişeye çeviren etmenlerden biri oldu Tartışmalı yargı reformları nedeniyle Brüksel ile ilişkileri gergin olan Romanya, tıpkı Bulgaristan gibi üye olduktan sonra bile “hukuk devleti” olma şartını sağlaması için Avrupa Birliği Komisyonu tarafından inceleme altında tutuluyor Dönem başkanlığı ile ne yapacağı tamamen Romanya’ya bağlıdır; sorumlu bir başkanlık dönemi geçirirlerse, bu dönem içerideki anlaşmazlıkları çözmeye yardımcı olacak ve ülkenin kazanımlarını geri getirebilecektir Mayıs ayında gerçekleşecek ve Avrupa Birliği’nin geleceği için hassas önemdeki Avrupa Parlamentosu seçimlerinde, ilk tahminler aşırı sağ partilerin önceki seçimlere oranla daha yüksek oranda temsile kavuşacağı yönünde Brexit sonrası Avrupa Birliği üyeliğinin geri dönülemez olmadığı ortaya çıkarken, yeni Parlamento’nun Avrupa Birliği’nin geleceğini tayin edeceği, bu nedenle oluşacak yeni grupların ağırlıklarının çok önemli olacağı düşünülüyor.
9 Ocak 2019 Çarşamba 13:56:48