Haber Arşivi

Sürüye Saldıran Kurtlar 63 Koyunu Telef Etti

Van'ın Başkale ilçesinde merada otlatılan sürüye saldıran kurtlar, koyunlardan 63'ünü telef etti, 18'ini yaraladı.

2 Haziran 2017 Cuma   23:23:55

Diyarbakır'da Dev Operasyon Açıklaması 400 Polisle 18 Noktaya Eşzamanlı Baskın

Diyarbakır’da yasadışı kumar oynatan mekanlara yönelik eşzamanlı operasyon düzenlendi. Operasyonda yasadışı kumar oynatan mekanlar mühürlenirken oynatan ve oynayanlara para cezası kesildi.

2 Haziran 2017 Cuma   23:22:55

Hakkari'de teröristler teslim oldu

Hakkari'de iki teröristin güvenlik güçlerine teslim olduğu bildirildi.

2 Haziran 2017 Cuma   23:21:26

'15 Yıldır Milletimizin Başı Yeniden Dimdik, Geleceğe Güvenle Bakıyor'

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Müezzinoğlu: 'Son 15 yıldır milletimizin başı yeniden dimdik, geleceğe umutla ve güvenle bakıyor. Mustafa Kemal Atatürk'ün büyük Türk milletine koyduğu muasır medeniyetler seviyesi hedefine olan yolculuk hızla devam ediyor. Bu yolculuktan rahatsız olanlar, bu istikrar ve güçlü gidişten huzursuz olanlar, farklı tuzaklar kurup, sorunlar üretmeye çalışıyorlar. Ama Allah'a şükürler olsun ki terörle yaptığımız mücadelede, 15 Temmuz hain darbe girişiminde olduğu gibi bu millet geleceğine sahip çıkma ve hedeflerine gitme anlamında birlik olmuştur'

2 Haziran 2017 Cuma   23:18:55

'Osmanlı'nın Parmak İzi' Safranbolu'da Ramazan Akşamları

UNESCO Dünya Miras Listesi'ndeki 'En iyi korunan 20 kent' arasında bulunan ve 'Osmanlı'nın parmak izi' olarak anılan Karabük'ün Safranbolu ilçesinde ramazan ayında Osmanlı kültürü yaşatılıyor 'Ramazan Akşamları' etkinlikleri kapsamında her akşam meddah, orta oyunu, KaragözHacivat gibi oyunlar sahnelenirken, Kur'anı Kerim tilaveti, ramazan sohbetleri yapılıyor Safranbolu Belediye Başkanı Aksoy: 'Bugünün çocukları Safranbolu'daki ramazanı gelecekte böyle tarif edecekler, 'Nerede Safranbolu'daki ramazanlar?' diyecekler'.

2 Haziran 2017 Cuma   23:18:25

KKTC Turizm Ve Çevre Bakanı Müsteşarı İsmet Esenyel Açıklaması

KKTC Turizm ve Çevre Bakanı Müsteşarı İsmet Esenyel, İngiltere’deki turizm pazarına yönelik, "İngiltere’de agresif pazarlama faaliyetimiz sürecek" dedi.

2 Haziran 2017 Cuma   23:17:56

Aşırı Sağcı Ulusal Parti Lideri Marine Le Pen Seçmenlerden Borç İstedi

Fransa’da aşırı sağcı Ulusal Parti lideri Marine Le Pen, milletvekilliği seçimi kampanyasında bankalardan yeterli kredi desteği sağlayamayınca seçmenlerden borç istedi.

2 Haziran 2017 Cuma   23:17:55

Marine Le Pen Seçmenlerden Borç İstedi

Fransa’da aşırı sağcı Ulusal Parti lideri Marine Le Pen, milletvekilliği seçimi kampanyasında bankalardan yeterli kredi desteği sağlayamayınca seçmenlerden borç istedi.

2 Haziran 2017 Cuma   23:13:55

GÜNCELLEME - Kastamonu'daki Silahlı Kavga

Eski ve yeni muhtarın aralarında bulunduğu iki grup arasında çıkan kavgada 2 kişi öldü, 4 kişi yaralandıYARALILARIN İSİMLERİ EKLENDİ.

2 Haziran 2017 Cuma   23:13:26

Çankırı'da Şehit Aileleri Ve Gazilere İftar

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü tarafından şehit aileleri ve gaziler için iftar programı düzenlendi.

2 Haziran 2017 Cuma   23:13:25

Yenikapı'da Haremeyn Sergisi İle Kutsal Yolculuk Başladı

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş’ın açılışını yaptığı ‘Haremeyn, Hac; Mukaddese Yolculuk’ adlı sergi sanatseverlerle buluştu. Başkan Topbaş, “Arkadaşlarımız tarafından başka koleksiyonlar içinde çalışmalar yapılıyor ve çok zengin arşivimiz var” dedi.

2 Haziran 2017 Cuma   23:12:56

Diyanet İşleri Başkanı Görmez Açıklaması

'Yaşadığımız acıları, sadece başkalarını suçlayarak tedavi edemeyiz. Bizden kaynaklanan sorunlar üzerinde durmalıyız. Düşünsel sorunlarımızı çözmeliyiz, dinle hayat, akılla vahiy arasında o muhteşem medeniyetimizin kurduğu büyük ilişkiyi yeniden kurarak meydan okumalara nasıl cevap vereceğimiz üzerinde düşünmeliyiz' 'Ülkelerimizdeki bütün bilim, ilim adamları, dini müesseseler bir araya gelerek en büyük gücümüz ve kudretimiz olan ilim, hikmet ve marifet gücünden hareketle bu bunalımı, bu medeniyet krizini nasıl aşmamız gerektiği üzerinde durmamız gerekiyor' 'Bu yüzyılın başında karşı karşıya kaldığımız meydan okumalara, ilim ve hikmetle cevap veremedik. Şimdi bizi kuşatan sorunlar, başka sorunları, başka meydan okumaları beraberinde getirdi'

2 Haziran 2017 Cuma   23:12:55

Cumhurbaşkanı Erdoğan Torununun Mezuniyet Heyecanını Paylaştı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan Okçular Vakfı’nda düzenlenen Palet İlkokulu Öğretim Yılı Mezuniyet Töreni’nde torunları Ömer Tayyip Erdoğan’a mezuniyet belgesini vererek heyecanlarına ortak oldular.

2 Haziran 2017 Cuma   23:10:26

'Haremeyn, Hac; Mukaddese Yolculuk' Sergisi Açıldı

İstanbul Büyükşehir Belediyesi koleksiyonunda bulunan Hazreti Muhammed'in Sakalı Şerifleri de sergide yer alıyor İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Topbaş: 'Sergi daha yeni olmasına rağmen yurt dışından dahi talepler gelmektedir. İstanbul'da buna benzer bir müze çalışmamız var, arşivimizi buna göre düzenliyoruz. Ama burada gördüklerimiz gerçekten gurur verici, geçmişi hatırlama adına, herbir objeye tek tek baktığınızda derinliği hissedebiliyorsunuz' İstanbul Büyükşehir Belediyesi koleksiyonunda bulunan Hz. Muhammed'in Sakalı Şerifleri de bu sergi ile görülüyor'

2 Haziran 2017 Cuma   23:10:25

AK Parti İftar Softasında Buluştu

AK Parti Manisa İl Başkanlığı, düzenlediği iftar programında milletvekilleri, partilileri ve sivil toplum kuruluşlarını bir araya getirdi.

2 Haziran 2017 Cuma   23:07:25

Basketbolda Maçın Ardından

Fenerbahçe Başantrenörü Obradovic:'Bu seride oynadığımız maçlardan çok memnunum. Çok iyi basketbol oynadık' Darüşşafaka Doğuş Başantrenörü Blatt:'Fenerbahçe, hiçbir soruya yer vermeyecek şekilde şu an Avrupa'da herkesten daha iyi bir takım'

2 Haziran 2017 Cuma   23:04:55

Sosyal Medyada Terör Örgütü Propagandası Yapan Asker Tutuklandı

Bolu 2. Komando Tugay Komutanlığı'nda vatani görevini yapan er, sosyal medya hesabından terör örgütü PKK propagandası yaptığı iddiasıyla tutuklandı.

2 Haziran 2017 Cuma   23:01:55

'Faiz, Enflasyon Ve İşsizlik Rakamlarında Düşme Eğilimine Girildi'

Başbakanlıktan, Ekonomi Koordinasyon Kurulu (EKK) toplantısının ardından yapılan açıklamada, güçlü büyüme performansıyla öne çıkan Türkiye ekonomisinde son aylarda artış eğilimi gösteren faiz, enflasyon ve işsizlik rakamlarında düşme eğilimine girildiği bildirildi.

2 Haziran 2017 Cuma   23:01:25

Van'da 5 Göçmen Yakalandı

Van'ın Başkale ilçesinde 5 göçmen yakalandı.

2 Haziran 2017 Cuma   22:59:25

Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş Açıklaması

'Türkiye, sahip olduğu bütün birikimini, bütün potansiyelini, İslam ülkelerinin ve genel olarak İslam coğrafyasının bu sorunlarını çözmek için seferber etmiş bulunuyor. Hiçbir Müslüman kardeşimize karşı en ufak bir ayrımcılık hissetmediğimizi bir kez daha ifade etmek isterim' 'Nerede olursa olsun; ister dini, ister siyaset, ister bürokrasi, ister eğitim, ister iş dünyasında, ister spor dünyasında, İslam ülkelerinin akil insanları bir araya gelmek, dayanışmayı, karşılıklı bilgi alışverişini artırmak ve sorunlarımızı çok güçlü bir şekilde çözmek mecburiyetindeyiz' 'İslam dünyasının büyük bir kısmı, İslam'ın asla kendi bünyesinden kaynaklanmayan ama birtakım güçler tarafından beslenip büyütülüp desteklenen terör örgütlerinin ortaya koyduğu büyük bir bedelle uğraşıyor. İslam'ın o aziz ve nezih adı, barış demek olan o adı, maalesef birtakım çevrelerce terörün o kirli yüzüyle bir şekilde bulandırılıyor'

2 Haziran 2017 Cuma   22:56:55

Türkiye, Çin'e Acımadı

2017 FIVB World League İkinci Grup‘ta mücadele eden A Erkek Voleybol Milli Takımımız, Çin’i 3-2 mağlup etti.

2 Haziran 2017 Cuma   22:55:55

Yemen'deki Kolera Salgını

Salgında hayatını kaybedenlerin sayısı 605'e yükseldi.

2 Haziran 2017 Cuma   22:55:25

Başbakan Yardımcısı Şimşek Ve Gaziantep Protokolü İftarda Buluştu

Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek ve Gaziantep protokolü Gaziantep Valiliği ve Gaziantep Büyükşehir Belediyesince düzenlenen iftar programında bir araya geldi.

2 Haziran 2017 Cuma   22:54:57

Kütahya'da 'Ümmet İftarı'

İHH Kütahya İnsani Yardım Derneği tarafından düzenlenen programda vatandaşlar hurma, su, ayran ve simitle iftar yaptı Dernek Başkanı Yenipazar: 'Ramazan ve oruç, Allah rızasının yanında bu nimetleri bulamayanlarla empati kurabilmek ve onların neler hissettiklerini hissedebilmek için var'.

2 Haziran 2017 Cuma   22:54:56

2017 FIVB World League

2017 FIVB World League İkinci Grup‘ta mücadele eden A Erkek Voleybol Milli Takımımız, Çin’i 3-2 mağlup etti.

2 Haziran 2017 Cuma   22:54:55

 1  2  3  ...  74  75