CHP'li İnce: Değişmeyen sadece genel başkan

CHP Yalova Milletvekili Muharrem İnce, CHP'de bir çok değişiklik olduğunu sadece Kılıçdaroğlu'nun degişmediğini ifade etti.

CHP'li İnce: Değişmeyen sadece genel başkan
CHP'li İnce: Değişmeyen sadece genel başkan
Genel Başkan adaylarından CHP Yalova Milletvekili Muharrem İnce, Sözcü gazetesinden Uğur Dündar'a konuştu.

Eskilerle yeni iş olamacağını belirte İnce, 'Sayın Kılıçdaroğlu şu ana kadar 77 genel başkan yardımcısı değiştirdi. 4 ya da 5 genel sekreter değiştirdi. 5 örgütten sorumlu genel başkan yardımcısı değiştirdi. Kaç parti sözcüsü değiştirdiğini ben bile unuttum. O kadar çok şey değiştirdi ki… Her seçim yenilgisinden sonra genel başkan yardımcıları değişti. 77 genel başkan yardımcısı ne demek? Değişmeyen sadece genel başkan oldu.' dedi.

CHP'nin yeni bir iddia ortaya koymasının gerektiğini savunan İnce, 'CHP'yi merkezde, yüzde 40'lara gözünü dikmiş parti haline getirebiliriz.' şeklinde konuştu. CHP'nin 8 Haziran sabahı koalisyonu 4 gözle bekleyen bir parti durumunda gözüktüğünü belirten İnce, '7 Haziran'a kadar “Gelin, oy verin, gitsinler” dedik. 8 Haziran sabahı “Gelin koalisyon kuralım” dedik.' ifadelerine yer verdi. 

RÖPORTAJIN TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYIN

CHP'li İnce: Değişmeyen sadece genel başkanMuharrem İnce: Kemal bey bunları bilmez CHP'li İnce: Değişmeyen sadece genel başkanCHP'li İnce: İnsanlar artık bize güvenmiyor CHP'li İnce: Değişmeyen sadece genel başkanMuharrem İnce: Olağanüstü kurultayı toplayacağım, kararlıyım