Haber Arşivi

Arda Turan'dan Erdoğan'a destek açıklaması

A Milli Takım'ın kaptanı Barcelonalı futbolcu Arda Turan darbe girişimi sonrası Cumhurbaşkanı Erdoğan'a destek verdi.

19 Temmuz 2016 Salı   00:38:53

FETÖ'nün iadesinde sona yaklaşılıyor

'ABD, Gülen'in iadesiyle ilgili kanıtların da yer aldığı resmi başvuruyu memnuniyetle karşılayacaktır' 'Türkiye'nin seçilmiş yönetimi ile dayanışma içindeyiz' 'Türkiye bir NATO müttefikidir ve güçlü bir ortaktır'.

19 Temmuz 2016 Salı   00:36:21

AK Parti'den Teşkilatlarına Ses Kaydı Uyarısı

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ataş: '(FETÖ'nün darbe girişiminin ardından yaşanması muhtemel provokasyonlara ilişkin uyarıların yapıldığı ses kaydı) O ses kaydı, bizimle alakası olmayan bir sivil toplum örgütü tarafından seslendirilmiş ve kendi teşkilatlarına gönderilmiş' 'Milletin duruşu, ülkemizin geleceğine ilişkin çok önemlidir. Dolayısıyla parti teşkilatlarımızı da biz hep uyarıyoruz. Bu toplantı, AK Parti'nin mitingleri gibi olmamalı. AK Parti müziklerini çalmayın, AK Parti bayraklarını dolandırmayın' '(Darbe girişiminde bulunanlar) Ben bunların kanından şüpheleniyorum. Bunları tarif etme konusunda kelime bulamıyorum. Hayvan desem hayvanlara yazık, adi desem adilere yazık, şerefsiz desem şerefsizlere yazık'

19 Temmuz 2016 Salı   00:34:20

Cumhurbaşkanı Erdoğan (1) Açıklaması

'Şu anda Türkiye’de bakın bir darbe olmuştur ve bu darbenin yanlıları olanlar vardır. Bir de bu darbenin karşısında olan medya vardır. Şimdi soruyorum, bu darbeyi destekleyen basına karşı bu ülkede yargının atacağı herhangi bir adım yok mu? Var. Neden? Çünkü biz eğer bu darbeyi bastıracaksak, bu darbenin yanlısı olanları bu noktada bir defa gerekli olan yere oturtmamız lazım. Çünkü yalan yanlış haberlerle, dezenformasyonla bir defa vatandaş, halk aldatılmaktadır' 'Ben bir Cumhurbaşkanı olarak 208 insanın ölümüne nasıl seyirci kalabilirim? Beni bu makama getiren cumhur yani halk bunun hesabını yarın bana sormaz mı? Sorar' 'Böyle bir şey planlanır mı? Bu kadar sivilin ölmesine 208 insanın, bin 500 insanın yaralanmasına, tankların altına sivil vatandaşların girmesine zemin hazırlanır mı? Bu insanın ne vicdanına sığar, ne insani yapısına sığar'

19 Temmuz 2016 Salı   00:32:51

Darbeye Karşı Ortak Bildiri Yayınladılar

Uşak’ta sivil toplum kuruluşları ve siyasi partiler ortak bildiri yayınladı. Toplantı Ak Parti binasının toplantı salonunda yapıldı. Hazırlanan ortak bildiriyi Ak Parti İl Başkanı Servet Kuş okudu.

19 Temmuz 2016 Salı   00:26:20

FETÖ'cülerin Whatsapp Yazışmaları Deşifre Oldu

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, FETÖ mensubu subayların darbe teşebbüsünü koordine etmek için 15 Temmuz'da WhatsApp'ta oluşturdukları grup üzerinden yaptıkları yazışmaların dökümünü çıkardı Yazışmalarda darbecilerin, sivil vatandaşlara yönelik vur emrini 'Ezin, yakın taviz yok' gibi ifadelerle verdikleri ve girişimleri bastırılınca da kaçma planları yaptıkları ortaya çıktı Yarbay Muzaffer Düzenli:Tekrar emri. İletiyorum. Toplanan kalabalıklar ateşle dağıtılacak' 'Toplanan kitlelere askeri kuvvetlere karşı duran polislere silahla, tanklarla sert bir şekilde müdahale edilecek.' Albay Uzay Şahin: 'Arkadaşlar her şey planlandığı gibi gidiyor. Bu televizyonların susturulması gerekiyor' 'Vatan'ı (İstanbul Emniyet Müdürlüğü binası) gerekiyorsa vurun' 'Çamlıca tepesini gören tanklar antenleri vursunlar. İrfan Çamlıca'ya gidip vurabilir misin' 'AKP il teşkilatı bölgesinde ön ayak olanları vurun' Binbaşı Mehmet Karabekir: 'Ezin yakın taviz yok' 'Bayrampaşa’dan kesinlikle polis çıkmayacak AKP teşkilatlarını durdurun ne gerekiyorsa' Binbaşı Murat Yanık:Ankara’dan gelen talimat: Ateş edilecek'

19 Temmuz 2016 Salı   00:23:21

Zonguldak Merkezli Uyuşturucu Operasyonu

Gözaltına alınan 10 şüpheliden, 7'si tutuklandı.

19 Temmuz 2016 Salı   00:20:51

Cumhurbaşkanına Hakaret İddiasıyla Bir Kişi Gözaltına Alındı

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde bir kişi, sosyal medya hesabından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a hakaret ettiği ve FETÖ darbe girişimine yönelik paylaşımları iddiasıyla gözaltına alındı.

19 Temmuz 2016 Salı   00:18:51

Almanya'da Saldırı

Almanya'nın Würzburg kenti yakınlarında trende seyahat edenlere bıçaklı saldırı yapıldı.

19 Temmuz 2016 Salı   00:18:50

Çorlu'da 6 Hakim Ve Savcı Tutuklandı

Darbe girişiminin ardından Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu tarafından önce açığa alınan ardından da haklarında yakalama kararı çıkarılan hakim ve savcılardan 6’sı daha Çorlu’da tutuklandı. Böylece Çorlu’da tutuklanan hakim ve savcı sayısı 12 oldu.

19 Temmuz 2016 Salı   00:16:50

FTÖ'nün Darbe Girişimine Tepkiler

Kastamonu Belediye Başkanı Tahsin Babaş, Fetullahçı Terör Örgütünün darbe girişimine sert tepki gösterdi.

19 Temmuz 2016 Salı   00:13:51

FETÖ Elebaşı Gülen'in İadesi (2)

Beyaz Saray Sözcüsü Earnest: 'Gülen’le ilgili olarak Türk hükümetinden şu ana kadar bir iade talebi almadık. Eğer bu talep gelirse ve geldiğinde, bunu ABD ile Türkiye arasında 30 yılı aşkın süre önce imzalanan Suçluların İadesi ve Ceza İşlerinde Karşılıklı Anlaşmasına göre, değerlendireceğiz' 'ABD, NATO müttefiki Türkiye ile olan önemli ilişkisine fazlasıyla değer veriyor' 'ABD Başkanı Obama, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile kısa sürede içinde görüşecek' 'Eğer ABD hükümeti, Türkiye’deki başarısız olmuş bir darbeden kaygı duyuyorsa, Türk hükümetinin bu başarısız olan darbeden daha fazla kaygı duyduğunu düşünebilirsiniz. Dolayısıyla onların kaygıları anlaşılabilir' '(Türkiye’nin NATO üyeliği tartışmaları) Türkiye’de demokratik yollarla seçilmiş sivil hükümetlerin bulunmadığı dönemlerde dahi, onlar NATO’nun üyesiydi. Bu konudaki gerçek budur'

19 Temmuz 2016 Salı   00:13:50

Mersin'deki Darbe Soruşturmasında Gözaltı Sayısı 95 Oldu

İçel’de Fethullahçı Terör Örgütü’nün (FETÖ) darbe girişimine yönelik yürütülen soruşturma kapsamında, aralarında üst düzey askeri personel, polis, hakim ve savcıların da bulunduğu 95 kişinin gözaltına alındığı, adliyeye sevk edilen 11 yargı mensubunun ise tutuklandığı bildirildi.

19 Temmuz 2016 Salı   00:11:24

Bodrum'da 8 Kamu Görevlisi Gözaltına Alındı

Bodrum’da 1 hakim, 3 savcı, 1 komiser ve 3 polis memuru gözaltına alındı.

19 Temmuz 2016 Salı   00:11:24

Bursa'da On Binler Bu Gece De Meydanları Doldurdu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın çağrısının ardından Bursa’da on binlerce kişi, demokrasi şöleni için bu gece de meydanları doldurdu.

19 Temmuz 2016 Salı   00:11:24

STK'lardan Darbe Girişimine Tepki

Bingöl’de faaliyet gösteren 310 sivil toplum örgütü, darbe girişimine karşı ortak basın açıklaması yaptı.

19 Temmuz 2016 Salı   00:10:51

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, Çok Sayıda Ülkenin Dışişleri Bakanlarıyla Görüştü

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, FETÖ mensupları tarafından gerçekleştirilen darbe girişimi ile ilgili çok sayıda ülkenin dışişleri bakanları ile telefon görüşmesi gerçekleştirdi.

19 Temmuz 2016 Salı   00:10:50

Taksim'deki Demokrasi Nöbetine Katıdı

Eski başbakan Ahmet Davutoğlu Taksim Meydanı’ndaki demokrasi nöbetinde yaptığı konuşmada, “Bu darbecilere gerekli darbeyi vurduk ama halen kapalı kapılar arkasında plan yapanlar olabilir” dedi.

19 Temmuz 2016 Salı   00:06:20

GÜNDEM ÖZETİ / 19 Temmuz 2016

ANADOLU AJANSI.

19 Temmuz 2016 Salı   00:02:50

Şehit Polisin Polis Babası Oğlu İle Son Konuşmasını Anlattı

Darbe girişimi sırasında darbecilerle girdiği çatışmada şehit düşen Polis Memuru Muhammet Oğuz Kılınç’ın polis babası Zeki Kılıç, oğlu ile çatışma öncesi en son 15 saniye görüşebildiğini söyleyerek, oğlunun darbeci askerler ile son kurşununa kadar savaştığını söyledi.

19 Temmuz 2016 Salı   00:01:51

Ahmet Davutoğlu Taksim'deki Demokrasi Nöbetine Katıldı

Eski başbakan Ahmet Davutoğlu Taksim Meydanı’ndaki demokrasi nöbetinde yaptığı konuşmada, “Bu darbecilere gerekli darbeyi vurduk ama halen kapalı kapılar arkasında plan yapanlar olabilir” dedi.

19 Temmuz 2016 Salı   00:01:50

Manisa Tugay Komutanı Tutuklandı

Askeri kalkışmaya karıştığı iddiasıyla gözaltına alınan Manisa Tugay Komutanı Tuğgeneral Yavuz Ekrem Arslan ve Merkez Komutanı Murat Yılmaz çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

19 Temmuz 2016 Salı   00:00:20

 1  2  ...  65  66