Battal İlgezdi servetini açıkladı

Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, üzerine kayıtlı 4 daire olduğunu açıklayarak varlıklı olduğunu dile getirdi.

Battal İlgezdi servetini açıkladı
Battal İlgezdi servetini açıkladı
Genel seçimlerde CHP'den İstanbul Milletvekili seçilen Gamze İlgezdi'nin üzerine kayıtlı 12'si Küçükbakkalköy'deki Buz rezidansta 3'ü de ‘Four Winds' projesinde olmak üzere 15 dairesinin basında yer alması üzerine Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi ve Gamze İlgezdi mal varlığını açıkladı.

KENDİSİNİN 4 EŞİNİN 3 DAİRESİ
Cumhuriyet'e konuşan Battal İlgezdi, kendisinin üzerine 4 daire olduğunu söyledi. Battal İlgezdi'nin eşi Gamze Akkuş İlgezdi'nin de lüks rezidansta 3 dairesi olduğu biliniyor.

Battal İlgezdi şunları söyledi;

“Ataşehir'de belediye başkanı olana kadar bin 400 daire yaptım. Belediye başkanı olduktan sonra Erguvan adlı inşaat şirketimin yönetimini bıraktım. Şirket üzerine 2004'te aldığım kendi mallarım var.

'4 DAİREM VAR'
Küçükbakkalköy'deki araziyi kat karşılığı bir firmaya verdim. Arsa payı karşılığında 17 daire aldım. Belediyeyle ilgisi yok. Her şey yasal. Benim üzerime de 4 daire var.'

Battal İlgezdi servetini açıkladı3 rezidans sahibi CHP'li vekili belediye başkanı kocası savundu Battal İlgezdi servetini açıkladıKılıçdaroğlu'nun yakınlarına fıstık gibi rezidans Battal İlgezdi servetini açıkladıDevrimci Gamze'nin 3 değil, 15 rezidansı varmış Battal İlgezdi servetini açıkladıBuzgate skandalı Kılıçdaroğlu'nu köşeye sıkıştırdı Battal İlgezdi servetini açıkladıİşsiz ablası da villa sahibiymiş Battal İlgezdi servetini açıkladıZeynep Kılıçdaroğlu'ndan rezidans açıklaması