Haber Arşivi
Dgc’den Başkan Zolan’a Ziyaret
Denizli Gazeteciler Cemiyeti yönetim kurulu Denizli Büyükşehir Belediye Başkanlığı’na seçilen Osman Zolan’ı makamında ziyaret etti.
14 Nisan 2014 Pazartesi 14:42:51Şampiyonlardan Rektör Kurtcephe’ye Ziyaret
Antalya’nın Kemer ilçesinde 2-6 Nisan tarihleri arasında Üniversitelerarası Spor Federasyonu tarafından gerçekleştirilen Masa Tenisi Türkiye Şampiyonası’nda birinci olan Akdeniz Üniversitesi Bayanlar Masa Tenisi Takımı ile Türkiye ikincisi olan Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Antrenörlük Bölümü Öğrencisi Şulenur Tosun, Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İsrafil Kurtcephe’yi ziyaret ettiElde ettikleri başarı ile Akdeniz Üniversitesi’nin gururu olan; Şule Nur Tosun, Burçak Baş, Nermin Canter, genç sporcuların antrenörü Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Öğretim Görevlisi Dr. Tahir Kılıç ve Akdeniz Üniversitesi Sağlık, Kültür ve Spor Dairesi Başkanı Aydın Özdemir, başarılarını paylaşmak için Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İsrafil Kurtcephe’yi ziyaret ettiler.
14 Nisan 2014 Pazartesi 14:42:22Akbüklü Öğrenciler Kuşadasından Derecelerle Döndü
Akbük Nurullah Kocabıyık İlkokulu öğrencileri Kuşadası Rotary Kulübü 1. Satranç Turnuvası'na katıldı.
14 Nisan 2014 Pazartesi 14:42:21Tuzlukçu'ya İto'dan Kitap Bağışı
İstanbul Ticaret Odası'nın (İTO), kendi yayınlarından olan Ticaretin Efsanesi adlı kitaptan okullara hediye edildi.
14 Nisan 2014 Pazartesi 14:41:53Kahramanmaraş'ta Yağmur Duası
Elbistan ilçesinde kuraklık endişesi nedeniyle vatandaşlar yağmur duasına çıktı.
14 Nisan 2014 Pazartesi 14:41:52Koçtaş, Türkiye'deki 42. Mağazasını Adana'da Açtı
Yapı dekorasyon mağazası Koçtaş, Türkiye'deki 42. mağazasını Adana'da açtı.
14 Nisan 2014 Pazartesi 14:41:51İngiliz Ticaret Odası İle 8 İlin Ticaret Odaları Mutabakat Bildirisi İmzaladı
İngiliz Ticaret Odası ile 8 ilin Ticaret Odaları arasında mutabakat bildirisi imzalandı.
14 Nisan 2014 Pazartesi 14:41:21Nobel iddialarına açıklama geldi
PKK lideri Abdullah Öcalan'ın 2014 Nobel Barış Ödülü'ne aday gösterildiği yolunda çıkan haberlere açıklama geldi.
14 Nisan 2014 Pazartesi 14:40:55Şehit Düştüğü Günü Unutmadılar
Eskişehir Seyitgazi ilçesinde bulunan Şehit Kamil Ünügör Orta Okulu'ndan bir grup öğretmen ve öğrenci, Ayvalı köyüne giderek, okullarına ismi verilen şehidin önce kabrini, daha sonra da anne ve babasını ziyaret ederek ellerini öptüler.
14 Nisan 2014 Pazartesi 14:40:51Lise Öğrencilerinden ''ekmeğini İsraf Etme''Kampanyası
Keskin ilçesinde Doğan Gürbüztürk Anadolu Lisesi öğrencileri ''Ekmeğini İsraf Etme'' kampanyası başlattı.
14 Nisan 2014 Pazartesi 14:39:52Uşak Sportif'te Play-off Keyfi
Uşak Sportif Kulübü Başkanı Serdar Sağıroğlu, Beko Basketbol Ligi'nin bitimine dört hafta kala play-off'u garantiledikleri için mutlu olduklarını söyledi.
14 Nisan 2014 Pazartesi 14:39:51Başkan Zolan Köylülerini Ağırladı
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Garipköylü hemşehrilerini makamında ağırladı.
14 Nisan 2014 Pazartesi 14:39:20Efeler Belediye Meclisi’nde İyi Dilek ve Temenniler Gerilimi Önleyemedi
Aydın’ın 30 Mart yerel seçimleri ile birlikte yeni oluşan Efeler Belediyesi’nin ilk meclisinde iyi dilek ve temenniler gerilimi önleyemedi.
14 Nisan 2014 Pazartesi 14:38:202014 Yerel Seçimleri
AK Parti Gümüşhane Milletvekili Feramuz Üstün ve Bayburt Belediye Başkanı Mete Memiş, 30 Mart Mahalli İdareler seçimlerinde Gümüşhane Belediye Başkanı seçilen Ercan Çimen'i ziyaret etti.
14 Nisan 2014 Pazartesi 14:37:53Eğitim-sen'den 'Torba Yasa' Tepkisi
Eğitim-Sen İzmir 6 Nolu Şube Başkanı İdil Uğurlu, Milli Eğitim Temel Kanunu ile Bazı Kanun ve KHK'larda Değişiklik Yapan Kanun Tasarısı'na ilişkin olarak, AK Parti iktidarının, hazine arazisi üzerindeki Milli Eğitim Bakanlığı'na tahsis edilmiş taşınmazları, kamu eğitimine ayrılması gereken kaynakları, özel okullara, rantiyeye, arazi komisyoncularına peşkeş çekerek milli eğitimde yeni sorunlar yaratmak istediğini söyledi.
14 Nisan 2014 Pazartesi 14:37:51'Büyüyoruz Projesi'
Sorgun Genç Oyuncular Platformu tarafından hayata geçirilen "Büyüyoruz" projesi kapsamında Fransa, İtalya, Letonya, Estonya ve Litvanya bulunan temsilciler ilçeye geldi.
14 Nisan 2014 Pazartesi 14:37:20Fındıkta Don Olayı
Ordu Genç İşadamları Derneği (ORGİAD) Başkanı Ayhan Kaymaz, fındıkta yaşanan don olayının ardından Ordu ve Giresun illerinin afet bölgesi kapsamına alınması gerektiğini söyledi.
14 Nisan 2014 Pazartesi 14:36:50Kaybolmaya Başlayan El Sanatlarını Keşfediyorlar
Avrupa Birliği Comenius Programı Çoklu Okul Ortaklıkları kapsamında, Polanya, İtalya, İspanya, Macaristan ve Türk öğrenciler, kaybolmaya başlayan el sanatlarını keşfediyorlar.
14 Nisan 2014 Pazartesi 14:35:52'Hititlerin Başkentinde Kentsel Bellek ve Turizm' Sempozyumu Düzenlenecek
Çorum'da, "Hititlerin Başkentinde Kentsel Bellek ve Turizm" sempozyumunun düzenleneceği bildirildi.
14 Nisan 2014 Pazartesi 14:35:20Nas'tan Yumruk İddialarına Yanıt
Karadeniz Muhtarlar Federasyonu Genel Başkanı ve Zonguldaklı Muhtarlar Derneği Başkanı Şerafettin Nas, Terakki Mahallesi eski Muhtarı Bülent Ulubay’a yumruk attı iddialarının geçeği yansıtmadığını ifade etti.
14 Nisan 2014 Pazartesi 14:34:22Atatürk Anadolu Lisesi'nin 2. Dergisi Çıktı
Şırnak'ın Silopi İlçesi Atatürk Anadolu Lisesi yönetimi tarafından hazırlanan okul dergisinin 2. sayısı çıktı.
14 Nisan 2014 Pazartesi 14:34:21Mhp’de İl Grup Toplantısı Gerçekleştirildi
Yerel seçimlerinin ardından MHP İl Başkanı Tanju Balatlı başkanlığında, ilk grup toplantısı gerçekleştirildi.
14 Nisan 2014 Pazartesi 14:33:51Uzman Doktor Talebi
Solhan ilçesi Boğlan Mahalle Muhtarı Ağa Tori, Solhan Devlet Hastanesi'ne eksik branşlara uzman doktor atanmasını talep etti.
14 Nisan 2014 Pazartesi 14:33:22Futbol Maçında Beyin Kanaması Geçirdi
Yalova'da oynanan U-19 futbol maçında bir oyuncu beyin kanaması geçirdi.
14 Nisan 2014 Pazartesi 14:33:21Aşk skandalı sahaya yansıdı
İtalya Ligi'nde oynanan Sampdoria-Inter maçı tam anlamıyla bir aşk üçgenine sahne oldu.
14 Nisan 2014 Pazartesi 14:33:02