Haber Arşivi

Kanada, Sığınmacı Planını Trump İçin Değiştirmeyecek

Kanada Vatandaşlık ve Göçmenlik Bakanı Hussen, göçmen ve sığınmacı sayısında Trump’ın uygulamalarından kaynaklanan bir değişikliğe gitmeyeceklerini söyledi.

1 Şubat 2017 Çarşamba   00:30:51

MGK Toplantısı

Bildiriden: 'Ülkemizin karşı karşıya bulunduğu asimetrik saldırılara karşı, yurt içinde ve yurt dışında gereken her türlü tedbirin alınması konusundaki kararlılığımız teyit edilmiştir' 'Terör örgütlerinin muhatap olarak kabul edilip, bu örgütlere çeşitli usullerle silah yardımında bulunulmasının, terörün güçlenmesine ve yayılmasına zemin hazırladığı belirtilmiştir' 'Suriye’de gerçekleştirilen ateşkesin korunması ve güçlendirilmesi ile Astana toplantısı ayrıntılı şekilde ele alınarak, Türkiye'nin, siyasi geçiş sürecinin başlatılmasına yönelik çabalarını ve insani sorumluluklarını yerine getirmeye devam edeceği kaydedilmiştir' 'Kıbrıs meselesine çözüm bulunması için Cenevre'de yapılan görüşmeler kapsamlı şekilde ele alınmış, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nin hak ve menfaatlerinin korunması hususunda atılacak adımlar değerlendirilmiştir'.

1 Şubat 2017 Çarşamba   00:27:51

New York Borsası 'Karışık' Kapandı

New York borsası, ABD Başkanı Donald Trump'ın mülteciler konusundaki politikasının piyasalarda yarattığı endişenin teknoloji şirketlerinin hisselerindeki artışla dengelenmesiyle ocak ayının son işlem gününü 'karışık' seyirle tamamladı.

1 Şubat 2017 Çarşamba   00:22:21

Panelde Fenalaşan Gence İlk Müdahaleyi TBB Başkanı Feyzioğlu Yaptı

Manisa Barosu ve Akhisar Atatürkçü Düşünce Derneği’nin ortaklaşa düzenlediği ’Anayasa’ konulu panele konuşmacı olarak katılan Türkiye Barolar Birliği (TBB) Başkanı Prof. Dr. Metin Feyzioğlu salonda fenalaşan bir gence ilk müdahaleyi yaptı.

1 Şubat 2017 Çarşamba   00:20:22

Suriye Görüşmeleri 20 Şubat'a Ertelendi

İsviçre'nin Cenevre kentinde 8 Şubat'ta yapılması planlanan Suriye barış görüşmeleri 20 Şubat'a ertelendi.

1 Şubat 2017 Çarşamba   00:17:51

Manisa Merkezli FETÖ/PDY Operasyonu

Operasyonda gözaltına alınan 5 kişiden 3'ü tutuklandı Zanlıların, örgüte ait 'ışık evleri'nde 'abilik' yaptıkları öne sürüldü.

1 Şubat 2017 Çarşamba   00:15:21

Transfer dönemi sona erdi! İşte biten transferler

Spor Toto Süper Lig'de mücadele eden 18 takım, toplamda 77 oyuncuyu transfer ederken, 84 futbolcuyla yollarını ayırdı Ara transfer döneminde 10 futbolcu transfer eden Kayserispor, en çok transfer yapan takım oldu Birer futbolcu takviyesi yapan Fenerbahçe, Kasımpaşa ve Atiker Konyaspor, ara transfer dönemini en sakin geçiren takımlar olarak dikkati çekti.

1 Şubat 2017 Çarşamba   00:12:52

Trump'a Tepki ABD'li Şirketlere Müşteri Kaybettirdi

Tesla Motors'un Model 3 önsiparişlerinin bir kısmı iptal edildi Uber kullanıcılarının bazıları uygulamayı cep telefonlarından sildiklerini duyurdu.

1 Şubat 2017 Çarşamba   00:12:51

2017 Yılının İlk MGK'sında Türkiye'ye Yönelik Saldırılara Karşı Her Türlü Tedbirin Alınması Teyit Edildi

2017 yılının ilk Milli Güvenlik Kurulu sonrasında yapılan açıklamada “Ülkemizin karşı karşıya bulunduğu asimetrik saldırılara karşı, yurt içinde ve yurtdışında gereken her türlü tedbirin alınması konusundaki kararlılığımız teyit edilmiştir” denildi.

1 Şubat 2017 Çarşamba   00:11:21

BAE'den Yemen'e Destek

BAE Kızılayı, Yemen'in güneyindeki üç ilde çatışmalardan etkilenen bölgelerin yeniden inşasına destek olmak için Yemenli yetkililerle anlaşma imzaladı BAE Kızılay Heyet Başkanı Mezrui: 'Kızılay, Yemen'deki tüm illerde hayatın normale dönmesi için gerekli yardımları sunacak'.

1 Şubat 2017 Çarşamba   00:10:52

Manisa'da 'Anayasa Değişikliğini Tartışıyoruz' Paneli

TBB Başkanı Feyzioğlu:'Anayasa değişikliği konusunda halkımız yeterince bilgilendirilmedi. Önümüzdeki iki ay boyunca toplantılar yapacağız'

1 Şubat 2017 Çarşamba   00:09:21

GÜNDEM ÖZETİ / 1 Şubat 2017

ANADOLU AJANSI.

1 Şubat 2017 Çarşamba   00:03:52

Hayatı Aydınlat Türk Halk Müziği Konseri

Sosyal sorumluluk projesi 'Hayatı Aydınlat' kapsamında düzenlenen konser, İstanbulluların beğenisine sunuldu. CK Enerji Yatırım AŞ. Yönetim Kurulu Üyesi Cengiz: 'İstanbul Büyükşehir Belediyesi ile yaptığımız iş birliği çerçevesinde, 39 merkez noktada akülü sandalye şarj istasyonu kuracağız'

1 Şubat 2017 Çarşamba   00:03:21

Çorum'da İki Otomobil Çarpıştı Açıklaması 10 Yaralı

Çorum'da iki otomobilin çarpışması sonucu 10 kişi yaralandı.

1 Şubat 2017 Çarşamba   00:00:51

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu Açıklaması (1)

'İstikrar için, güçlü bir parlamento için, parlamento üzerinde hiçbir vesayetin olmaması için 'hayır' denmesi gerekir. Yasama, yargı ve yürütmenin birbirini denetlediği, denge ve fren mekanizmalarının sağlıklı işlediği bir rejim için 'hayır' denmesi gerekir. Bütün güçleri, yetkileri bir kişinin eline verirseniz, orada denge olmaz' 'Biz, başkanlık sistemine karşıyız. Bu sadece Erdoğan karşıtlığı olarak yorumlanıyorsa, bu son derece yanlış. Çünkü getirilen düzenleme, Sayın Erdoğan'la sınırlı bir düzenleme değil, ondan sonra da devam edecek bir düzenleme' 'Vali, cumhurbaşkanını temsil eder illerde. Peki il başkanı kimi temsil edecek? O da cumhurbaşkanını temsil edecek. Asıl çift başlılık, kaos ondan sonra çıkacak. 'Çift başlılığı ortadan kaldırıyoruz' derken, devletin bütün kurumlarında, validen il başkanına kadar, parlamentoda, parlamento dışında bütün bunların hepsi yine bir kaosa yol açacak'

1 Şubat 2017 Çarşamba   00:00:21

 1  2  ...  1929  1930