Haber Arşivi

Destici Bayram Namazını Ankara'da Kıldı

BBP Genel Başkanı Destici, bayram namazını Taceddin Sultan Camisi'nde kıldı Destici: 'Bütün Türk ve İslam coğrafyasındaki kardeşlerimin bayramını tebrik ediyorum. Bayramın bütün Türk ve İslam coğrafyasına hayırlar getirmesini, huzur getirmesini, barış getirmesini, akan kan ve gözyaşının sona ermesini yüce Rabbimden niyaz ediyorum'

25 Haziran 2017 Pazar   08:45:50

Erdoğan: Şu anda gayet iyi konumdayım

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bayram namazı sonrası Ataşehir Mimar Sinan Camii’nde basın mensuplarına açıklama yaparak, "Şekere dayalı bir tansiyon dengesizliği geçirdik. Şu anda gayet iyi konumdayım" dedi.

25 Haziran 2017 Pazar   08:44:20

Anne Leyleklerin 'Yavru' Telaşı

Edirne'de ekili alanlara yakın yerlere yuvalanan leylekler yavrularını korumak için yuvanın başından ayrılmıyor.

25 Haziran 2017 Pazar   08:35:50

Milli Savunma Bakanı Işık, Kocaeli'de

Bakan Işık, bayram namazını İzmit'teki Pertev Mehmet Paşa Camisi'nde kıldı Işık: 'Bayramlar bizim açımızdan her türlü ayrışmanın, her türlü farklılığın bir kenara bırakıldığı, sadece milli ve dini duyguların çok yükseldiği, birliğin ve beraberliğin en coşkulu şekilde yaşandığı günler. Bu bayramın da özellikle bu noktada milli birliğimize, beraberliğimize, kardeşliğimize vesile olmasını Allah'tan niyaz ediyorum' 'Başta Suriye ve Irak olmak üzere bütün bölgenin istikrarı için büyük bir gayret ve çaba gösteriyoruz. İnşallah bu bayram bu konudaki sıkıntıların sona erdiği bir bayram olur. Bölge olarak bundan sonraki bayramı çok daha huzurlu ve mutlu yaşarız bölge olarak'

25 Haziran 2017 Pazar   08:33:50

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kısıklı'daki Konutuna Geçti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bayram namazının ardından Üsküdar Kısıklı’da bulunan konutuna geçti.

25 Haziran 2017 Pazar   08:30:50

İçişleri Bakanı Soylu, Hakkari'de

Bakan Soylu, bayram namazını tarihi Emir Şaban Camisi'nde kıldı Soylu: 'Bu ülkenin en büyük zenginliği ne Karadeniz'i, ne Akdeniz'i, ne Ortadoğu, Kafkasya, Orta Asya ve Avrupa'nın ortasında olması, ne dünyanın en önemli enerji geçiş noktasında olması, bu ülkenin en büyük zenginliği birliği ve beraberliğidir'.

25 Haziran 2017 Pazar   08:20:20

Fatih Camii'nde Bayram Namazı Sonrası Kahvaltı İkramı

Fatih Belediyesi, bayram namazı için Fatih Camii’ne gelen binlerce vatandaşa kahvaltı ikramında bulundu. Bayram namazını kılan vatandaşlar önce bayramlaştı, ardından hep birlikte kahvaltı yaptı.

25 Haziran 2017 Pazar   08:19:20

İstanbul'da Bayram Namazı

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Görmez:'Bugün, aynı dinin, aynı inancın neşesinde yüreklerimizi birleştireceğimiz, kardeşliğimizi güçlendireceğimiz, kırgınlıklarımızı onaracağımız, yüreklerimizi birleştireceğimiz, kırgınlıklarımızı onaracağımız gündür''Kardeşlerim bu bayramda yapacaklarımızı unutmayalım. Varlık sebebimiz olan anne ve babalarımızı, hayatın çilesini birlikte omuzladığımız eşlerimizi sevindirelim. Evlerin canlı bayramları olan çocuklarımızı bayramın coşkusuyla mutlaka tanıştıralım.''Biliyorum, yüreklerimiz buruktur. Zira biz bayram yaparken, İslam diyarlarında yerlerinden yurtlarından edilmiş, ölüm korkusuyla evlerini terk etmiş insanlar, kadınlar, çocuklar, yaşlılar, mülteciler ve kimsesizler var'

25 Haziran 2017 Pazar   08:18:50

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Açıklaması 'Şu Anda Gayet İyi Konumdayım. '

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan,bayram namazı sonrası Ataşehir Mimar Sinan Camii’nde basın mensuplarına açıklama yaparak, " Şekere dayalı bir tansiyon dengesizliği geçirdik.Şu anda gayet iyi konumdayım" dedi.

25 Haziran 2017 Pazar   08:16:50

TBMM Başkanvekili Aydın Adıyaman'da

TBMM Başkanvekili Aydın, bayram namazını Adıyaman'daki Yeni Mezarlık Camisinde kıldı Aydın: 'Fitneye fırsat vermeden Türkiye'nin emin adımlarla yoluna devam etmesi için gücünün yegane timsali olan birliğini muhafaza etmesi lazım'.

25 Haziran 2017 Pazar   08:15:21

11'İnci Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Bayram Namazını Marmara İlahiyat Camii'nde Kıldı

11’inci Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Ramazan Bayramı namazını Marmara İlahiyat Camii’nde kıldı. Abdullah Gül, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın namaz öncesi geçirdiği kısa süreli rahatsızlıkla ilgili, "Şüphesiz ki bu kadar yoğunluk, Ramazan’ın yorgunluğu ve yoğun programlar oluyor. Bu herkesin başına gelebilir, normal olarak karşılamak lazım. Bunlar küçük şeylerdir, Allah şifa verir" dedi.

25 Haziran 2017 Pazar   08:14:21

İstanbul'da Ramazan Bayramı

Bayrampaşa, Sarıyer, Bahçelievler ve Esenler'deki bazı camilerde namaza gelen çocuklara hediyeler dağıtıldı.

25 Haziran 2017 Pazar   08:14:20

Balıkesir'de Otobüs Kazası 1 Ölü 40 Dan Fazla Yaralı

Balıkesir’in Susurluk ilçesinde meydana gelen otobüs kazasında ilk belirlemelere göre 1 kişi hayatını kaybederken 40 dan fazla kişininde yaralandığı öğrenildi.

25 Haziran 2017 Pazar   08:09:20

Gümrük Ve Ticaret Bakanı Tüfenkci, Malatya'da

Bakan Tüfenkci, bayram namazını Yeşilyurt ilçesinde kıldı Tüfenkci: 'Birliğimizin, beraberliğimizin ve kardeşliğimizin pekiştiği bugünlerde hem Türkiye hem de millet olarak daha güçlü olmamız gerekir' 'İhracatçılara teşvik noktasında hükümet olarak 2017 yılında çok güçlü destekler verdik. 2016 yılında bir milyar lira olan ihracat teşviklerini 3 milyara çıkarttık'

25 Haziran 2017 Pazar   08:06:20

Terhis Olan 2 Asker Kazada Hayatını Kaybetti

Niğde’de sabaha karşı meydana gelen trafik kazasında şoförü uyuyan otomobil bariyere çarptı. Otomobilde yeni terhis olan 2 asteğmen hayatını kaybetti.

25 Haziran 2017 Pazar   08:04:21

Cami Cemaati Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Rahatsızlandığı O Anları Anlattı

Ataşehir’de bulunan Mimar Sinan Camii’ne bayram namazı kılmak için gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kısa süreli rahatsızlık geçirdiği öğrenildi. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilirken, bayram namazı için camide bulunan vatandaşlar ise o anları anlattı.

25 Haziran 2017 Pazar   08:04:20

Gıda, Tarım Ve Hayvancılık Bakanı Çelik, Bursa'da

Bakan Çelik, bayram namazını Yıldırım ilçesinde kıldı Çelik:İslam alemine baktığımız zaman maalesef İslam coğrafyasında matemin olduğunu görüyoruz, huzur ve sükundan eser yok maalesef, matemlerle karşı karşıyayız. Bu tablo artık öyle bir noktaya vardı ki kardeşler arasındaki huzursuzluk, abluka ve çok daha vahim gelişmelere gebe noktasına gelmiş bulunuyor' 'İslam alemi ne yazık ki silaha, yata, kata ve ata yatırımlar gerçekleştiriyor. Bu, İslam alemi açısından son derece üzüntü verici bir tablodur'

25 Haziran 2017 Pazar   07:58:20

11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'den Bayram Mesajı

11. Cumhurbaşkanı Gül: '(Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın rahatsızlanmasıyla ilgili) Şüphesiz ki çok yorgun olabilir. Ramazanın ve yoğun programların arasında olduğunu izlediniz. Herkesin başına gelebilir. Bunları normal karşılamak lazım. Bunlar küçük şeylerdir. Allah şifa verir' 'Bayram, ülkemize, milletimize, İslam alemine ve bütün insanlığa hayırlar getirsin, sıkıntıların sona ermesine vesile olsun. Bu vesileyle bütün şehitlerimizi rahmetle, minnetle anıyorum'

25 Haziran 2017 Pazar   07:50:20

Bakan Çavuşoğlu Bayram Namazını Antalya'da Kıldı

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu: 'Maalesef bölgemizde çok sorunlar var, iç savaşlar, terör var, zalim rejimler var. Bir de en son Körfez krizi çıktı biliyorsunuz. İnşallah bu Ramazan Bayramı bu sorunların çözümüne de vesile olur'

25 Haziran 2017 Pazar   07:49:50

Kılıçdaroğlu, Bayram Namazını Bolu'da Kıldı

Bayram namazını Karacaağaç köyünde kılan CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, davet üzerine köy sakininin evinde kahvaltı yaptı.

25 Haziran 2017 Pazar   07:46:17

Fatih'te Camilerde Bayram Kahvaltısı

Fatih, Süleymaniye, Yavuz Selim ve Sümbül Efendi camilerinde bayram namazı sonrası kahvaltı ikramı yapıldı.

25 Haziran 2017 Pazar   07:45:17

Bakan Zeybekci Bayram Namazını Denizli'de Kıldı

Bayram namazını doğduğu ve çocukluğunun geçtiği Pınarlar Mahallesi'ndeki Yukarı Cami'de çocuklarıyla kılan Zeybekci, daha sonra cami cemaatiyle bayramlaştı.

25 Haziran 2017 Pazar   07:43:17

Çadır Kentte Bayram Namazı

Ülkelerindeki iç savaştan kaçarak Türkiye'ye sığınan Suriyeliler, bayram namazını yaşadıkları çadır ve konteyner kentlerde kıldı.

25 Haziran 2017 Pazar   07:38:47

Gençlik Ve Spor Bakanı Kılıç Samsun'da

Bakan Kılıç, bayram namazını İlkadım ilçesinde kıldı Kılıç:Biz tabii Türkiye olarak gerçekten tüm dünyaya örnek olacak şekilde bayramı idrak edelim ve yaşayalım'.

25 Haziran 2017 Pazar   07:36:17

AB Bakanı Ve Başmüzakereci Çelik Adana'da

Bakan Çelik, bayram namazını Sabancı Merkez Camisi'nde kıldı Çelik: 'Mübarek ramazan ayından sonra bayramın eda edilmesi hepimiz için büyük bir mutluluk, sevinç. Türkiye'nin ve İslam aleminin bayramını kutluyoruz'

25 Haziran 2017 Pazar   07:33:17

 1  2  ...  40  41  42  ...  43  44