Haber Arşivi

AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Güvenç Açıklaması

“Zor bir ülkede yaşıyoruz, düşmanı bol bir ülkede yaşıyoruz. Her gün yeni bir entrika, yeni bir provakasyon, yeni bir saldırıyla karşı karşıya olan bir ülkede yaşıyoruz'

2 Temmuz 2016 Cumartesi   23:12:43

Oruçlarını Yol Kenarında Açtılar

9 günlük bayram tatili nedeniyle memleketlerine gitmeye çalışan vatandaşlar, yoğun trafik nedeniyle oruçlarını TEM Otoyolu’nun kenarında bulunan çimenlik alanlarda açtı.

2 Temmuz 2016 Cumartesi   23:10:44

Gençlik Ve Spor Bakanı Kılıç Açıklaması

'İşitme Engelliler Futbol Takımımız dünya şampiyonu oldu, bu akşam. Buradan onları tebrik ediyorum' 'Osmangazi Köprüsü'nün muhalifleri var. Sosyal medyada o muhalif olanlar, köprüden geçerken yorum atıyorlar. Bu da ilginç. Hem eleştiriyorsun, tabii Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olarak kullanacaksın ama bari oradan geçerken eleştiri yapma' 'Biliyorsunuz bu paralel yapıyla mücadele konusunda, bizim kararlığımız en üstten en alt kademeye kadar kararlı bir şekilde ve en üst düzeyde devam edecek. Çünkü bunlar vatana, millete ihanet içerisinde, bunlarla bizim işimiz olmaz'

2 Temmuz 2016 Cumartesi   23:09:15

Burak Yılmaz rakibiyle kavga etti

Çin Ligi ekiplerinden Bejing Guoan forması giyen Burak Yılmaz'a Henan Jianye maçında rakip pozisyon sonrası milli futbolcu sarı kart gördü.

2 Temmuz 2016 Cumartesi   23:07:58

Keçiören İlçe Başkanlığı Danışma Meclisi Toplantısı

Ak Parti Keçiören İlçe Başkanlığı, Haziran ayı İlçe Danışma Meclisi toplantısını, iftarı proğramıyla gerçekleştirdi.

2 Temmuz 2016 Cumartesi   23:07:14

Uşak'ta İftar Programı

Uşak Belediyesi tarafından kent merkezinde iftar programı düzenlendi.

2 Temmuz 2016 Cumartesi   23:07:13

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Suriyelilere, Vatandaşlık Müjdesi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kilis’te katıldığı iftar programının ardından yaptığı konuşmasında, Suriyelilere, vatandaşlık müjdesi verirken, Esed ve terör örgütlerine tepki gösterdi.

2 Temmuz 2016 Cumartesi   23:06:14

Emrah Başsan Galatasaray Antrenmanında

Galatasaray'ın prensip anlaşmasına vardığı Emrah Başsan, sarıkırmızılı takımın bugün yaptığı antrenmana katıldı.

2 Temmuz 2016 Cumartesi   23:03:15

Sultangazi Esnafı İftarda Buluştu

Ramazan ayı dolayısıyla her akşam Ramazan Etkinlik alanında çeşitli iftar programları düzenleyen Sultangazi Belediyesi, ilçe esnaflarını ve İslam ülkelerinden davet edilen Müslümanları iftarda bir araya getirdi.

2 Temmuz 2016 Cumartesi   23:00:14

Eyüp Belediyesi Tarafından Şehit Yakınlarına Ve Gazilere İftar

Eyüp Belediyesi tarafından, ilçedeki şehit aileleri ve gazilerin katıldığı iftar programı düzenlendi. Ensari Konağı’nda organize edilen iftara; Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın da katılarak, şehit yakınları ve gaziler ile iftar yaptı.

2 Temmuz 2016 Cumartesi   23:00:13

Antalya'da Ramazan Bayramı İçin Trafik Tedbirleri Artırıldı

Antalya, 9 gün sürecek Ramazan Bayramı tatili sürecinde hem havadan hem karadan denetlenecek.

2 Temmuz 2016 Cumartesi   22:59:44

AK Parti Grup Başkanvekili Bostancı Açıklaması

'İsrail ile malum barışma sağlandı, Rusya ile barış sağlandı, Mısır ile de bir takım görüşmeler yapılacak muhakkak' 'Mesele şu; her halükarda Türkiye, dünyanın her yerindeki mazlumlara ilişkin, o kararlı tavrını sergileyecektir. Bunu yaparken elbette, ülkelerle, onların girişimleriyle, yöneticileriyle de görüşmeler üzerinden bunları sürdürmenin, barışçıl bir şekilde bu işleri yürütmenin bir yolunu bulacaktır' 'Biz, daha akılcı, daha tutarlı, hakikaten memleketimizin faydasına olabilecek tutarda, bize eleştiriler getirecek muhalefet isterdik ama ne yazık ki, böyle bir muhalefet yok. Keşke olsa'

2 Temmuz 2016 Cumartesi   22:57:44

Erdoğan Kilis'te İftar Programına Katıldı

Cumhurbaşkanı Erdoğan: (1) 'Türkiye olarak biz Suriye konusunda 6 yıl önce neredeysek bugün de aynı yerdeyiz. Suriye'nin başındaki zalimdir işi bu noktaya getiren. 600 bin Suriyeli kardeşimizin ölümüne neden olan bir insan bu ülkede asla bir yönetici olarak değerlendirilemez. Varil bombalarıyla, konvansiyonel silahlarla, tankla, topla kendi vatandaşlarını öldüren böyle bir insan devlet terörü estirmez de kim estirir? PYD'li bir terörist, YPG'li bir teröristten bu çok daha ileri bir teröristtir. DAİŞ'liden çok daha ileri bir teröristtir' 'Bizim ülke olarak resmi sınırlarımız başkadır, gönül sınırlarımız başkadır. Gönül sınırlarınımızın hududu, bizim kardeş olarak gördüğümüz, bizi kardeş olarak gören herkesin yaşadığı yerleri içine alır. Dolayısıyla Suriye'den gelen kardeşlerime diyorum ki biz sizi kardeşimiz olarak görüyoruz, siz de bizi kardeş olarak görüyorsanız vatanınızdan uzak değilsiniz, sadece evinizden, toprağınızdan uzaksınız' 'Kardeşlerimizin içerisinde inanıyorum ki Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak isteyenler var. Konuyla ilgili olarak İçişleri Bakanlığımızın bu konuda attığı adımlar var. Ellerinden geleni bakanlığımız oluşturduğu bir ofisle takip etmek suretiyle bu kardeşlerimize bu yardımı, bu desteği yaparak, onlara vatandaşlık imkanını vereceğiz' 'Birileri Suriye'de demokrasiyi, Suriye halkının kendi iradesiyle ülkesini yönetmesini istemediler. DAİŞ denilen örgüt bu amaçla ortaya sürülmüş bir kukladır aslında. PYD, YPG denilen örgütler aynı amaçla güçlendirilmiş taşeronlandır. Suriye'de ne DAİŞ Müslümanları temsil ediyor, ne de PYD, YPG Kürt kardeşlerimizi temsil ediyor. İki örgüt de tasmalarını ellerinde tutanlar tarafından bölge üzerindeki kirli hesaplar uğruna kullanılan araçlardır'

2 Temmuz 2016 Cumartesi   22:55:45

Marmaris'te Gazilere Ve Şehit Yakınlarına İftar

Marmaris Emniyet Müdürlüğü personeli, polisevinde gazi ve şehit yakınlarıyla iftarda bir araya geldi.

2 Temmuz 2016 Cumartesi   22:55:44

Burdur'daki Cinayet

Burdur Valiliği: 'Çeltikçi ilçesinde 18 Eylül 2013'ten bu yana kayıp olarak aranan F.Ö. isimli şahsın olay günü öldürdüğü ve cesedinin ormanlık alana attığı tespit edilmiştir. Y.Ç. ile birlikte olayla ilgisi olduğu tespit edilen R.A., M.Z., M.Ö., R.Ö., K.Ö. ve S.Ö. isimli şahısların Bucak Cumhuriyet Başsavcılığının talimatıyla görevlilerce gözaltına alınmıştır'

2 Temmuz 2016 Cumartesi   22:53:44

'Arınma Mevsimi Bizleri Beklemektedir'

Muhaliflere yüklenen MHP lideri Devlet Bahçeli, "Önümüzde bir arınma mevsimi, iç muhasebe dönemi bizleri beklemektedir. 18 Mart 2018’deki Olağan Genel Kurul’da güçlenerek yenileceğiz" dedi.

2 Temmuz 2016 Cumartesi   22:52:13

İzmir'de Trafik Kazası Açıklaması 1 Ölü, 2 Yaralı

Dikili ilçesindeki kazada 7 yaşındaki çocuk öldü, anne ve babası yaralandı.

2 Temmuz 2016 Cumartesi   22:51:45

Halep'teki Türkmenlere İnsani Yardım

Türk Ocakları Burdur Şube Başkanı Yrd. Doç. Dr. Mustafa Kılınç, şube olarak Suriye'nin Halep kentinde yaşayan Türkmenler için 2 tır yardım malzemesi gönderdiklerini belirtti.

2 Temmuz 2016 Cumartesi   22:50:45

Yaşlı adamın cesedi maskeyle çıkarıldı

İzmir’de yalnız yaşayan yaşlı adamın cesedi maske takılarak çıkarılabildi.

2 Temmuz 2016 Cumartesi   22:48:27

Antalyaspor'da İftar

Kırmızıbeyazlı kulübün kuruluşunun 50. yıl dönümü dolayısıyla iftar verildi

2 Temmuz 2016 Cumartesi   22:46:47

'Sadaka Kutusu' Hırsızlığı Güvenlik Kamerasında

Gaziantep'in Nizip ilçesindeki bir lokantadan 'sadaka kutusu'nu çalan zanlı, güvenlik kamerasınca görüntülendi.

2 Temmuz 2016 Cumartesi   22:46:46

Sadaka Kutusunu Çaldı, Güvenlik Kamerasından Kaçamadı

Gaziantep’in Nizip ilçesinde bir iş yerine giren hırsız, içinde bir miktar para bulunan sadaka kutusunu çalarak kayıplara karıştı. Hırsızlık anı ise güvenlik kamerası tarafından saniye, saniye kaydedildi.

2 Temmuz 2016 Cumartesi   22:45:46

Antalyaspor Camiası İftarda Bir Araya Geldi

Süper Toto Süper Lig ekiplerinden Antalyaspor kuruluşunun 50’inci yılı dolayısıyla Hasan Subaşı Tesisleri’nde iftar yemeği düzenlendi.

2 Temmuz 2016 Cumartesi   22:45:45

İnebolu Milli Eğitim Müdürü Ustabaşı'ya Veda Yemeği

İnebolu'da, emekliye ayrılan İlçe Milli Eğitim Müdürü Selahattin Ustabaşı için veda yemeği düzenlendi.

2 Temmuz 2016 Cumartesi   22:41:45

İşitme Engelliler Erkek Milli Futbol Takımı Dünya Şampiyonu Oldu

İşitme Engelliler Erkek Milli Futbol Takımı, Almanya’yı 2-1 yenerek dünya şampiyonu oldu.

2 Temmuz 2016 Cumartesi   22:41:18

 1  2  3  ...  50  51