Haber Arşivi

Akdeniz'de Yeni Göçmen Trajedisi

Libya'dan İtalya'ya geçmeye çalışan yaklaşık 80 göçmen Akdeniz'de yaşamını yitirdi.

8 Mayıs 2017 Pazartesi   03:04:47

Diyarbakır'da Bölücü Terör Örgütüne Ait Mühimmat Ele Geçirildi

Türk Silahlı Kuvvetleri, Bayrak-51 operasyonu kapsamında, Diyarbakır/Silvan İlçesi kuzeydoğusunda bölücü terör örgütüne ait çok sayıda mühimmatın ele geçirildiğini açıkladı.

8 Mayıs 2017 Pazartesi   02:38:49

Samsun'da Cinayet Açıklaması 2 Ölü

İlkadım ilçesinde bir kişi, tartıştığı kaynanası ve kayınbiraderini öldürdü.

8 Mayıs 2017 Pazartesi   02:34:19

Diyarbakır'da Toprağa Gömülü Silah Ve Mühimmat Ele Geçirildi

Silvan'ın kuzeydoğusunda düzenlenen Bayrak51 operasyonu kapsamında yapılan aramalarda, toprağa gömülü halde doçka uçaksavar silahı, kanas keskin nişancı tüfeği ve 4 adet kaleşnikof ile çok sayıda mühimmat bulundu.

8 Mayıs 2017 Pazartesi   02:26:49

Ekonomi Bakanı Zeybekci Berlin'de

Zeybekci:'Türkiye koalisyon hastalığından kurtuldu'' ''Türkiye'ye karşı bir algı operasyonu yürütüldü bugüne kadar, dostlarımız da yeterli hassasiyeti göstermediler veya gösteremediler. Almanya ile Türkiye ilişkilerinin bozulması, böyle davalarda bunu araştıranlar öyle bakarlar, 'Kim kaybetti, kim kazandı?' diye. Türkiye'de, Almanya’da kim kazanır? Kim kazanır, algı operasyonunun arkasındakiler kazanır, terör örgütleri ve 15 Temmuz darbe girişimini yapanlar kazanır. Onları kazandırtmayacağız. Almanya’daki dostlarımız ve aklıselim kazanacak' ''Bu ihanet örgütü FETÖ, kökü her yerde, her alanda. Mutlaka ve mutlaka temizlenmek zorundadır. Bununla mücadelede zalime merhamet, mazluma ihanettir zulümdür. Bu mücadele her yerde yapılmak zorundadır. İnşallah bunu da belki zaman alabilir çok fazla beklemeye de tahammül yoktur. Gereği yapılacaktır' 'Siyasette 1725'ten sonra 3 defa seçim yaptık. Yerel seçimlerle beraber. Bu seçimler döneminde zaten gereği yapıldı ama yapılmayan varsa bunun karşılığı mutlaka olmalıdır''

8 Mayıs 2017 Pazartesi   02:24:49

Denizli'de Cezaevindeki Tartışma

Denizli Cumhuriyet Başsavcılığı: 'Nöbetçi infaz koruma memurları, kendilerine ve çevrelerine zarar veren hükümlülerin bu eylemlerinin sonlandırılması için müdahalede bulunmuşlardır. Bunun dışında bir eylem de belirlenmemiştir'

8 Mayıs 2017 Pazartesi   01:58:19

Terör örgütü PKK'ya büyük darbe

Türk Silahlı Kuvvetlerince, Şırnak İncebel Dağları'nda devam eden operasyonda teröristlerce kullanıldığı belirlenen 25 mağaradaki aramalarda çok sayıda silah, teçhizat ve mühimmat ele geçirildi. Bölücü terör örgütünün Türkiye'deki ana silah ve mühimmat deposu olduğu belirtilen mağaralardaki silah ve mühimmat, bugüne kadar tek seferde örgütten ele geçirilen en fazla malzeme oldu.

8 Mayıs 2017 Pazartesi   01:56:19

Bölücü Terör Örgütüne 'Büyük Darbe'

Türk Silahlı Kuvvetlerince Şırnak İncebel Dağları'nda 19 Nisan'da başlatılan Şehit Jandarma Binbaşı Ahmet Karaman2 Operasyonu sürüyor Zor arazi ve hava şartlarında devam eden operasyonda şimdiye kadar tespit edilen 25 mağaradaki aramalarda, çeşitli çaplarda havan, doçka uçaksavar silahı, biksi makineli tüfek ve kaleşnikof piyade tüfekleri başta olmak üzere çok sayıda silah, teçhizat ve mühimmat ele geçirildi Mağaraların terör örgütünün Türkiye'deki ana silah ve mühimmat deposu olduğu belirtildi Ele geçirilenler, bugüne kadar icra edilen terörle mücadele operasyonlarında bir seferde örgütten ele geçirilen en fazla malzeme oldu.

8 Mayıs 2017 Pazartesi   01:44:17

Eyigüngör: El uzattık tokat yedik

Aziz Yıldırım'ın tokat attığı Yakındoğu Üniversitesi Spor Kulübü Başkanı Işık Eyigüngör Beyaz TV canlı yayınına bağlandı.

8 Mayıs 2017 Pazartesi   01:31:25

Kadın Cezaevinde Çocukların Tartışmasına Gardiyanlar Müdahale Etti

Denizli’nin Bozkurt ilçesindeki Açık Kadın Cezaevinde sigara yüzünde tartışma çıktı. Çıkan tartışma sonucunda, infaz koruma memurları, kendilerine ve çevrelerine zarar veren hükümlülere müdahale etti. Olayın ardından 11 kadın hükümlü Kocabaş Cezaevine sevk edildi.

8 Mayıs 2017 Pazartesi   01:30:47

Adana Demirspor - Evkur Yeni Malatyaspor Maçı Öncesi Gerginlik

TFF 1. Lig ekiplerinden Adana Demirsporli bir grup taraftar, takımının bugün oynayacağı Evkur Yeni Malatyaspor maçı öncesi, misafir takımı futbolcuların konakladığı otel çevresinde izinsiz gösteri yaptı. Çevik kuvvet polisleri taraftarları otelin çevresinden uzaklaştırdı.

8 Mayıs 2017 Pazartesi   01:17:17

Fransa'da Müslümanlardan Macron'a Tebrik

Fransa İslam Konseyi Başkanı Kbibech, Paris Camisi Yöneticisi Boubakeur, Lyon Camisi Yöneticisi Kabtane ve Fransa'daki Müslümanlar Derneği Başkanı Lasfar, Macron'u tebrik etti.

8 Mayıs 2017 Pazartesi   01:14:47

Fransa'nın Yeni Cumhurbaşkanı Macron'un Öncelikli Hedefleri

Seçimin galibi Macron'un öncelikli hedefleri arasında etik yasası, iş yasasında değişiklik, KOBİ'lerin işlemlerinde kolaylık, AB'de yeni yönelim ve eğitim gibi konularda çalışmak bulunuyor.

8 Mayıs 2017 Pazartesi   01:09:17

Buhari Sağlık Kontrolü İçin İngiltere'ye Gitti

Nijerya Devlet Başkanı Buhari, sağlık kontrolü için ikinci kez İngiltere'ye gitti.

8 Mayıs 2017 Pazartesi   01:01:17

Sierre Leone Cumhurbaşkanı Koroma, Suudi Arabistan'da

Suudi Arabistan Kralı Selman, Koroma ile bir araya geldi.

8 Mayıs 2017 Pazartesi   00:56:17

Netanyahu, Hamas'ın Siyaset Belgesini Yırttı

Hamas'ın resmi sözcüsü Ebu Zuhri: 'Netanyahu'nun Hamas'ın yeni siyaset belgesini yırtması zayıfların eylemidir ve Netanyahu'nun güç ve etkisinin göstergesidir' İsrail Başbakanı Netanyahu: 'Hamas'ın yeni belgesi gerçeği çarpıtmadır. Bu belge bizim topraklarımızın her santiminin Filistinlilere geri verileceğini vadediyor. İsrail'in yok edilmesinden başka bir çözümü içermiyor'

8 Mayıs 2017 Pazartesi   00:53:48

Evinin Odasında Pompalı Tüfekle İntihar Etti

Manisa’nın Kula ilçesinde bunalıma girdiği iddia edilen bir kişi evinin odasında pompalı tüfekle yaşamına son verdi.

8 Mayıs 2017 Pazartesi   00:47:48

Aksaray'daki Silahlı Kavga Kamerada

Fatih Aksaray’da Irak, Suriyeli ve Afganistan uyrukluların bulunduğu iki grup arasında alacak-verecek davasıyla çıkan, 1 polis memurunun yaralandığı ve yabancı uyruklu 1 kişinin öldüğü silahlı kavganın güvenlik kamera görüntüleri ortaya çıktı.

8 Mayıs 2017 Pazartesi   00:47:47

Adana Demirspor, Evkur Yeni Malatyaspor Maçına Doğru

TFF 1. Lig'de bugün oynanacak Adana Demirspor-Evkur Yeni Malatyaspor karşılaşması öncesinde Adana Demirsporlu bir grup taraftar, Evkur Yeni Malatyaspor futbolcularının konakladığı otelin çevresinde izinsiz gösteri yaptı.

8 Mayıs 2017 Pazartesi   00:43:47

Yeğeninin Silahlı Saldırısına Uğrayan Amca Hayatını Kaybetti

Samsun’da arazi anlaşmazlığı yüzünden yeğeninin silahlı saldırısına uğrayan amca hastaneye kaldırılırken hayatını kaybetti.

8 Mayıs 2017 Pazartesi   00:40:18

Samsun'da Silahlı Saldırıya Uğrayan Ana-Oğul Hayatını Kaybetti

Samsun’da evlerinde silahlı saldırıya uğrayan anne ile oğlu hayatlarını

8 Mayıs 2017 Pazartesi   00:40:17

Eşi Tarafından Terk Edilen Genç, Eşinin Kızını Göstermediği İddiasıyla Köprüye Çıkarak İntihara Kalkıştı

Konya’da eşi tarafından terk edilen bir çocuk babası madde bağımlısı genç, eşinin 3 yaşındaki kızını göstermediği iddiasıyla köprüye çıkarak intihara kalkıştı.

8 Mayıs 2017 Pazartesi   00:38:47

Çocuk Parkında Patlatılan Ses Bombası Paniğe Neden Oldu

Adana'nın Seyhan ilçesindeki bir çocuk parkında uyuşturucu aldığı ileri sürülen iki kişi parkta ses bombası patlatınca olay yerine çok sayıda özel harekat polisi ve bomba imha uzmanı sevk edildi Olayda ölen ya da yaralanan olmadı.

8 Mayıs 2017 Pazartesi   00:36:17

GÜNDEM ÖZETİNE EK

- Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kayseri'de 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün babası Ahmet Hamdi Gül’ün cenaze namazına katılacak.

8 Mayıs 2017 Pazartesi   00:29:17

Macron Zafer Mitingi Yaptı

Sandık çıkış anketlerine göre Fransa Cumhurbaşkanı seçilen Macron:Bu gece Fransa kazandı' 'Sizi her türlü tehlikeden koruyacağım'.

8 Mayıs 2017 Pazartesi   00:26:47

 1  2  ...  77  78  79