Buzgate skandalı Kılıçdaroğlu'nu köşeye sıkıştırdı

Türkiye, Kemal Kılıçdaroğlu’nun kızı Zeynep'in Ataşehir’deki lüks rezidans dairesini konuştu.

Buzgate skandalı Kılıçdaroğlu'nu köşeye sıkıştırdı
Buzgate skandalı Kılıçdaroğlu'nu köşeye sıkıştırdı
Gündemi sarsan BUZGATE skandalında tüm gözler Kemal Kılıçdaroğlu'na çevrildi. Ama o konuşmadı.

İMAR yolsuzlukları üzerinde yükselen BUZ Rezidansın 17. Katındaki 87 numaralı dairenin Kemal Kılıçdaroğlu'nun kızı Zeynep'e ait olduğunun ortaya çıkması gündeme bomba gibi düştü. Sosyal medyada televizyonlarda ve internet sitelerinde Kemal Kılıçdaroğlu'nun lüks rezidans dairesi konuşuldu. CHP'lilerin günlerdir başını ağrıtan BUZGATE skandalına Kemal Kılıçdaroğlu isminin de karışması üzerine Genel Merkez tam bir sessizliğe gömüldü. Skandalla ilgili hiç bir açıklama yapılmadı. CHP Lideri Kılıçdaroğlu da skandalla ilgili konuşamadı.

BUZ ERİDİ SKANDAL BÜYÜDÜ

İmar yolsuzlukları üzerinde yükselen BUZ Rezidans projesi Battal İlgezdi'nin eniştesi Nurettin Şahin ile Gamze Akkuş İlgezdi'nin eniştesi Özer Çetin Şenyurt'un arsayı parsel parsel toplayıp satın almasıyla başladı. Ayrıca Ataşehir Belediyesi'ne ait arsa da projeye usulsüz bir şekilde dahil edildi. Rezidansı ise CHP Genel Sekreteri Gürsel Tekin'in yakın arkadaşı Kadıköy eski Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Büyük ve oğlu Ataşehir Belediyesi İmar Komisyonu eski Başkanı Ali Emrah Büyük yaptı. Rezidanstaki 12 daire Gamze İlgezdi'ye hülle yoluyla “bağışlandı”. Dün de aynı rezidanstan Kılıçdaroğlu'nun kızı Zeynep Kılıçdaroğlu'na da lüks rezidanstan bir daire verildiği belgelendi.

Buzgate skandalı Kılıçdaroğlu'nu köşeye sıkıştırdıKılıçdaroğlu’nun suyunu rezidans skandalı ısıtıyor
SELVİ HANIM'IN DESTEĞİ

BUZGATE skandalının patlak vermesinin ardından Kemal Kılıçdaroğlu'nun eşi Selvi Hanım'ın skandalın baş aktörü Gamze İlgezdi ile fotoğraf vermesi anlaşılamamıştı. Zeynep Kılıçdaroğlu'nun da BUZGATE skandalında adının geçmesi üzerine Selvi Kılıçdaroğlu'nun CHP Milletvekili Gamze İlgezdi'ye verdiği destek anlam kazandı.

Buzgate skandalı Kılıçdaroğlu'nu köşeye sıkıştırdıKılıçdaroğlu'nun yakınlarına fıstık gibi rezidans
Buzgate skandalı Kılıçdaroğlu'nu köşeye sıkıştırdıDevrimci Gamze'nin 3 değil, 15 rezidansı varmış