Rantın fotoğrafçısı da var

Ataşehir Belediye Başkanı İlgezdi'nin tanıdık fotoğrafçı S.A.'nın kurduğu 40 günlük şirkete ballı ihaleler verdiği ortaya çıktı. Şirketin bir yıl içinde 600 bin liralık 5 ayrı ihale aldığı görülüyor.

Rantın fotoğrafçısı da var
Rantın fotoğrafçısı da var
Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi'yle ilgili çıkan ihale skandallarına bir yenisi daha eklendi. Başkan İlgezdi, partili bir tanıdığının yakını olan fotoğrafçı S.A.'ya 1 yıl içinde 600 bin TL'lik 5 ihale verdiği ortaya çıktı.

ALLAH DOYURSUN

Henüz 40 günlük şirketken belediyeden 1 yıl içerisinde 5 ayrı ihale alan A.'nın aldığı ihalelerin hiçbir iş kolunda şirketinin ve kendisinin geçmişi ya da deneyimi olmadığı ortaya çıktı. İTO kayıtlarında 02/06/2011 tarihinde kurulduğu gözüken organizasyon şirketinin belediyeden 1 yıl içinde aldığı ihaleler ise şunlar;

- Sanat kursları açılması hizmet alımı 96 bin TL,
- Ataşehir ilçesi sokak şenlikleri organizasyon hizmet alımı 112 bin TL,
- Sanat eğitim hizmeti alınması 190 bin TL,
- Basım hizmeti alınması 99 bin TL,
- Yaz için sanat kursları açılması hizmet alımı 111 bin TL.

Ataşehir'de parsel parsel İlgezdi

Battal İlgezdi üzerine kayıtlı bazı gayrimenkuller ise şunlar;
Şile'de 278 parsel üzerindeki 1500 metrekarelik tarla… Küçükbakkalköy'de 1900 ada 49 parsel üzerindeki 916 metrekarelik arsa. K.bakkalköy'de 1937 ada 13 parsel üzerinde kurulan binada 2 adet daire. C Blok 2. kat 4 nolu daire, 3. kat 6 nolu daire… Aynı binada ablasının da daireleri bulunuyor. Yine Küçükbakkalköy'de 1937 ada 14 parsel üzerindeki binada da A Blok zemin kat 1 nolu daire ve 8. kat 17 numaralı daire Battal İlgezdi'ye ait.
Rantın fotoğrafçısı da varBuzgate skandalı Kılıçdaroğlu'nu köşeye sıkıştırdı
Rantın fotoğrafçısı da varKılıçdaroğlu'nun yakınlarına fıstık gibi rezidans
Rantın fotoğrafçısı da varDevrimci Gamze'nin 3 değil, 15 rezidansı varmış

Rantın fotoğrafçısı da varİşsiz ablası da villa sahibiymiş Rantın fotoğrafçısı da varİlgezdi ailesine ait rezidanslarının değeri dudak uçuklattı Rantın fotoğrafçısı da varBuzgate depremi Kemal'in koltuguna kadar uzandı