Haber Arşivi

Bakan Elvan 'Tanıtım Medya Günleri' Programına Katıldı

Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan, AK Parti Konya İl Konya İl Başkanlığının “Tanıtım medya günleri” programına katıldı.

8 Mart 2017 Çarşamba   23:21:49

'Tecrübe Konuşuyor, İçimizdeki Kahramanlar' Projesi

Tunceli'de, 15 Temmuz darbe girişimi sırasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın çağrısı üzerine sokağa çıkan ve darbe girişimine karşı duran Abdullah İrgin, Mustafa Özbey ve darbe girişimi sırasında oğlunu kaybeden Nevra Akdemir, o gece yaşadıklarını anlattı Darbe gecesi oğlu şehit olan anne Akdemir: 'Biz Küçüksu'da oturduğumuz için Çengelköy Kuleli Askeri Lisesinin önünden yıllarca gelip geçtik. Orada vatan hainlerinin beslendiğini hiç bilmezdik. Oradan geçerken korna bile çalmazdık rahatsız olmasınlar diye. Murat'ım geri gelmeyecek ama ona da en büyük ceza verilsin. Bir benim değil herkesin canı yandı'

8 Mart 2017 Çarşamba   23:21:22

'Kazanarak Ayrılmak Bizim İçin Önemli'

Beşiktaş Teknik Direktörü Güneş: 'Kazanmak istiyoruz, o gücümüzün olduğunu düşünüyoruz' 'İlk maçta avantaj yakalamak istiyoruz. İkinci maçı da kazanırsak tur atlarız. İleriyi görmeye çalışıyorum ama bugünü yaşıyorum' 'Hakem konusunu gündeme getirerek enerjimizi dağıtmak istemiyoruz. Hakem güzel futbol oynanması için adaletli yönetim göstersin' Siyahbeyazlı futbolcu Babel: 'İlk maçı deplasmanda oynamamız olumlu, artık sabırsızlıkla maçı bekliyoruz'

8 Mart 2017 Çarşamba   23:20:19

Beşiktaş'ı Yenen Pınar Karşıyaka Çeyrek Finalde

FIBA Şampiyonlar Ligi son 16 turu rövanş maçında Beşiktaş Sompo Japan, Pınar Karşıyaka’yı konuk etti. İzmir ekibi karşılaşmadan 90-83 galip ayrılarak adını çeyrek finale yazdırdı. İki takım arasındaki ilk maçı da Pınar Karşıyaka 75-70 kazanmıştı.

8 Mart 2017 Çarşamba   23:17:49

Fransa Cumhurbaşkanı Hollande Ermeni Mevkidaşı Sarkisyan'la Görüştü

Fransa Cumhurbaşkanı François Hollande, Ermenistan Cumhurbaşkanı Serj Sarkisyan'la görüştü.

8 Mart 2017 Çarşamba   23:16:49

Erol Evgin 8 Mart'ta Kadınlar İçin Söyledi

Beşiktaş Belediyesinin 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’ne özel düzenlediği Erol Evgin konseri yoğun ilgi gördü. Kadınlar gece boyu Erol Evgin’in en güzel şarkılarıyla müzik ziyafetinin tadını çıkardı.

8 Mart 2017 Çarşamba   23:16:19

'Yenikapı Ruhu Ne Yazık Ki Süreklilik Arz Edemedi'

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Yenikapı ruhu ile ilgili tavandan umudunu kestiği için tabana hitap ettiğini söyledi.

8 Mart 2017 Çarşamba   23:15:19

Benzin İstasyonunda Patlama Kamerada

Benzin istasyonunda patlama oldu. O anlar güvenlik kamerasına yansıdı.

8 Mart 2017 Çarşamba   23:13:20

İngiltere Dışişleri Bakanı Johnson Kudüs'te

İsrail Başbakanı Netanyahu: 'Yüz senedir barışın sağlanmamasının nedeni Yahudi yerleşim birimleri değil, sınırları ne olursa olsun Yahudi halkı için ulus devletinin inatla reddedilmesidir' İngiltere Dışişleri Bakanı Johnson: 'İngiltere politikasının, iki devletli çözümü desteklediğini hatırlatmak isterim'.

8 Mart 2017 Çarşamba   23:13:19

Muğla'daki FETÖ/PDY Operasyonu

Adliye sevk edilen 4 kişiden 2'si tutuklandı.

8 Mart 2017 Çarşamba   23:12:19

'Bosna Soykırımını Hatırlamak' Saraybosna'da Tanıtıldı

Yurtdışı Türkler ve Akraba Topluluklar Başkanlığının desteğiyle 'Bosna Soykırımını Hatırlamak: Adalet, Hafıza, İnkar' isimli kitabın İngilizce ve Boşnakça baskıları Bosna Hersek'in başkenti Saraybosna'da tanıtıldı.

8 Mart 2017 Çarşamba   23:08:49

FETÖ'nün Darbe Girişime Yönelik Dava

Gaziantep'te çoğu meslekten ihraç edilen 35 asker hakkında beşer kez ağırlaştırılmış müebbet hapis istemiyle açılan davanın duruşmasına tanıkların dinlenmesiyle devam edildi Dönemin İl Jandarma Komutanı Albay Çakmak:Hatay'a vekalet eden komutanla konuştum. Bana, olayın paralelcilerin kalkışması olduğunu söylemesi üzerine valimize durumu izah ettim'

8 Mart 2017 Çarşamba   23:04:49

BEÜ'den 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'ne Özel Muhteşem Konser

Bülent Ecevit Üniversitesi’nde (BEÜ) 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kapsamında Türk sanat müziği sanatçısı Aylin Şengün Taşçı unutulmaz bir konser verdi.

8 Mart 2017 Çarşamba   23:03:49

Çavuşoğlu'nun Rotterdam'daki Etkinliği Neden İptal Edildi ?

Rotterdam Belediye Başkanı Ahmed Aboutaleb, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu’nun 11 Mart 2017 tarihinde Türkiye’deki referandum hakkında katılacağı etkinlikle ilgili Rotterdam Şehir Konseyi’ne yazdığı mektupta, salon sahibinin mekanın kullanılması için verdiği izni geri çektiğini bildirdi.

8 Mart 2017 Çarşamba   23:02:19

Uluslararası Riyad Kitap Fuarı Açıldı

Suudi Arabistan'ın önemli kültür etkinliklerinden Uluslararası Riyad Kitap Fuarı açıldı Bu yıl Malezya'nın onur konuğu olarak katıldığı fuar, 18 Mart'a kadar açık olacak.

8 Mart 2017 Çarşamba   23:01:19

'Gençliğe Güveniyorsanız Hakkını Teslim Edersiniz'

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, seçilme yaşının 18’e indirilmesine yönelik eleştirilere ilişkin, “Milletinize güvenmiyorsanız, bu haktan mahrum tutmaya çalışırsınız. Güveniyorsanız hakkını teslim edersiniz” dedi.

8 Mart 2017 Çarşamba   22:57:20

Eski Başyaverden Sorulara Çelişkili Yanıtlar

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın eski Başyaveri Albay Yazıcı: (2) 'Askeri hattı kullandım ama ne amaçla kullandığımı hatırlamıyorum. Kullanmadım sanırım' Duruşmada sorulara çelişkili yanıtlar veren Yazıcı, Erdoğan'ın avukatının 'O gece telefonla kimseyle konuşmamışsınız, ikinci bir telefonunuz mu var?' sorusu üzerine özel bir telefon hattının bulunduğunu kabul etti Yazıcı, avukatın şahsına ait telefon numarasını sorması üzerine 'Telefon numaramı şu an hatırlamıyorum.' ifadesini kullandı Cumhurbaşkanlığı WhatsApp grubundan saat 22.45'te yaptığı 'Ben Antalya'ya geçiyorum araçla. Bana üst düzey emniyet tedbirli tatbikat var dediler.' paylaşımı sırasında baz istasyonu kayıtlarına göre Aydın'ın İncirliova ilçesinde olduğunun ve İzmir'e gittiğinin tespit edildiğinin belirtilmesi üzerine Yazıcı, bu konudaki soruya da cevap veremedi

8 Mart 2017 Çarşamba   22:57:20

CHP'den şaka gibi 'Kılıçdaroğlu gafı' açıklaması

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun dilinin sürçtüğünü belirten CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, 'Sayın genel başkan 18 maddeyi ezberden ve tersten okur, size de okutur' iddiasında bulundu.

8 Mart 2017 Çarşamba   22:53:37

İtalya, Göçmen Sorununda Macaristan İle Aynı Fikirde Değil

İtalya Dışişleri Bakanı Alfano: 'Ben, bu husustaki şaşkınlığımı ve İtalya’nın bu yeni yasal düzenlemeye katılmadığını mevkidaşıma belirttim' Macaristan Dışişleri ve Dış Ticaret Bakanı Szijjarto: 'Zorunlu yeniden yerleştirme ve buna yönelik kota uygulamalarını kabul edilemez olduğuna inanıyoruz'.

8 Mart 2017 Çarşamba   22:52:19

ABD Ordusunun İki Numarasından Rus Füzelerine İlişkin Açıklama

ABD Genelkurmay Başkan Yardımcısı Selva:'Rusya’nın Orta Ölçekli Nükleer Kuvvetler Antlaşmasını ihlal etme ruhu niyetiyle karadan fırlatılan cruz füzeleri konuşlandırdığını düşünüyoruz”'Rusya’nın NATO’yu ve NATO sorumluluk bölgelerindeki tesisleri tehdit etmek üzere bilerek bu sistemleri konuşlandırdığını düşünüyoruz” “Sistemin kendisi zaten Avrupa’daki çoğu tesisimize tehdit teşkil ediyor”.

8 Mart 2017 Çarşamba   22:47:16

Cumhurbaşkanı Erdoğan Açıklaması (4)

'Yeni sistemde parlamentonun denetim gücü daha da artırılıyor. 'Buna hiç dokunma' diye bir şey yok. Öyle bir şey kesinlikle söz konusu değil. Aynı şekilde bir seçim kararı mı alma noktasında adım atmak ister, parlamentonun yetkisi yine aynen var. Ama böyle bir karar alındığı zaman cumhurbaşkanlığı seçimiyle aynı günde yapılacaktır' '(CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nun radyo programındaki sözlerine ilişkin) Gel şunu bir oku ya, 18 maddeyi bir oku, burada ne var. Burada bir defa cumhurbaşkanlığı ile başbakanlık birleştiriliyor. Artık başbakan yok. Artık sadece cumhurbaşkanı var ve cumhurbaşkanının da takdir edeceği bir kabinesi var'

8 Mart 2017 Çarşamba   22:43:48

Kerkük'e Bağlı Havice'den Kaçışlar Devam Ediyor

Mekteb Halid bölgesindeki Peşmerge birliğinde Yüzbaşı Ahmed: 'Bugün 511 sivil Kerkük'ün güneyindeki Havice ilçesine bağlı köylerden kaçarak Peşmerge birliklerine sığındı. Son dönemlerde sadece Havice ilçesi değil ilçeye bağlı tüm köylerden siviller DEAŞ'tan kaçmaya başladı. Gruplar halinde DEAŞ'tan kaçanların sayısı ortalama 300 ila 500 arasında oluyor'

8 Mart 2017 Çarşamba   22:43:17

Çavuşoğlu'nun Rotterdam'daki Etkinliğinin İptaliyle İlgili Belediye Başkanı'nın Mektubu Ortaya Çıktı

Rotterdam Belediye Başkanı Ahmed Aboutaleb, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu’nun 11 Mart 2017 tarihinde Türkiye’deki referandum hakkında katılacağı etkinlikle ilgili Rotterdam Şehir Konseyi’ne yazdığı mektupta, salon sahibinin mekanın kullanılması için verdiği izni geri çektiğini bildirdi.

8 Mart 2017 Çarşamba   22:39:16

'Pakistan'da Türkiye'nin FETÖ Mücadelesi' Paneli

GASAM ve TİKA iş birliği ile düzenlenen panelde, FETÖ'nün Pakistan'da Türkiye aleyhine yürüttüğü faaliyetler ele alındı Başbakanlık Müşaviri Doç. Dr. Bülbül: 'Vesayetçiler bir kuklayı geri çekerken başka bir kuklayı ileri sürdüler. FETÖ vesayeti küresel kullanıma da açıktı. FETÖ sadece Türkiye için değil Türkiye dışında da tarihi ile barışma fırsatı olan topluluklar için de tehlike'

8 Mart 2017 Çarşamba   22:37:16

TESKİ Genel Müdürü Kadınlar Gününü Kutladı

Tekirdağ Su ve Kanalizasyon İdaresi (TESKİ) Genel Müdürü Dr. Şafak Başa, TESKİ Genel Müdürlüğü bünyesinde görevli bayan personelin 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nü kutladı.

8 Mart 2017 Çarşamba   22:36:46

 1  2  3  ...  91  92