Haber Arşivi
Bulgaristan'da DOST Partisinin Tescili Onaylandı
Yüksek Temyiz Mahkemesi, etnik temelli bir parti olduğunu iddiasıyla DOST'un tescilini onay vermeyen Sofya İl Mahkemesinin kararını bozdu DOST Lideri Mestan: “Partimizin yasal tescili Bulgaristan için iyi bir haber”.
29 Temmuz 2016 Cuma 15:59:04Başkan Bakıcı İlçe Emniyet Müdürlüğü'nü Ziyaret Etti
Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı ve beraberindeki heyet, Bozüyük İlçe Emniyet Müdürlüğü’nü ziyaret etti.
29 Temmuz 2016 Cuma 15:58:36KOSGEB Uygulamalı Girişimcilik Kursları Başladı
Bilecik KOSGEB İl Müdürlüğü ve Bozüyük Belediyesi arasında imzalanan protokol kapsamında düzenlenen uygulamalı girişimcilik kursları başladı.
29 Temmuz 2016 Cuma 15:58:35Vali Toprak, Şehit Mikail Yaşa'nın Ailesini Ziyaret Etti
Malatya Valisi Mustafa Toprak, Siirt ilinde şehit olan Malatyalı Piyade Er Mikail Yaşa’nın baba evine taziye ziyaretinde bulundu.
29 Temmuz 2016 Cuma 15:58:34Afganistan'da 36 DAEŞ Üyesi Öldürüldü
Afganistan'ın Nangarhar vilayetinde terör örgütü DAEŞ'e yönelik operasyonda 36 örgüt üyesi öldürüldü.
29 Temmuz 2016 Cuma 15:56:05GRAFİKLİ - Kamuda Görevden Alınanların Sayısı 67 Bine Yaklaştı
FETÖ'nün darbe girişimi sonrası birçok kamu kurum ve kuruluşunda 66 bin 786 kamu çalışanı görevden uzaklaştırıldı Ekonomiyle ilgili kurum ve kuruluşlarda 15 Temmuz'dan sonra bugüne kadar 6 bin 147 personel açığa alındı AB Bakanlığında yapılan çalışmalarda 16 kişi görevden uzaklaştırıldı, 6 kişinin de görevine son verildi Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığıyla bağlı kurumlarında 673 kişi açığa alınırken, bugün itibarıyla 706 kişi daha alınarak toplam bin 379 çalışan görevinden uzaklaştırıldı Sağlık Bakanlığında 115'i yönetici, bin 504'ü hekim 5 bin 581 personel görevinden uzaklaştırıldı Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığında bin 180, Gümrük ve Ticaret Bakanlığında 184, Maliye Bakanlığında bin 500, BDDK'da 86, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığında 300, EPDK'da 25, BIST'te 51 ve SPK'da da 36 kişi açığa alındı.
29 Temmuz 2016 Cuma 15:56:04Düğün Yolundaki Trafik Kazası
Kazada yaşamlarını yitiren Vatan ailesinden 4 kişi, memleketleri Giresun'da son yolculuklarına uğurlandı.
29 Temmuz 2016 Cuma 15:55:34Hafif Ticari Aracın Çarptığı Elektrik Direği Eğildi
Adıyaman’da hafif ticari aracın çarptığı elektrik direği çarpmanın şiddetiyle eğildi.
29 Temmuz 2016 Cuma 15:53:05Gebze'de Gözaltına Alınan Polisler Adliyeye Getirildi
Türkiye’de yapılmak istenen darbe girişimi sonrasında Kocaeli’nin Gebze, Darıca, Çayırova ve Dilovası ilçelerinde gözaltına alınan polislerden işlemleri bitenler Gebze Adliyesi’ne getirildi.
29 Temmuz 2016 Cuma 15:53:04Bonzai İçen Şahıs Hastaneye Kaldırıldı
Samsun’un Bafra ilçesinde bonzai içtiği iddia edilen 1 kişi hastaneye kaldırıldı.
29 Temmuz 2016 Cuma 15:52:36Edirne'de Yol Kenarında FETÖ'ye Ait Kitap Bulundu
Edirne’de Büyükdöllük köyünde, yol kenarında Fethullah Gülen Terör Örgütü’ne (FETÖ) ait 68 kitap ele geçirildi.
29 Temmuz 2016 Cuma 15:52:35Salihli Kocaçeşmespor'da Boyraz Dönemi
Bölgesel Amatör Lig (BAL) takımlarından Salihli Kocaçeşmespor’da, sportif direktörlük görevine Serdal Boyraz getirildi.
29 Temmuz 2016 Cuma 15:52:34Trabzon'da Cavanda krizi
Trabzonspor'da forma giyen Luis Cavanda'nın tesislerde çırılçıplak dolaştığı ve bu olayın etrafında bulunanlara büyük rahatsızlık verdiği ortaya çıktı.
29 Temmuz 2016 Cuma 15:52:09Manisalı Bektaşilerden Hükümete Tam Destek
Manisa’nın Şehzadeler ilçesine bağlı Yeniköy Mahallesinde yaşayan Alevi, Bektaşi vatandaşlar 15 Temmuz gecesi yaşanan hain darbe girişimine karşı bir açıklama yaparak “Yapılan hain darbe girişimine karşı, cumhurbaşkanımızın, hükümetimizin ve devletimizin yanındayız” dedi.
29 Temmuz 2016 Cuma 15:52:04Cumhurbaşkanı Erdoğan, Özel Harekat Daire Başkanlığını Ziyaret Etti
Erdoğan: '(ABD Merkez Kuvvetler Komutanı General Joseph Votel'in açıklamaları) İşte bir tanesi ne yazık ki Amerika’da aynı zamanda önemli bir makamda olan general veya amiral kalkıyor, ‘İrtibat halinde olduğumuz, görüşme halinde olduğumuz üst düzey komuta kademesinde olanlardan içeri alınanların olduğunu görüyorum, duyuyorum.' Bunu söylüyor. İnsan biraz sıkılır ya, insan biraz sıkılır. Bunun kararını vermek senin haddine mi? Sen kimsin? Bir defa haddini bileceksin, kendini bileceksin'Sen benim ülkemdeki yapılan bir darbe girişimine yönelik kalkıp bu darbe girişimini püskürten bu devlete teşekkür edeceğine, demokrasi adına teşekkür edeceğine, tam aksine darbecilerin yanında yer alıyorsun. Zaten darbeci senin ülkende, darbeciyi senin ülkende zaten besliyorsunuz, bu zaten ortada. Benim milletimi asla inandıramazsınız' 'Ramazan iftarında sizlerle yine bir araya gelişimizde de söylemiştim, ‘İçimizde hainler olabilir, bu hainler asla bizi yıldırmasın, yıldırmayacak’ demiştim ve nitekim bu hainler işte geldiler özel harekatımızı bombalamak suretiyle 50 kardeşimizin şehit olmasına vesile oldular. Ama onlar ihanetleriyle anılacaklar, şehitlerimiz hiç unutulmayacak. Onlar bu vatanı vatan yapanlar olarak anılacaklar' 'Şu gördüğümüz bina ile bu yaptıkları bu tahribatla bunlar bizim sakalımızı kestiler. Unutmayın kesilen sakal çok daha gür biter. İnşallah bunun yerinde çok daha muhteşem, çok daha güzel bir eseri en kısa zamanda burada, proje şu anda bitmiş vaziyette, inşa edeceğiz'
29 Temmuz 2016 Cuma 15:51:36Sağlık Bakanlığına Devredilen Hastane Hasta Kabulüne Başladı
Sakarya'da, FETÖ ile bağlantılı olduğu gerekçesiyle yaklaşık bir hafta önce kapatılan ve Sağlık Bakanlığına devredilen özel hastane, vatandaşların hizmetine girdi Sakarya Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Sağlam:'Daha önce ücretli olan sağlık hizmeti, artık ücretsiz olarak vatandaşımıza sunulmuş oldu. Daha evvel yaklaşık 350 olan hasta sayısı, şimdilerde 700'lere çıkmış durumda'
29 Temmuz 2016 Cuma 15:51:03Hindistan'da Siyasetçiye Hakarete Gözaltı
Hindistan'da kadın bir siyasetçiye hakaret ettiği gerekçesiyle iktidar partisi üyesi Dayashankar Singh gözaltına alındı.
29 Temmuz 2016 Cuma 15:51:02Bartınspor'da Seçmeler
Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, Bartınspor A takımı seçmelerini takip ettiğini bildirdi.
29 Temmuz 2016 Cuma 15:47:34Afyonkarahisar TSO Meclis Başkanlığına Merdivenci Seçildi
Mehmet Çarkgil'in istifası ile boşalan Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Meclis Başkanlığına, Mehmet Sıtkı Mendivenci seçildi.
29 Temmuz 2016 Cuma 15:47:33Net Konuştu Açıklaması O Terörist Başını Türkiye'ye Getireceğiz
Başbakan Binali Yıldırım, “Bu darbenin sorumlusu Amerika’daki o terörist başını illa da getireceğiz, Türkiye’ye getireceğiz” dedi.
29 Temmuz 2016 Cuma 15:47:32Başkan Özgüven, Asfalt Çalışmalarını İnceledi
Konya’nın Ereğli İlçe Belediye Başkanı Özkan Özgüven, Atatürk Bulvarı’nda sürdürülen asfalt çalışmalarını yerinde inceledi
29 Temmuz 2016 Cuma 15:46:32Yüksekten Düşen Çocuğun İmdadına Ambulans Helikopter Yetişti
Samsun’un Salıpazarı ilçesinde yüksekten düşen 2.5 yaşındaki çocuğun imdadına ambulans helikopter yetişti.
29 Temmuz 2016 Cuma 15:46:04Başkan Üzülmez Milli İrade Ve Demokrasi Nöbetinde
FETÖ Terör örgütünün gerçekleştirdiği darbe girişiminin ardından meydanlara akın eden Kartepe Belediye Başkanı İbrahim Üzülmez ve Kartepeliler Perşembe pazar alanındaki demokrasi nöbetine destek veriyor.
29 Temmuz 2016 Cuma 15:46:03Rektör Kızılay İlk Mesajını Demokrasi Nöbetinde Verdi
İnönü Üniversitesi Rektörlüğüne atanan Prof. Dr. Ahmet Kızılay, atama kararnamesinin açıklanmasından hemen sonra Hükümet Meydan’ında demokrasi nöbeti tutan vatandaşlarla bir araya geldi.
29 Temmuz 2016 Cuma 15:46:02Papa Franciscus Auschwitz Kampı'nda
Katoliklerin ruhani lideri, Polonya'da Nazilerin 1 milyonu aşkın Yahudi’yi öldürüldüğü kampı ziyaret etti.
29 Temmuz 2016 Cuma 15:45:33