Haber Arşivi

Trump'tan Suudi Arabistan'a Yemen Çağrısı

ABD Başkanı Trump, Yemen'e insani yardımların ulaştırılmasına izin vermesi konusunda Suudi Arabistan'a çağrıda bulundu.

6 Aralık 2017 Çarşamba   23:38:18

Girdikleri Evin Sahibini Tornavidayla Yaraladılar

İzmir’in Aliağa ilçesinde hırsızlık için girdikleri evin sahibini tornavidayla yaralayıp kaçan 4 zanlıdan 3’ü jandarma ekiplerince yakalandı.

6 Aralık 2017 Çarşamba   23:36:19

UEFA Şampiyonlar Ligi Açıklaması Leipzig Açıklaması 0 - Beşiktaş Açıklaması 1 (İlk Yarı)

UEFA Şampiyonlar Ligi G Grubu’nun 6. haftasında Beşiktaş, deplasmanda Alman ekibi Leipzig ile karşılaşıyor. Mücadelenin ilk yarısını siyah-beyazlı ekip 1-0 önde tamamladı.

6 Aralık 2017 Çarşamba   23:35:48

Erdoğan, Pakistan Cumhurbaşkanı Hüseyin İle Telefonda Görüştü

Cumhurbaşkanı Erdoğan, ABD yönetiminin Kudüs'ü İsrail'in başkenti olanak tanıma kararı ile ilgili olarak Pakistan Cumhurbaşkanı Hüseyin ile telefonda görüştü Görüşmede, ABD yönetiminin son adımının Ortadoğu'da barış ve istikrarı olumsuz etkileyeceği vurgulandı.

6 Aralık 2017 Çarşamba   23:35:18

'AB Trump'ın Açıklamasından Dolayı Ciddi Endişe Duyuyor'

AB Dış İlişkiler ve Güvenlik Politikası Yüksek Temsilcisi Mogherini: 'AB, bugün ABD Başkanı Donald Trump'un Kudüs'e ilişkin açıklamasından dolayı ve bunun barış süreci üzerindeki olası yansımaları hakkında ciddi endişe duyuyor' 'AB ve üye ülkeler, Kudüs'e ilişkin BMGK'nin 478 sayılı Kanunu uyarınca varılan uluslararası görüş birliğine saygı duymaya devam edecek ve Kudüs'ün statüsü belirlenene kadar diplomatik temsilciliklerinin yerleri konusunda değişikliğe gitmeyeceklerdir'.

6 Aralık 2017 Çarşamba   23:33:48

Vitoria Guimaraes-Atiker Konyaspor Maçına Doğru

Atiker Konyaspor Teknik Direktörü Özdilek: 'Yarınki maçta tek düşüncemiz kazanmak olacak. Bunun için her yönüyle hazırız' Yeşilbeyazlı kaleci Serkan Kırıntılı: 'İzleyenlere keyifli bir oyun sergilemek istiyoruz. Umarım kazanan taraf biz oluruz'

6 Aralık 2017 Çarşamba   23:32:18

'Bir Ülkenin Açıklamasıyla Kudüs, İsrail'in Başkenti Olmaz'

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu: (1) 'Bir ülkenin açıklamasıyla Kudüs, İsrail'in başkenti olmaz' 'Biz bu açıklamayı kabul etmediğimiz gibi şiddetle de kınıyoruz çünkü böyle bir açıklama bölgenin istikrarını ve güvenliğini dinamitlemektedir' 'BM kararlarına herkesten önce Güvenlik Konseyinin daimi üyelerinin saygı göstermesi lazım. Öyle ben büyük ülkeyim, ben yaptım, oldu bitti olmaz'

6 Aralık 2017 Çarşamba   23:24:48

Katar'dan Trump'a Kudüs uyarısı!.

Katar Emiri Şeyh Temim bin Hamed Al Sani, ABD Başkanı Donald Trump'ı, "ülkesinin büyükelçiliğini Kudüs'e taşımasının tehlikeli yansımaları olacağı" yönünde uyardı..

6 Aralık 2017 Çarşamba   23:22:07

Dursun Özbek, Yeni Yıl Yemeğine Katıldı

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Sarıyer Belediyesi tarafından geleneksel hale getirilen Yeni Yıl Yemeği’ne katıldı.

6 Aralık 2017 Çarşamba   23:20:18

CHP’den ABD Başkanı Trump’ın Kudüs kararına ilk tepki

CHP Genel Başkan Yardımcısı Öztürk Yılmaz, "ABD Başkanı Trump’ın Kudüs’ü İsrail’in başkenti olarak tanıma ve Tel-Aviv’deki Büyükelçiliğini Kudüs’e taşıma kararını kabul edilemez buluyor ve kınıyoruz” dedi.

6 Aralık 2017 Çarşamba   23:19:39

Ali Koç'a Twitter şoku!

Ali Koç'un seçim kampanyasını yürüttüğü Twitter hesabı yapılan bir şikayet üzerine kapandı.

6 Aralık 2017 Çarşamba   23:18:33

Polisin Dikkati Kaza Yapan Sürücüleri Açığa Çıkardı

Aydın'da kaza yapan ve alkollü olduğu öne sürülen sürücüler yerine yanlarındaki arkadaşları polise 'araçları kendilerinin kullandığını' söyledi Söz konusu kişilerin hareketlerinden şüphelenen polisin ikazı üzerine gerçek sürücülerin kimliği açığa çıktı.

6 Aralık 2017 Çarşamba   23:15:47

İki Vagon Arasında Sıkışan İşçi Ağır Yaralandı

Zonguldak’ta özel bir maden ocağında iki vagon arasında sıkışan işçi ağır yaralandı.

6 Aralık 2017 Çarşamba   23:13:48

Yüksekova'da Yoğun Kar Yağışı

Hakkari’nin Yüksekova ilçesinde etkisini arttıran kar yağışı hayatı olumsuz etkiliyor.

6 Aralık 2017 Çarşamba   23:13:19

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu Açıklaması 'Bir Ülkenin Açıklamasıyla Kudüs, İsrail'in Başkenti Olamaz'

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, ABD Başkanı Donald Trump’ın Kudüs kararına ilişkin, “Bir ülkenin açıklamasıyla Kudüs, İsrail’in başkenti olamaz” dedi.

6 Aralık 2017 Çarşamba   23:13:18

Macaristan'da Rusya Adına Casusluk Yaptığı İddia Edilen Milletvekiline Dava

Macaristan'da, Rusya adına casusluk yaptığı iddia edilen Jobbik Partisi'nin Avrupa Parlamentosu Milletvekili Bela Kovacs hakkında dava açıldı.

6 Aralık 2017 Çarşamba   23:11:47

Volkan Demirel'den olay açıklamalar

Volkan Demirel, NTV Spor'un sorularını yanıtladı. Başarılı kaleci, takımın ve kendisinin sezona kötü başladığını söyledi.

6 Aralık 2017 Çarşamba   23:10:10

Trabzonspor Kulübünden Açıklama

'Şanlıurfaspor Kulübünde kiralık statüsündeki futbolcumuz Mertcan Çam'a yönelik saldırıyı şiddetle kınıyoruz' 'Kulübümüz başlatılan soruşturmayı yakından takip etmektedir. Olayın sorumluları hukuk önünde hesap vererek gereken cezaları almalıdır'

6 Aralık 2017 Çarşamba   23:07:47

'Trump, Ortadoğu'daki Tüm Barış Çabalarına Karşı Ağır Bir Saldırıda Bulunmuştur'

Avrupa Birliği (AB) Bakanı ve Başmüzakereci Ömer Çelik, “Trump’ın Kudüs’ü İsrail’in başkenti olarak tanımasını ve İsrail’deki ABD Büyükelçiliğini Kudüs’e taşıma kararını tüm dünya kınamalıdır. Bu kararla beraber Trump, Ortadoğu’daki tüm barış çabalarına karşı ağır bir saldırıda bulunmuştur” dedi.

6 Aralık 2017 Çarşamba   23:06:47

'Kudüs, Filistin Devleti'nin Ebedi Başkentidir'

Filistin Devlet Başkanı Abbas:Bu planı reddediyor ve kınıyoruz. ABD'nin bu adımı, tüm barış çabalarını baltalamış ve barış görüşmelerinde ABD'nin rolünü bitirmiştir. Bu karar, ABD’nin aynı zamanda geçen zaman boyunca barış sürecini himaye etmek üzere oynadığı rolden de vazgeçtiğinin ilanıdır. Bu karar, İsrail’i anlaşmaları tanımama, uluslararası meşruiyete meydan okuma, Filistin'i Yahudilere yurt edindirme (Yahudi yerleşim birimleri inşa faaliyetlerine devam etme), işgal, ırkçı apartheid ve etnik temizlik politikasını sürdürmesine teşvik amacı taşıyan bir mükâfattır'ABD Başkanı Trump’ın bu geceki kararı, Kudüs’ün gerçekliğini değiştirmeyecektir, İsrail’e de meşruiyet sağlamayacaktır. Kudüs, Arap, İslam ve Hristiyan kimliğiyle Filistin Devleti’nin ebedi başkenti olarak kalacaktır. Kudüs, herhangi bir değişim girişimine karşı dirençlidir'

6 Aralık 2017 Çarşamba   23:04:47

'Trump'ın Kudüs Kararı, Türkiye İçin Yok Hükmündedir'

Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, “ABD Başkanı Trump’ın, Kudüs’ü İsrail’in başkenti olarak tanıma ve ABD’nin İsrail Büyükelçiliğini Kudüs’e taşıma kararı, Türkiye açısından kabul edilemez ve yok hükmünde bir karardır” dedi.

6 Aralık 2017 Çarşamba   23:03:47

Trabzonspor'dan Şanlıurfaspor'a Kınama

Trabzonspor, Şanlıurfaspor’da kiralık olarak forma giyen Mertcan Çam’ın yaşadığı olaylardan dolayı sarı-yeşil kulüp için kınama mesajı yayınladı.

6 Aralık 2017 Çarşamba   23:01:47

Mahir Ünal: Karar yok hükmündedir

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal, ABD'nin Kudüs'ü İsrail'in başkenti olarak tanımasına ilişkin, "ABD'nin BM kararlarına ve bölgenin gerçeklerine aykırı bir şekilde sorumsuzca aldığı bu karar tarafımızca yok hükmündedir. Türkiye üç semavi dinin kutsal şehri olan Kudüs için tüm ülkeleri BM kararlarına ve uluslararası hukuka uygun adımlar atmaya çağırmaktadır." ifadesini kullandı.

6 Aralık 2017 Çarşamba   23:00:49

Siirt'e Kar Uyarısı

Siirt’te bugün ve yarın için kuvvetli rüzgar ve kar yağışı uyarı yapıldı.

6 Aralık 2017 Çarşamba   23:00:47

Başbakan Yardımcısı Bozdağ Açıklaması 'Trump'ın Kudüs Kararı, Türkiye İçin Yok Hükmündedir'

Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, “ABD Başkanı Trump’ın, Kudüs’ü İsrail’in başkenti olarak tanıma ve ABD’nin İsrail Büyükelçiliğini Kudüs’e taşıma kararı, Türkiye açısından kabul edilemez ve yok hükmünde bir karardır” dedi.

6 Aralık 2017 Çarşamba   23:00:20

 1  2  3  ...  86  87