FETÖ'den uçkur testi
Komiser A.İ.Y., casusluk soruşturmasında verdiği ifadede, FETÖnün kendisine kadınlarla nasıl ‘uçkur testi yaptığını anlattı.

SADAKAT ÖLÇÜMÜ
FETÖ, elemanlarının sadakatini ölçmek için güzel kadınları kullanıyor. Çekirdekten yetiştirip, emniyet teşkilatı içinde önemli görevler verdikleri Komiser A.İ.Y., casusluk soruşturmasında verdiği ifadede, FETÖnün kendisine kadınlarla nasıl ‘uçkur testi yaptığını anlattı.
KADIN GÖNDERDİLER
Havalimanında görev yaparken normal olmayan ilgiyle yaklaşan birkaç kadının kendisine FETÖ tarafından gönderildiğini anlayan tanık Komiser A.İ.Y., daha sonra abilerden birinin ‘Beline sahip olana adama biz de sahip çıkarız dediğini söyledi. A.İ.Y., “Kadınlarla benim yoldan çıkıp çıkmayacağımı ölçmeye çalıştılar” dedi.
Paralel eğitime baskın
Bilecikte Paralel Devlet Yapılanmasına yönelik soruşturmada, bir okul, 1 yurt ve 1 pansiyonda eş zamanlı operasyon düzenlendi. Ankara merkezli operasyonda Özel Sevgi Çiçeği İlkokul ve Ortaokulu, Anafen FEM Akademi Dershanesi ile Enesbey Yükseköğrenim Erkek Öğrenci Yurdunda yaklaşık 6 saat süren çalışmalarının ardından, bazı dosyalar ile hard disklerin kopyaları alınarak incelenmek amacıyla emniyete götürdü.
Kemal Gümüş - Özel Haber
FETÖ'nün Alevi dedelerine yönelik suikast planı ortaya çıktı
Hüseyin Gülerce, Fetullah Gülen'in Akın İpek sohbetini yorumladı
