Haber Arşivi

Başbakan Yardımcısı Tuğrul Türkeş Açıklaması

Başbakan Yardımcısı Tuğrul Türkeş, AK Parti Keçiören İlçe Başkanlığı İlçe Danışma Toplantısı’nda, “Bunlar ele geçirdikleri belediyeleri, vatandaşların verdiği vergilerle savaş alanı haline getirdi” dedi.

25 Şubat 2016 Perşembe   02:15:18

Şüpheli Araç Nevşehir Polisini Alarma Geçirdi

Nevşehir’de gece saatlerinde kaçan şüpheli araç ile polis arasında kovalamaca yaşandı.

25 Şubat 2016 Perşembe   02:15:17

Azerbaycan Milletvekili Ganire Paşayeva Açıklaması

Türkiye’nin Türk Müslüman Dünyasının kalesi olduğunun altını çizen Azerbaycan Milletvekili Ganire Paşayeva, “Bu kale ne kadar güçlüyse hepimiz o kadar güçlüyüz, bu kale ne kadar zayıflarsa hepimiz zayıflayacağız. Tüm dünyada yaşayan Türk ve Müslüman insanının bunu iyi bilmesi lazım” dedi.

25 Şubat 2016 Perşembe   02:14:47

ABD Dışişleri Bakanı Kerry Açıklaması

'Halihazırdaki çatışmaların durdurulması anlaşmasının yanı sıra BM'nin Suriye için siyasi geçişi öngören sürecinin de başarısızlıkla sonuçlanması halinde, Suriye'nin parçalara bölünmesini de içeren daha agresif bir tutum takınabiliriz' “Eğer Ruslar ve İranlılar Suriye’de barış sürecinin gerçekleşmesi konusunda ciddi değillerse, o zaman daha çok fikir ayrılığına sebebiyet verebilecek ve meseleyi daha da alevli bir halde biçimlendirebilecek B planına geçmemiz gerekir” “(Suriye’de güvenli bölge oluşturulması) Eğer güvenli bir bölge inşa edeceksek burası güvenli olmak zorunda. Eğer bu güvenli bir alan diyeceksek kim bu alanı güvenli kılacak? Kim DAEŞ’in gelip saldırmasını önleyecek? Nusra Cephesi’nden kim koruyacak? Suriye ordusundan veya Rusların havadan bir şeyler atmasından kim koruyacak?”

25 Şubat 2016 Perşembe   02:09:47

O milyonları, Kemal de onu güldürüyor

Ünlü komedyen Cem Yılmaz, önceki gün Bebek'te renkli görüntüler sergiledi.

25 Şubat 2016 Perşembe   01:54:26

Manisa'da Cinayet

Turgutlu ilçesinde bir kişi trafikte tartıştığı saldırganlarca av tüfeğiyle vurularak öldürüldü.

25 Şubat 2016 Perşembe   01:53:17

Bursa'da Uyuşturucu Operasyonu

Şüphe üzerine durdurulan araçta yapılan aramada bir miktar uyuşturucu madde bulundu, zanlı gözaltına alındı.

25 Şubat 2016 Perşembe   01:45:47

Antalya'da Markette Silahlı Soygun

Kepez ilçesindeki bir markete gelen yüzü maskeli ve silahlı iki kişi yaklaşık 500 lira ile bir miktar sigarayı gasbederek kaçtı.

25 Şubat 2016 Perşembe   01:34:17

Kırşehir'de Asayiş Uygulamaları

Kırşehir Emniyet Müdürlüğüne bağlı Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri uygulama yaptı.

25 Şubat 2016 Perşembe   01:29:17

Bursa Polisi Uyuşturucu Tacirlerine Göz Açtırmıyor

Bursa’da polis ekiplerinin şüphesi üzerine durdurulan bir araçtan yüksek miktarda çeşitli uyuşturucu maddeler bulundu. Zehir tacirleri uyuşturucu maddeleri piyasaya süremeden kıskıvrak yakalandı.

25 Şubat 2016 Perşembe   01:28:47

Suudi Arabistan-Lübnan Gerilimi

Suudi Arabistan öncülüğündeki koalisyon güçlerinin sözcüsü Tuğgeneral Asiri: 'Yemen'de Hizbullah savaşçıları ve İran'ın paralı askerleri var. Suudi Arabistan sınırlarında bombalanan merkezlerde bulunduklarına dair ses kayıtları var' 'Hizbullah, Yemen ordusuna karşı savaşan Husi militanları destekliyor. Onun yaptığı, Lübnan vatandaşı paralı askerlerle egemenliği olan bir ülkeye açık bir müdahaledir. Beyrut hükümeti, Hizbullah'ın savaşçılarını ve paralı askerlerini Arap ülkelerine ihraç etmesini engellemelidir'

25 Şubat 2016 Perşembe   01:17:47

Londra'daki rehine krizi son buldu

İngiltere'nin başkenti Londra'da bir restoranda yaşanan rehine krizinin sonlandığı bildirildi.

25 Şubat 2016 Perşembe   01:07:47

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu Tasarısı

TBMM Genel Kurulunda tasarının görüşmeleri bütçe sonrasına ertelendiSağlık ve cinsel hayata ilişkin kişisel veriler; kamu sağlığının korunması, koruyucu hekimlik, tıbbi teşhis, tedavi ve bakım hizmetlerinin yürütülmesi, sağlık hizmetleri ve finansmanının planlanması ve yönetimi amacıyla, sır saklama yükümlülüğü altında bulunan kişiler veya yetkili kurum ve kuruluşlar tarafından ilgilinin açık rızası aranmaksızın işlenebilecek.

25 Şubat 2016 Perşembe   01:03:17

Ankara'daki Terör Saldırısı

Saldırıyı gerçekleştiren terörist Abdulbaki Sömer'in babası Musa Sömer, Van'da polise verdiği ifadede, 2005'te ortadan kaybolan oğlunu 'ikna edip, geri getirmek umuduyla' dört defa Kuzey Irak'a gittiğini anlattı Sömer: 'Bu eylemle ilgili evimde televizyon seyretmekteyken, olayın faillerine ait kişilerin fotoğraflarının yayınlanmasıyla birlikte oğlumu bu fotoğraflarda teşhis ettim'.

25 Şubat 2016 Perşembe   00:56:47

Erdoğan'dan Kırkıncı Hoca'nın Ailesine Taziye Telefonu

Cumhurbaşkanı Erdoğan, vefat eden Mehmet Kırkıncı Hoca'nın ailesini telefonla arayarak taziyelerini bildirdi.

25 Şubat 2016 Perşembe   00:53:18

Bayırbucak Türkmenleri İçin Türkmendağı'nda Savaşan Gencin Cenazesi İstanbul'a Getirildi

Bayırbucak Türkmenlerine destek olmak için gittiği Türkmendağı’nda hayatını kaybeden gencin cenazesi hava yoluyla İstanbul’a getirildi.

25 Şubat 2016 Perşembe   00:53:17

ABD, YPG'ye gelişmiş füze verildiği iddialarını kabul etmedi

ABD Savunma Bakanlığı, Suriye’nin kuzeyinde YPG’ye gelişmiş antitank füzeleri verdiklerine ilişkin iddiaları yalanladı.

25 Şubat 2016 Perşembe   00:48:47

Londra'da Rehine Krizi

İngiltere'nin başkenti Londra'da bir restoranda rehine krizinin yaşandığı bildirildi.

25 Şubat 2016 Perşembe   00:46:47

''Yeni Anayasa Ve Başkanlık Sistemi'' Konferansı

AK Parti Dış İlişkiler Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Külünk: ''Türkiye tek başlı demokratik, tek başlı güçlü ve dinamik bir devlet yönetimine kavuşmak mecburiyetinde''.

25 Şubat 2016 Perşembe   00:38:17

Cumhurbaşkanı Erdoğan Kırkıncı Ailesine Taziye Telefonu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Erzurum’un yetiştirdiği önemli din alimlerinden Mehmet Kırkıncı Hoca’nın vefat haberi akabinde aileyi arayarak taziyelerini iletti.

25 Şubat 2016 Perşembe   00:34:47

Kültür Ve Turizm Bakan Yardımcısı Yayman Açıklaması

'Yeni Türkiye kavramı sanki sadece AK Parti döneminde kullanılıyormuş gibi bir algı var. Yeni Türkiye kavramı Osmanlı İmparatorluğunun son döneminde Avrupalıların da kullandığı bir kavram olarak karşımıza çıkıyor. Yani 1908, 1910'da kullanılmaya başlanıyor. Yeni bir kavram değil 'Yeni Türkiye' kavramı'

25 Şubat 2016 Perşembe   00:31:17

Başbakan Yardımcısı Türkeş Açıklaması

'(Ankara'daki terör saldırısı) İstihbaratın, güvenlik güçlerinin ihmali var mıdır? Çok yönlü bunlar araştırılıyor, araştırılacak. Bulunduğu takdirde eksiği, yanlışı olan, daha önceki olaylarda olduğu gibi kimsenin de gözünün yaşına bakmayız, gereğini yaparız' 'Lüksemburg'un geçen gün bir yetkilisi bir açıklama yapmış, diyor ki 'Türkiye'nin Rusya'yla yaşadığı NATO kapsamına girmez.' Avrupa'nın ortasında ufacık toprak parçasısın, ordun bile yok, sen anlamazsın o işlerden' 'Mecliste parti gibi görünen bir terör örgütünün siyasi uzantısı var. Orada çalışmaları engellemek, aksatmak için ve terörle yapılan mücadeleyi saptırmak için büyük bir performans gösteriyorlar'

25 Şubat 2016 Perşembe   00:29:49

Beyaz Saray Sözcüsü Earnest Açıklaması

'Suriye'de 'çatışmaların durdurulması' sürecindeki temel endişemiz, Ruslara ve Suriye rejimine odaklanmış durumda'.

25 Şubat 2016 Perşembe   00:29:47

Gündem Özetine Ek

- Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Başbakan Ahmet Davutoğlu'nu, MİT Müsteşarı Hakan Fidan'ı, Başbakan Yardımcısı Yıldırım Tuğrul Türkeş ile Atatürk Kültür, Dil ve Tarih Yüksek Kurumu Başkanı Derya Örs'ü ve Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar'ı Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde ayrı ayrı kabul edecek.

25 Şubat 2016 Perşembe   00:24:17

''Anadolu'da Ermeni Mezalimi Ve Hocalı Soykırımı'' Paneli

Azerbaycan Milli Meclisi Milletvekili Paşayeva: 'Türkiye, bütün Müslüman Türk dünyasının kalesidir. Son kale ne kadar zayıflarsa hepimiz zayıflayacağız. Bunu bütün dünyanın her yerinde yaşayan Türk ve Müslüman insanının iyi bilmesi gerekir' 'Bugün yeniden dirilen bu terör, nedir bunlar? Bunların amacı, Türkiye'yi zayıflatmaktır. Gördüğünüz manzara terör örgütüdür, arkasındaki eller başkalarıdır'

25 Şubat 2016 Perşembe   00:23:47

 1  2  ...  78  79  80