Haber Arşivi

Seyir Halinde Yol Tartışması Kavgaya Döndü

Konya’da seyir halindeki motosiklet sürücüsü ile otomobil sürücüsü arasında yol kavgası çıktı. Kavga anı ise kask kamerasına saniye saniye yansıdı.

9 Haziran 2017 Cuma   00:10:13

Başkent'te Sağanak Yağış Kazaları Beraberinde Getirdi Açıklaması 2 Ölü, 12 Yaralı

Ankara’da etkili olan sağanak yağış, sel baskınlarına neden oldu, toprak kaymaları yaşandı. Şiddetli yağış nedeniyle meydana gelen trafik kazalarında 2 kişi hayatını kaybetti, 12 kişi yaralandı.

9 Haziran 2017 Cuma   00:10:12

5 Yaşındaki Suriyeli Çocuğa Araba Çarptı

istanbul TEM Otoyolu İSTOÇ önünde 2 arkadaşıyla birlikte yolun karşısına geçmeye çalışan 5 yaşındaki Suriyeli çocuğa araba çarptı. Çarpma sonucu çocuk olay yerinde hayatını kaybetti.

9 Haziran 2017 Cuma   00:10:11

Başkent'te Sokak Ortasında Pompalı Dehşeti

Ankara’da sokak ortasında çıkan çatışmada, şahısların birbirine pompalı tüfek, tabanca ve uzun namlulu silahlarla ateş etmesi sonucu 3 kişi ağır yaralandı.

9 Haziran 2017 Cuma   00:09:12

Müftü Hüseyin Hazırlar Açıklaması STK'larla El Ele Vererek Bir Çok Hayırlı Hizmeti Birlikte Yapacağız

Türkiye Diyanet Vakfı Kütahya Şubesi ’Ramazan Buluşmaları’ kapsamında, Sivil Toplum Kuruluşları’nın (STK) başkan ve yöneticileri ile Kur’an Kursu öğrencilerine iftar yemeği verdi.

9 Haziran 2017 Cuma   00:09:11

Katar Yayın Kuruluşu El Cezire'ye Siber Saldırı

Katar merkezli yayın kuruluşu El-Cezire’nin bütün sistemlerine siber saldırı düzenlendi.

9 Haziran 2017 Cuma   00:08:41

Bozdağ, Yargı Mensuplarıyla İftarda Bir Araya Geldi

Adalet Bakanı Bozdağ: 'Bugüne kadar darbe sesi, gürültüsü, patırtısı gelmeden hemen darbeye biat eden ve darbenin meşrulaştırılması için ellerindeki yasaları kullanan Türk yargısı gitti onun yerine darbelere darbe yapan, Türk yargısı geldi. İlk defa darbecilere ve darbeye biat etmeyen hukukçular çıktı' 'Artık şunu hepimizin kabul etmesi lazım. Cumhuriyet, demokrasi Türkiye'de bir avuç azınlığın malı değildir. 15 Temmuz göstermiştir ki cumhuriyet ve demokrasi 80 milyon Türk milletinin ölümüne sahip çıktığı ortak bir değerdir. Cumhuriyetin ve demokrasinin ayrıca bir muhafıza ayrıca bir müdafiye, ayrıca bir koruma ve koruyucuya ihtiyacı yoktur' 'Daha darbenin başarılı mı başarısız mı olduğunun belli olmadığı saatlerde, herkesin ne yapacağını düşündüğü vakitlerde Ankara ve İstanbul Cumhuriyet Başsavcılıklarımız başta olmak üzere başsavcılıklar darbeciler hakkında soruşturma açmış, gözaltı ve yakalama kararları çıkartmış ve darbeye karşı hukuk kılıcını kuşanmış, hukukla darbecilere ve darbeye en büyük darbeyi Türk yargısı indirmiştir'

9 Haziran 2017 Cuma   00:07:11

Protokole Suriyelileri Oturtup 25 Bin Kişiye İftar Verdiler

Kahramanmaraş'ta AFAD ve Türk Kızılayı tarafından Geçici Barınma Merkezinde kalan 25 bin Suriyeliye iftar verildi Yerleşkedeki 5 bin konteynerde barınan Suriyelilere iftarlıkların dağıtıldığı ve meydanda dev sofraların kurulduğu programda, protokol masalarına oturtulan sığınmacılar, kampta dahi olsa ev sahipliği yapmanın mutluluğunu yaşadı AFAD İl Müdürü Özcan: 'Suriyeli misafirlerimize bu mübarek günlerde onları da misafir eden bir kapı olduğunu göstermek istedik. Kapılarımızı açtığımız misafirlerimize bugün sofralarımızı da açıyoruz'

9 Haziran 2017 Cuma   00:04:13

İngiltere'de sandıklar kapandı! İşte ilk sonuçlar

Birleşik Krallık'ta parlamentonun alt kanadı Avam Kamarasını ve yeni hükümeti belirlemek için yapılan erken genel seçimde oy verme işlemi sona erdi.

9 Haziran 2017 Cuma   00:04:12

AB Komisyonu Başkanı Juncker'den Çekya'ya Sığınmacı Çağrısı

AB Komisyonu Başkanı Juncker: 'Çekya sığınmacı krizinin çözümünde de Avrupalı gibi davranmalı'.

9 Haziran 2017 Cuma   00:04:11

5 Yaşındaki Çocuk Kalabalık Havuzda Boğuldu

5 yaşındaki bir çocuk onlarca kişinin bulunduğu havuzda boğuldu. O anlar kameraya böyle yansıdı.

9 Haziran 2017 Cuma   00:02:41

TİKA'dan Mali'deki İşitme Engelli Öğrencilere Destek

TİKA, Bamako'daki İşitme Engelliler Okulu'nda eğitim gören öğrencilere gıda yardımı yaptı.

9 Haziran 2017 Cuma   00:01:41

ABD'den skandal açıklama

ABD Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Heather Nauert, Irak Kürt Bölgesel Yönetimi'nin (IKBY), 25 Eylül'de yapmayı planladığı 'bağımsızlık referandumu' hakkında, 'Birleşik, istikrarlı ve demokratik bir Irak'ı destekliyoruz.' dedi.

9 Haziran 2017 Cuma   00:01:12

 1  2  ...  87  88