Haber Arşivi
Kuzu Açıklaması Referandum İçin Yapılan Anketlerde...
AK Parti İstanbul Milletvekili Prof. Dr. Burhan Kuzu, anayasa referandumuna ilişkin "Bir yüzde veremem ama yapılan anketlerde hep yüzde 50’nin üzerinde gözüküyor" dedi.
21 Ocak 2017 Cumartesi 15:26:30Selvi Açıklaması 'Uluslararası Alanda 'One Minute' Diyecek Bir Sendikal Harekete İhtiyaç Var'
Eğitim-Bir-Sen Genel Başkan Vekili Latif Selvi, Memur-Sen’in dünyada da söz sahibi olması gerektiğini belirterek, “Uluslararası alanda çalışanlar adına ‘one minute’ diyecek bir sendikal harekete, bir emek hareketine şiddetle ihtiyaç var” dedi.
21 Ocak 2017 Cumartesi 15:25:31Burhan Kuzu, Yeni Anayasa Çalışmaları Üzerinden CHP'yi Eleştirdi Açıklaması
AK Parti İstanbul Milletvekili Prof. Dr. Burhan Kuzu, anayasa oylamalarında CHP’nin sergilediği tutumu eleştirerek, "Çok yanlış bilgiler veriyorlar. Rejim elden gidiyor diye halbuki cumhuriyet yerinde, laiklik yerinde, demokrasi yerinde. Atatürk’ümüz yerinde duruyor. Nereden çıkarıyorsun bunları? Vatandaşlara korku salmak panik atağa sürüklemekten başka bir şey yok" dedi.
21 Ocak 2017 Cumartesi 15:25:30GAP TARIM Ve GAP FOOD Kapılarını Açıyor
GSO'nun desteğiyle düzenlenen fuarlarda tarım makinaları, traktör ekipmanları ve gıda ürünleri sergilenecek.
21 Ocak 2017 Cumartesi 15:24:30Bakanlıktan 'AB İstihbarat Merkezinin FETÖ Raporu' Açıklaması
Dışişleri Bakanlığı tarafından, ’AB İstihbarat Merkezinin 15 Temmuz’un arkasında FETÖ’nün bulunmadığına dair rapor hazırladığı’ yönündeki haberlere ilişkin yazılı açıklama yapıldı.
21 Ocak 2017 Cumartesi 15:24:00Vali Gül, Muhtarlarla Bir Araya Geldi
Sivas Valiliği il Mahalli İdareler Müdürlüğünün düzenlediği 4. muhtarlar toplantısı yapıldı.
21 Ocak 2017 Cumartesi 15:23:30Dışişleri Bakanlığı'ndan 'AB İstihbarat Merkezinin FETÖ Raporu' Hazırladığı Yönündeki Haberlerle İlgili Açıklama
Dışişleri Bakanlığı tarafından, ’AB İstihbarat Merkezinin 15 Temmuz’un arkasında FETÖ’nün bulunmadığına dair rapor hazırladığı’ yönündeki haberlere ilişkin yazılı açıklama yapıldı. AB yetkilerinden raporun varlığına ve içeriğine ilişkin bir teyidin alınamadığı belirtilen açıklamada, "15 Temmuz terörist darbe girişiminin arkasında Fetullahçı Terör Örgütü’nün (FETÖ) olduğu hususu kanıtlarıyla ortaya çıkmıştır" denildi.
21 Ocak 2017 Cumartesi 15:23:03Tekelioğlu Açıklaması 'Ülkemizin Yönetimine Şekil Verecek Olan Gençlerimizi En İyi Şekilde Yetiştirmeliyiz'
Bilecik Gençlik Kültür ve Eğitim Derneği Başkanı Muzaffer Tekelioğlu, gençlerin ülkenin geleceği olduğunu ve onların çok iyi yetiştirilmesi gerektiğini söyledi.
21 Ocak 2017 Cumartesi 15:23:01İş Kazasında Yaralanan Belediye İşçisine Ev
Rize Belediyesi, asfalt üretim makinesine kolunu kaptırarak yaralanan ve uzun süre tedavi gören 3 çocuklu belediye işçisine ev hediye etti.
21 Ocak 2017 Cumartesi 15:22:31Erdoğan Açıklaması Parlamento Güzel Bir Cevap Verdi
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Ne yaptın ki diyenlere sabah namazına doğru parlamento güzel bir cevap verdi. Gerçek zamanı beşer planında egemenlik milletindir. Şimdi milletim inşallah gerçek kararı verecek” dedi.
21 Ocak 2017 Cumartesi 15:21:31Pamukkale'de Herkese Ücretsiz İngilizce Kursu
Pamukkale Belediyesinin düzenlediği ücretsiz İngilizce konuşma kursunun ikinci etabı başladı.
21 Ocak 2017 Cumartesi 15:20:30Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Anayasa Değişikliği Teklifinin Kabulü İle İlgili Yorum
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Anayasa değişikliğinin teklifinin meclisten geçmesiyle ilgili, “Şimdi milletim inşallah gerçek kararı verecek. Nihai kararı verecek. Bu nihai kararla birlikte Türkiye yeni bir sıçrama noktasına ulaşacaktır. Milletimiz için hayırlı olsun” dedi.
21 Ocak 2017 Cumartesi 15:20:01Oyuncu Ayberk Atilla İçin Tören Düzenlenecek
Yaşamını yitiren oyuncu Ayberk Atilla için Üsküdar Kerem Yılmazer Sahnesi'nde tören düzenlenecek.
21 Ocak 2017 Cumartesi 15:19:30Karabük Valisi Aktaş İş Adamlarıyla Toplantı Yaptı
Karabük Valisi Mehmet Aktaş, Karabük'ün ekonomik durumunu ve potansiyelini, istihdam alanlarını değerlendirmek, uygulamadaki teşvik ve destekleri açıklamak amacıyla iş adamlarıyla toplantı yaptı.
21 Ocak 2017 Cumartesi 15:18:31Freni Patlayan Kamyonet Emniyet Müdürlüğünün Duvarına Çarptı
İstanbul Valiliği:'İstanbul Emniyet Müdürlüğü önünde freni patlayan bir kamyonun bariyerlere kontrolsüz yaklaşması paniğe yol açmıştır. Polis ekipleri anında müdahale ederek kamyon güvenlik çemberine alınmıştır. Konunun terörle ilgili olmadığı kamuoyunun bilgisine sunulur'
21 Ocak 2017 Cumartesi 15:18:30Basketbolda Hakem Mesleki Eğitim Konferansı Yapıldı
Avrupa Birliği Türkiye Ulusal Ajansı tarafından 'Mesleki Eğitim Alanında Stratejik Ortaklıklar' kapsamında desteklenen basketbol hakem eğitim projesinin final konferansı yapıldı.
21 Ocak 2017 Cumartesi 15:18:00Hakkari Gücü Spor Açıklaması 6 - Ağrı Birlikspor Açıklaması 0
Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 2. Ligde mücadele eden Hakkari Gücü Spor Kadın Futbol Takımı 9. hafta maçında konuk ettiği Ağrı Birlik Spor Kadın Futbol Takımını-6-0 yendi.
21 Ocak 2017 Cumartesi 15:15:32Sakarya'da Hazırlanan Darbe İddianamesindeki Ayrıntılar Ortaya Çıkmaya Başladı
Sakarya’da gerçekleştirilmek istenen darbe teşebbüsü sonrasında hazırlanan iddianamede darbe teşebbüsünün yapılanmasının başında gelen 1. Motorlu Piyade Tugay Komutan Vekili Piyade Kurmay Albay Uğur Coşkun iddianamedeki ifadesinde, “Direnişte ısrar edilmesi hatta kendilerine saldırıda bulunulması durumunda askerin ateş edebileceklerini söyledim” dedi.
21 Ocak 2017 Cumartesi 15:15:30Haftanın MVP'si De Colo
Rus ekibi CSKA Moskova'nın Fransız basketbolcusu De Colo, THY Avrupa Ligi'nde 18. haftanın en değerli oyuncusu seçildi
21 Ocak 2017 Cumartesi 15:15:02Haleplilere Un Yardımı
Samsun'un Havza ilçesinde Havza Ribat Yardım Derneği ile Eğitim Bir-Sen Havza Temsilciliği tarafından toplanan 2 TIR un Haleplilere ulaştırmak üzere yola çıktı.
21 Ocak 2017 Cumartesi 15:15:01Şehit yakınları CHP çelengini istemedi
Samsun’da şehit cenazesine gönderilen CHP çelenkleri şehit yakınları tarafından istenmedi ve boş bir bahçeye atıldı.
21 Ocak 2017 Cumartesi 15:14:02Beşiktaş Divan Başkanlığı İçin Adaylığını Açıkladı
Beşiktaş Kulübü’nde gelecek hafta yapılacak olan divan kurulu başkanlık seçimlerinde Tevfik Yamantürk başkanlık için aday olduğunu açıkladı.
21 Ocak 2017 Cumartesi 15:14:01Trabzonspor İstanbul'a Hareket Etti
Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig’de yarın deplasmanda Kasımpaşa ile yapacağı maç için İstanbul’a hareket etti.
21 Ocak 2017 Cumartesi 15:14:00Çandır'dan Halep'e 5 TIR Yardım Malzemesi Gönderildi
’Halep’te insanlık ölmesin’sloganı ile başlatılan yardım kampanyası doğrultusunda Yozgat’ın Çandır ilçesinde toplanan yardım malzemelerinden 4 TIR dolusu un ve 1 TIR su, Haleplilere gönderildi.
21 Ocak 2017 Cumartesi 15:13:00Anadolu Sohbet Geleneği Temsilcileri Çankırı'da Buluşacak
UNESCO İnsanlığın Somut Olmayan Kültürel Mirası Temsili Listesi'nde yer alan 'Geleneksel Sohbet Toplantıları'nın temsilcileri, Çankırı'da bir araya gelecek.
21 Ocak 2017 Cumartesi 15:12:33