Haber Arşivi

Sinema Kanunu Resmi Gazete'de

- Sinema Filmlerinin Değerlendirilmesi ve Sınıflandırılması ile Desteklenmesi Hakkında Kanunda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun, Resmi Gazete'de yayımlandı.

30 Ocak 2019 Çarşamba   00:35:32

Pompeo Cezayirli Mevkidaşıyla Görüştü

ABD Dışişleri Bakanı Mike Pompeo ve Cezayirli mevkidaşı Abdulkadir Messahel, '4. ABDCezayir Stratejik Diyalog' kapsamında ABDCezayir ilişkilerini ele aldı

30 Ocak 2019 Çarşamba   00:34:03

'5. Avrupa Birliği Üyesi Güney Avrupa Ülkeleri Zirvesi'

Zirvenin ardından ortak deklarasyon yayımlandı Deklarasyondan: 'Kıbrıs'ta bir çözüme ulaşma çabalarını takdir ediyoruz. Kıbrıs sorununda ilgili BM kararları ile AB müktesebatı, değerleri ve ilkeleri doğrultusunda kapsamlı, uygulanabilir bir çözüme yol açacak müzakerelerin yeniden başlaması için devam eden çabalara kararlı desteğimizi yineliyoruz' 'Türkiye ile açık bir diyaloğun devamı, göç, terörle mücadele, ekonomi ve ticaret gibi temel alanlarda iş birliğinin sürdürülmesi gerekiyor' 'ABTürkiye geri kabul anlaşmasının tam ve etkili bir şekilde uygulanması için tüm AB üye ülkeleri ile iş birliği esastır. Akdeniz'de hayatlarının korunması için kalıcı çözümlerle ele alınmalıdır' Yunanistan Başbakanı Aleksis Çipras: 'Önümüzdeki hafta İstanbul'da Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüşme fırsatı bulacağım. Buradaki toplantımızın ortamını da aktaracağım. Her birimizin karşılıklı ilişkilerinde olduğu gibi ABTürkiye ilişkilerinde de karşılıklı saygı ve uluslararası hukukun dayanak noktası olması gerektiği konusunda hemfikiriz. Bu çerçevede Kıbrıs'ta BM kararları çerçevesinde adil ve kalıcı bir çözümü destekliyoruz'

30 Ocak 2019 Çarşamba   00:32:32

Binali Yıldırım: Meclis Başkanlığı'nı bırakacağım

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Binali Yıldırım, aday müracaatı yapıldığı andan itibaren Meclis Başkanlığı'nı bırakacağını söyledi.

30 Ocak 2019 Çarşamba   00:32:17

AB'den İngiltere'ye 'Anlaşma Müzakereye Açık Değil' Resti

AB Konseyi Sözcüsü Preben Aaman İngiltere'deki Brexit oylamasını AA'ya değerlendirdi: 'Tedbir maddesi ayrılık anlaşmasının bir parçasıdır, anlaşma müzakereye açık değildir' 'Ayrılık Anlaşması, İngiltere'nin AB'den anlaşmalı olarak ayrılması için en iyi ve tek yol olmaya devam etmektedir'.

30 Ocak 2019 Çarşamba   00:29:32

Filistin Devlet Başkanı Abbas, Hamdallah Hükümetinin İstifasını Kabul Etti

Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas, Rami el-Hamdallah'ın başkanlığını yürüttüğü hükümetin istifasını kabul etti.

30 Ocak 2019 Çarşamba   00:16:31

'İspanya Ve AB, Venezuela'ya Askeri Müdahaleye Karşı'

İspanya Dışişleri Bakanı Josep Borrell: 'İspanya ve AB, Venezuela'ya karşı her türlü askeri müdahaleye tamamen karşı'.

30 Ocak 2019 Çarşamba   00:04:31

 1  2  ...  67  68