Haber Arşivi

FETÖ'cü Komutan Boş Kolide Yakalandı

Giresun’da, FETÖ/PDY soruşturması kapsamında hakkında yakalama kararı çıkartılan eski Alucra İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Y.C, evinde saklandığı koli içerisinde yakalandı.

7 Mayıs 2017 Pazar   00:18:20

Nijerya'da Chilbok Kızlarının 82'Si Daha Serbest Bırakıldı

Nijerya'da Boko Haram tarafından kaçırılan Chilbok kızlarından 82'sinin daha serbest bırakıldı açıklandı.

7 Mayıs 2017 Pazar   00:15:50

Dünya Müslüman Alimler Birliği'inden Avrupa'daki Müslüman Seçmene Çağrı

Dünya Müslüman Alimler Birliği, Avrupa'daki Müslüman seçmenlere, seçimlere etkili bir şekilde katılmaları, ırkçı ve Müslümanlara karşı kampanya yapan adaylara karşı dikkatli olmaları çağrısı yaptı.

7 Mayıs 2017 Pazar   00:13:20

Tahir Sarıkaya'dan Eser Yenenler'e ağır sözler

Beyaz Tv'de ekrana gelen 'Uyan Türkiyem' adlı programın sunucusu Tahir Sarıkaya çapkınlık turunda Murat Boz'la birlikte yakalanan Eser Yeneler hakkında ağır sözler sarf etti.

7 Mayıs 2017 Pazar   00:13:01

İslam Tarihinde Kudüs

Kudüs Yunus Emre Türk Kültür Merkezinin katkılarıyla işgal altındaki Doğu Kudüs'te, Türkiye'deki İslam Tarihçileri Derneği (İSTAD) üyesi akademisyenler tarafından 'İslam Tarihinde Kudüs' paneli düzenlendi İSTAD Başkanı Şeker: 'Kudüs sadece İslam tarihçilerinin gelip görmesi gereken bir yer değil. Aynı zamanda sanat tarihçilerinin de gelip görmesi gerekiyor. Mimari eserleri, sanat eserlerini ve buna bağlı olan İslam tarihindeki mevcut eserleri görmek, tanımak ve tanıtmak için mutlaka buraya gelmeleri gerekiyor. Ayrıca dinler tarihçilerinin de gelip görmeleri gereken bir yer' Prof. Dr. Onat:Dünya çok hızlı değişiyor ve açık gerçek Türkiye'nin kaderi, İslam coğrafyasının kaderidir. Dolayısıyla Türkiye buralara ilgisiz kalamaz. Bizim tarihimizin önemli bir kısmı buralarda. Buradaki panel esnasında da Kudüs'teki eserlerde Osmanlı imzasının olduğuna dikkat çekildi. Buraya odaklanmak zorundayız'

7 Mayıs 2017 Pazar   00:09:50

GÜNDEM ÖZETİ / 7 Mayıs 2017

ANADOLU AJANSI.

7 Mayıs 2017 Pazar   00:00:51

26. Şeyh Şaban-I Veli Ve Kastamonu Evliyaları Anma Haftası

Kastamonu Belediye Başkanı Babaş:'Şeyh Şabanı Veli ve Kastamonu Evliyaları Haftası'nın Kültür Bakanlığı programına girmesini istiyorum. Sürdürülebilir olması için' Şeyh Şabanı Veli Kültür Vakfı Başkanı Yrd. Doç. Dr. Avcı: 'Şeyh Şabanı Velinin sözünün artık UNESCO'nun duvarına yazılması lazım. 2019'da inşallah UNESCO'nun duvarına 'Gelişiniz güle güle, gidişiniz güle güle, her işiniz güle güle' yazılması lazım'

7 Mayıs 2017 Pazar   00:00:50

 1  2  ...  40  41