Haber Arşivi
Çorum'da Trafik Kazası Açıklaması 1 Ölü
Çorum’un Sungurlu ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybetti.
21 Temmuz 2016 Perşembe 17:17:48'S&Amp;P'nin Kararı Son Derece Aceleci, Yanlış Ve Talihsiz'
Sabancı Holding Üst Yöneticisi (CEO) Kurtul: 'Standard&Poor's'un, Türkiye'nin kredi notunu düşürmesini son derece aceleci alınmış, yanlış ve talihsiz bir karar olarak değerlendirmekteyiz'.
21 Temmuz 2016 Perşembe 17:17:47ERÜ'de 11 İdari Personel Açığa Alındı
Erciyes Üniversitesi’nde (ERÜ) darbe girişimi sonrası yapılan araştırmaların sıhhatli yürütülmesi amacıyla akademik ve idari personelde açığa almalar devam ediyor.
21 Temmuz 2016 Perşembe 17:17:19Yunanistan'a Kaçan Subaylara 3 Yıl Tecilli 2'Şer Ay Hapis
Darbe girişiminin ardından askeri helikopterle Yunanistan’a kaçan 8 Türk subaya ülkeye yasadışı girdikleri gerekçesiyle 3 yıl tecilli 2’şer ay hapis cezası verilirken subaylar, yasadışı uçuş yapmaktan beraat etti.
21 Temmuz 2016 Perşembe 17:17:18Kıbrıs Barış Harekatı Gazisi Kadir Küçükışılak Son Yolculuğuna Uğurlandı
Afyonkarahisar’da vefat eden 63 yaşındaki Kıbrıs Barış Harekatı gazisi Kadir Küçükışılak düzenlenen askeri töreninin ardından toprağa verildi.
21 Temmuz 2016 Perşembe 17:17:17Elindeki Baltayla İdam İstedi
Çorum’da Fetullahçı Terör Örgütü üyesi askerler tarafından düzenlenen darbe girişimine tepkiler sürüyor.
21 Temmuz 2016 Perşembe 17:16:48İntihar Eden Kaymakamın Facebook'unda Veda Mektubu Paylaşıldı
Askeri darbe girişimi sonrasında FETÖ/Paralel Devlet Yapılanması soruşturmaları kapsamında açığa alındıktan 2 gün sonra 20 Temmuz gecesi başına silahla ateş ederek intihar eden Ahmetli Kaymakamı Necmi Akman’ın Facebook hesabından veda mektubu yayınlandı.
21 Temmuz 2016 Perşembe 17:16:47Emniyet Müdüründen Darbe Gününde Şok Sözler Açıklaması
15 Temmuz darbe girişim kapsamında Haymana İlçe Emniyet Müdürü ve rütbeliler gözaltına alındı.
21 Temmuz 2016 Perşembe 17:16:20Edremit'te Fetö'nün İnlerine Giriliyor
Darbe girişimi sonrasında ülke çapında FETÖ ve PYD’ye karşı başlatılan operasyonlar devam ediyor. Örgütün uzantıları olduğu tahmin edilen Edremit ilçesi ve kırsal mahallelerinde emniyet güçlerinin yargı birimleriyle ortaklaşa yürüttüğü çalışmalar hız kazandı.
21 Temmuz 2016 Perşembe 17:16:19İstifa Eden Konya Baro Başkanı Hakkında Gözaltı Kararı
Bugün görevinden istifa eden Konya Baro Başkanı Fevzi Kayacan hakkında gözaltı kararı çıktı.
21 Temmuz 2016 Perşembe 17:16:19Pazarcı Esnafından Darbe Girişimine Tepki
Malatya Seyyar Pazarcılar Odası, 15 Temmuz’da Fetullahçı Terör Örgütü(FETÖ) tarafından düzenlenen darbe girişimine tepki gösterdi.
21 Temmuz 2016 Perşembe 17:16:17118 Milli Eğitim Ve 3 Müftülük Personeli Açığa Alındı
Fethullahçı Terör Örgütü’nün (FETÖ) darbe girişimiyle ilgili yürütülen operasyonlar kapsamında İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nden 118, İl Müftülüğü’nden ise 3 kişi açığa alındı.
21 Temmuz 2016 Perşembe 17:15:48Başkan Hacısalihoğlu Açıklaması 'Ekonomiyi Canlandırmak İçin Üzerimize Düşeni Yapacağız'
Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Başkanı M. Suat Hacısalihoğlu, darbe girişiminin önlenmesinin ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek’in ekonomiye dönük açıklamalarını iş dünyası olarak çok olumlu karşıladıklarını belirtti. Hacısalifoğlu, "İlave tedbirler almak suretiyle, ekonominin canlandırılması ve büyüme hızının yakalanması sağlanmalıdır. Artık Türkiye’nin geleceğe bakmasını bekliyoruz. İş dünyası da bu konuda üzerine düşeni yapacaktır" dedi.
21 Temmuz 2016 Perşembe 17:14:19Yasa Dışı Uçuş Yapmaktan Beraat Ettiler
Darbe girişiminin ardından askeri helikopterle Yunanistan’a kaçan 8 Türk subaya ülkeye yasa dışı şekilde girdikleri gerekçesiyle 3 yıl tecilli 2’şer ay hapis cezası verilirken subaylar, yasa dışı uçuş yapmaktan beraat etti.
21 Temmuz 2016 Perşembe 17:14:18Füze Rampalı Konvoyu Vatandaş Durdurmuş
Polatlı’da bulunan 58. Topçu Tugayından darbe girişimi gecesi Ankara’ya yola çıkan ve 2 füze rampası da taşıyan askeri konvoyun vatandaşlar tarafından durdurulduğu ortaya çıktı. Vatandaşların araçların lastiklerini patlatarak ilerlemelerini önlendiği anlaşıldı.
21 Temmuz 2016 Perşembe 17:14:17Paralel Devlet Yapılanması Tuzla Süleyman Şah Üniversitesi'nde Hukukun Üstünlüğünü Yok Saydı
Paralel Devlet Yapılanması, Tuzla Belediye Meclisi ve Tuzla Belediyesi Encümeni’nin Süleyman Şah Üniversitesi’nin kaçak yapılaşması ve işletmeleri ile ilgili kararlarını yok sayarak hukuku çiğnedi. Tuzla Belediyesi’nin aldığı kararları yandaşlarını korumak için mahkeme kararlarıyla iptal eden o hakim ve savcılar, FETÖ/PDY soruşturması kapsamında göz altına alınarak tutuklandı.
21 Temmuz 2016 Perşembe 17:13:47İstanbul'da Toplu Ulaşım 24 Temmuz'a Kadar Ücretsiz
İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi, 22 Temmuz'a kadar ücretsiz hizmet veren toplu taşıma araçlarının 24 Temmuz Pazar gecesine kadar ücretsiz hizmet veremeye devam etmesini kararlaştırdı.
21 Temmuz 2016 Perşembe 17:13:19Ağbal, Vergi Borçlarına Yeniden Yapılandırma Geleceğini Açıkladı
Maliye Bakanı Naci Ağbal, 30 Haziran’a kadar olan vergi borçlarının yeniden yapılandırılacağını açıkladı.
21 Temmuz 2016 Perşembe 17:13:18Burhaniye'de Yeşil Alanlar Otomatik Sulanacak
Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde, yeşil alanların otomatik sistemle sulanması için çalışma başlatıldı.
21 Temmuz 2016 Perşembe 17:13:17Ambulans Şoförlerine İleri Sürüş Teknikleri Eğitimi
İl Sağlık Müdürlüğü tarafından ambulans şoförlerine ileri sürüş teknikleri eğitimi verildi.
21 Temmuz 2016 Perşembe 17:12:49'Fethullah' Adının Değiştirilmesi İçin Dava Açtı
Ankara'da bir memur, FETÖ'nün darbe girişimi nedeniyle, 'Fethullah' olan adını değiştirmek için dava açtı.
21 Temmuz 2016 Perşembe 17:12:48655. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri'ne Doğru
655. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri öncesinde Ermeydanı'nda görev alacak cazgırlar saha içi kurallar hakkında bilgilendirildi.
21 Temmuz 2016 Perşembe 17:12:47'Kredi Kuruluşlarının Notu Ticaretimizi Etkilemeyecek'
DEİK Başkanı Vardan:Kredi derecelendirme kuruluşlarının açıkladığı kredi notlarının, Türkiye’ye yönelik doğrudan yatırımcıları ve ülkemizin hızla büyüyen dış ticaretini olumsuz etkilemesini beklemiyoruz' 'Türkiye ekonomisinin geçmiş darbe dönemlerinde daraldığı doğru ancak bu kalkışma başarısızlığa uğramıştır ve iş dünyası dahil tüm Türk halkı ile siyasi partilerin tamamı tarafından sert bir şekilde reddedilmiştir'.
21 Temmuz 2016 Perşembe 17:10:47Myanmar'da Nüfus Sayım Sonuçları Açıklandı
Ülkede Müslüman nüfus oranının son 33 yılda yüzde 1,6 düştüğü öne sürüldü.
21 Temmuz 2016 Perşembe 17:09:19Trabzonspor, Slovak Oyuncu Bero İle Görüşmelere Başladı
Trabzonspor, Slovak oyuncu Matus Bero'nun transferi konusunda oyuncu ve kulübü Trencin ile görüşmelere başlandığını borsaya bildirdi.
21 Temmuz 2016 Perşembe 17:09:18