Haber Arşivi

Başbakan Yıldırım, Yunanistan Başbakanı Çipras'la Görüştü

Başbakan Binali Yıldırım, Yunanistan Başbakanı Aleksis Çipras’la telefon görüşmesi gerçekleştirdi.

6 Temmuz 2017 Perşembe   03:45:01

Başbakan Yıldırım, Çipras İle Telefonda Görüştü

Yıldırım'ın, Çipras ile görüşmesinde, Türkiye'nin Kıbrıs meselesine ilişkin tutumu dile getirildi, 'Güvenlik ve Garantiler' başlığına verilen önem vurgulandı Görüşmede, Ada'da kalıcı barış ve kapsamlı çözümün tesisinin, iki toplumun eşitliği temelinde, Türk ve Yunan vatandaşlarının eşit haklardan yararlandıkları bir çerçevede mümkün olabileceği belirtildi.

6 Temmuz 2017 Perşembe   03:20:01

İtalya'da İşkence Artık Suç Sayılıyor

İtalyan parlamentosu işkenceyi suç sayan tasarıyı kabul ederek yasalaştırdı İşkencenin cezasının 4 yıldan 10 yıla kadar hapis olarak belirlendiği yasa kapsamında, suçun kamuya açık alanda işlenmesi durumunda bu süre 12 yıla kadar çıkabilecek.

6 Temmuz 2017 Perşembe   03:09:01

Zambiya'da Kundaklama Olayları OHAL İlan Ettirdi

Devlet Başkanı Lungu, son günlerde artan kundaklama ve sabotaj olaylarına karşı önlem amacıyla OHAL ilan ettiklerini duyurdu.

6 Temmuz 2017 Perşembe   02:53:01

CHP yürüyüşü üzerinden kirli plan!.

'Adalet' süslemesiyle Ankara'dan yola çıkan Kılıçdaroğlu, arkasına terör örgütlerini de alarak büyük bir provokasyona imza attı. Yürüyüşün sonunda uygulanmak istenen kaos planını daha önce yazmıştık. Bugün ise kirli planlara bir yenisi daha eklendi. FETÖ ve DEAŞ, CHP yürüyüşüne saldırı düzenleyip suçu AK Parti'ye yıkacaktı....

6 Temmuz 2017 Perşembe   02:51:59

Maradona'ya Napoli'den 'Fahri Vatandaşlık'

Arjantinli Maradona'ya, kazandırdığı başarılarla efsaneleştiği Napoli'de fahri vatandaşlık unvanı verildi Maradona: 'Beni Napolililer gibi seven başka hiç kimse olmadı'.

6 Temmuz 2017 Perşembe   02:50:01

Cumhuriyet Gazetesi'nde skandal...

Cumhuriyet Gazetesi yeni bir skandala imza attı. Gazetenin internet sitesi terör örgütü PKK'nın uzantısı YPG'nin adeta sözcülüğünü yaptı.

6 Temmuz 2017 Perşembe   02:49:31

O soruyu duyunca çılgına döndü

Şükran Ovalı, eşi Caner Erkin’le çıktığı Bebek turu sırasında yöneltilen soru nedeniyle gerildi: “İçinde zeka ve vicdan olmayan hiçbir söze cevap vermiyorum!”

6 Temmuz 2017 Perşembe   02:29:14

GÜNDEM ÖZETİNE EK

- Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde Endonezya Cumhurbaşkanı Joko Widodo'yu resmi törenle karşılayacak, baş başa ve heyetler arası görüşmelerin ardından anlaşmaların imza törenine katılarak, ortak basın toplantısı düzenleyecek.

6 Temmuz 2017 Perşembe   02:23:01

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Kabulü

Erdoğan, Başbakan Yıldırım'ı kabul etti.

6 Temmuz 2017 Perşembe   02:20:32

Boş ver Mert'i ünlü mü yapayım

Bir sosyal medya paylaşımı, Demet Akalın ile dünyaca ünlü fotoğrafçı Mert Alaş arasında “tanımıyorum” krizi yarattı.

6 Temmuz 2017 Perşembe   02:18:56

Cumhurbaşkanı Erdoğan Açıklaması 'Almanya İntihar Ediyor'

Erdoğan, Alman Die Zeit gazetesine konuştu: 'Şimdi de G20'ye gideceğiz, 'Hamburg'da G20 toplantısı ve oradaki vatandaşlarımızla buluşalım' diyoruz ve Alman makamları her yere talimatları veriyorlar, 'Erdoğan'ı konuşturmayacaksınız'. Böyle bir anlayış olur mu ya, böyle bir şey olur mu? Bu çok çirkin bir şey ve ben böyle bir şeye rastlamadım. Almanya intihar ediyor ve bu bir siyasi intihardır'Şu anda bizim aramızdaki ticaret hacmi 35,5 milyar dolar, bu denli ilişkilerimiz var, bunu kalkıp da bir terör örgütüne ve o terör örgütünün mensuplarına, kalkıp Alman yönetimi bunu feda ederse yazık eder. Bakın bir referandum olayında Alman milletvekilleri tamamıyla 'hayır' kampanyasına çalışmışlardır, bizzat destek vermişlerdir ve şahsımla ilgili aleyhte çok çirkin hakaretamiz ifadeler kullanmışlardır. Bütün bunlar olurken, ne yazık ki Almanya’da en üst düzeyde ilişkilerimizin olduğu dostlarımız bunlara biraz sessiz kalmışlardır' 'Türkiye'de idam yok, bahane uydurmayın. 4 bin 500 dosyayı Sayın Merkel'e verdim. Bu teröristleri Türkiye’ye iade etmeleri lazım. Türkiye’ye iade etmedikleri süre içerisinde, Türkiye, Almanya’ya teröristleri koruyan bir ülke gözüyle bakacaktır, bunu böyle bilin'

6 Temmuz 2017 Perşembe   02:07:36

Ocağa Yemek Koyup Uyuyunca Hastanelik Oldu

Elazığ’da ocağa yemek koyan Vahdet G. uyuyunca mutfakta yangın çıktı. Dumandan etkilenen Vahdet G., komşuları tarafından kurtarıldı.

6 Temmuz 2017 Perşembe   01:57:31

Mısır'ın Sina Yarımadası'ndaki Şiddet Olayları

Kuzey Sina ilinde düzenlenen operasyonlarda 26 militan öldü, 30'u yaralandı.

6 Temmuz 2017 Perşembe   01:45:01

Bakırköy'de Bir Apartmanda Çıkan Yangında 1 Kişi Yaralanırken 2 Kişi İse Dumandan Etkilendi

Bakırköy’de bir apartmanda çıkan yangında 1 kişi yaralanırken 2 kişi dumandan etkilendi. Meydana gelen yangın itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü.

6 Temmuz 2017 Perşembe   01:42:31

PKK yandaşları Alman gazeteciyi darbetti

Türkiye'ye yakınlığıyla bilinen Alman serbest gazeteci Lejeune'ye, tanık olarak dinlenileceği davanın duruşmasının yapıldığı mahkeme binası önünde terör örgütü PKK yandaşları saldırdı.

6 Temmuz 2017 Perşembe   01:42:01

Mısır İle Hamas Arasındaki İlişkiler

Hamas heyetinin Mısır'da gerçekleştirdiği görüşmelerin Gazze'nin yükünü hafifleteceği belirtildi.

6 Temmuz 2017 Perşembe   01:34:01

Adalet Bakanı Bozdağ Açıklaması (2)

(MİT tırları şüphelilerinin ABD Büyükelçiliği ve İstanbul Başkonsolosluğu ile telefon görüşmeleri) İçeriği konusunda benim bir bilgim yok. Sayın Büyükelçi, ne diye cevap verecek? Bunu biz de hep beraber merak ediyoruz. Son derece önemli bir olay. Tabii insanın aklına bir sürü soru geliyor. Neden bu MİT tırları olayında yer alanlar bir ülkenin büyükelçiliğini, konsolosluğu arar? Adil Öksüz olayında da gördük. Diyor ki, 'Aradık, pasaport iptal edildiği için'. Bir sürü insanın pasaportu iptal ediliyor. Hangisine bilgi veriliyor? İnsanlar tabii bir sürü soru soruyor. Umarım ki buna sağlıklı bir cevap verirler. Milletin aklındaki bütün soruları cevaplamış olurlar' (Eski Başbakanlık Müşaviri Sarıkoca'nın Öksüz'le görüşmesi) Makul değil. Kesinlikle hayatın olağan akışına uygun değil. Yani darbe olmuş, sabahleyin gözaltına alınmış, siz Başbakanlıkta müşavirsiniz, gidiyorsunuz o darbeciyle konuşuyorsunuz. Ne sıfatla konuşuyorsunuz? Siz kimsiniz? Ne yapıyorsunuz?'Orada (Milli Güvenlik Kurulu) henüz görüşülmedi ama ben OHAL'in belli bir süre daha devam etmesi gerektiğini düşünüyorum' 'ByLock kullanan milletvekili yok, bakan da yok. Sayın Kılıçdaroğlu'na söylüyorum, dedi ki 'Benim elimde listeler var, şu kadar var'. Buradan çıkıp açıklasın şunu. Biz de öğrenelim, siz de öğrenin, bütün Türkiye de öğrensin Allah için'

6 Temmuz 2017 Perşembe   01:32:01

Pakistan Başbakanı Navaz Şerif Tacikistan'da

Şerif, Cumhurbaşkanı İmamali Rahman ile bir araya geldi Liderler gerek baş başa gerekse heyetler arası görüşmelerde özellikle ticaret ve ekonomik iş birliği konusunda iki ülke arasındaki ilişkilerle ilgili değerlendirmelerde bulundu.

6 Temmuz 2017 Perşembe   01:20:01

Bodrum Alevler Teslim Oldu Açıklaması 20 Hektarlık Sit Alanı Kül Oldu

Muğla’nın Bodrum ilçesinde meydana gelen yangında yaklaşık 20 hektar alan kül oldu. 5 saatlik çalışma sonucunda yangın güçlükle kontrol altına alındı.

6 Temmuz 2017 Perşembe   01:15:01

Atiker Konyaspor'un Kuruluşunun 95. Yıl Dönümü

Kulüp Başkanı Şan: 'Takımdan ayrılan 6 arkadaşımız var ancak inşallah yarın akşam yeni bir arkadaşımız aramızda olacak. Nijeryalı bir arkadaş' 'Bu takım ruhuyla, bu ekip ruhuyla inşallah Avrupa'da da başarılı olacağız, Türkiye Kupası'nı yine alacağız inşallah'

6 Temmuz 2017 Perşembe   01:12:01

Eskişehirspor Taraftarının Nöbeti Devam Ediyor

Bugün yapılacak kongre öncesi henüz bir başkan adayının çıkmadığı Eskişehirspor’da, taraftarın tesislerde başlattığı nöbet devam ediyor.

6 Temmuz 2017 Perşembe   01:03:31

Girdiği Gölette Kayboldu

Çankırı'nın Eldivan ilçesinde gölete giren kişi kayboldu.

6 Temmuz 2017 Perşembe   01:01:01

Muş'ta Trafik Kazası Açıklaması 6 Yaralı

Muş'un Malazgirt ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 6 kişi yaralandı.

6 Temmuz 2017 Perşembe   00:58:31

Hatay'da 12 Kaçak Yakalandı

Hatay’ın Kırıkhan ilçesinde düzenlenen operasyonda, Türkiye'ye yasa dışı yollarla girdiği belirlenen 12 kişi yakalandı.

6 Temmuz 2017 Perşembe   00:53:02

 1  2  ...  75  76  77  78