Haber Arşivi
İki Katlı Ahşap Bir Ev, Çıkan Yangında Kullanılamaz Hale Geldi
Yeniçağa'da iki katlı ahşap bir ev, çıkan yangın sonucu kullanılamaz hale geldi.
9 Temmuz 2012 Pazartesi 23:54:37Spor Toto Süper Lig Takımlarından Gençlerbirliği Bolu'da 10 Günlük Kampa Girdi
Spor Toto Süper Lig takımlarından Gençlerbirliği, Bolu'da 10 günlük kampa girdi.
9 Temmuz 2012 Pazartesi 23:54:36Ankara'lı Öğrencilerden Bolu Belediyesi'ne Ziyaret
Milli Eğitim Bakanlığı ve TÜBİTAK'ın işbirliğinde ''Doğa Eğitimi'' projesi kapsamında Ankara'dan Bolu'ya gelen öğrenciler Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz'ı ziyaret etti.
9 Temmuz 2012 Pazartesi 23:54:36Yeşilköy Muhtarı Temel Açıklaması
Yeşilköyü Muhtarı Zeki Temel, köylerinde 15 günde 4 büyükbaş hayvanın çalındığını söyledi.
9 Temmuz 2012 Pazartesi 23:54:35Bilecik'te Kırsal Kalkınma Yatırımlarının Desteklenmesi
Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı'nın 2012 yılı Kırsal Kalkınma Yatırımlarının Desteklenmesi kapsamında yüzde 50 hibeli makine ekipman alımları desteği başvurularının başladı bildirildi.
9 Temmuz 2012 Pazartesi 23:54:07Bilecik Eğitim Derneği'nden Pomem'e Ziyaret
Bilecik Eğitim Derneği Başkanı Muzaffer Tekelioğlu, Polis Meslek Eğitim Merkezi Müdürü Hasan Uğrual'ı ziyaret etti.
9 Temmuz 2012 Pazartesi 23:54:06Bilecik'te İl Encümeni Toplantısı
Bilecik İl Encümeni toplantısı, Vali Vekili Süleyman Deniz başkanlığında yapıldı.
9 Temmuz 2012 Pazartesi 23:54:054 Çocuk Annesi, Şiddet Gördüğü İddiasıyla Eşini Pompalı Tüfekle Öldürdü
Karlıova ilçesinde bir kadın, şiddet gördüğü iddiasıyla eşini pompalı silahla öldürdü.
9 Temmuz 2012 Pazartesi 23:54:04Yunus Emre Kültür Merkezi'nde Türkiye Resim Sergisi Açıldı
Lübnan’da yeni faaliyete giren Yunus Emre Kültür Merkezi, Türkçe derslerle ve Türk kültürünü tanıtma adına yapmaya başladığı aktivitelerle Lübnanlıların beğenisini toplamaya başladı.
9 Temmuz 2012 Pazartesi 23:47:35Günde 3 saatten az oturmak yaşam süresini nasıl etkiler?
Fazla hareketsiz kalmanın yaşam süresini kısaltabileceği belirlendi. İngiliz Tıp Dergisi'nde yayımlanan araştırma, günde 3 saatten az oturmanın yaşam süresini yaklaşık 2 yıl uzatabileceğini gösterdi.
9 Temmuz 2012 Pazartesi 23:27:17Adli Tıp Kurumu İddiaları Yalanladı
Adli Tıp Kurumu, ''Balyoz davasının tutuklu sanığı albaya çocuk doktoru imzasıyla rapor verildiği'' yönündeki haberin gerçeği yansıtmadığını, çocuk sağlığı ve hastalıkları uzmanının, Adli Tıp İhtisas Kurulu üyesi olması nedeniyle raporda imzasının bulunmasının doğal olduğunu bildirdi.
9 Temmuz 2012 Pazartesi 23:11:15Sağanak Yağış Sonrası Salıpazarı İlçesinde 2 Köprü Yıkıldı
Samsun’da etkisini sürdüren sağanak yağış bu kez de ilçelerde taşkınlara neden oldu.
9 Temmuz 2012 Pazartesi 23:07:05Balkondan Kopan Beton Parçaları Korkuttu
Balıkesir'de bir binanın balkonundan koparak kaldırıma düşen beton parçaları, bir araçta maddi hasara yol açtı.
9 Temmuz 2012 Pazartesi 23:01:35Beşiktaş'ta Bol Gollü Antrenman
Avusturya'nın Klagenfurt bölgesinde yeni sezon hazırlıkları yapan Beşiktaş'ta, çalışmalar devam ediyor.
9 Temmuz 2012 Pazartesi 22:55:34Güreşlerde Başpehlivanlığı Elde Eden Ali Gürbüz'e, Serik ve Belek'te Vatandaşlar Yoğun İlgi Gösterdi
651. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nin Başpehlivanı Ali Gürbüz'ü, Serik ilçesi ve Belek beldesinde çok sayıda vatandaş karşıladı.
9 Temmuz 2012 Pazartesi 22:54:10Tatil İçin İki Farklı Tur Şirketine Rezervasyon Yaptıran Yaklaşık 40 Kişi, Otelde Kendilerine Yer Ayrılmadığını ve Mağdur Olduklarını İleri Sürdü
Tatil için iki farklı tur şirketine rezervasyon yaptıran yaklaşık 40 kişi, otelde kendilerine yer ayrılmadığını ve mağdur olduklarını ileri sürdü.
9 Temmuz 2012 Pazartesi 22:54:08Alara Çayı'nda Rafting Yaparken Kaybolan Alman Turisti Arama Çalışmalarından Sonuç Alınamadı
Alanya'da Alara Çayı'nda rafting yaparken bindiği botun alabora olması sonucu kaybolan Alman turisti arama çalışmalarından sonuç alınamadı.
9 Temmuz 2012 Pazartesi 22:54:07Dto Antalya Şubesi Başkanı Erol Açıklaması
Deniz Ticaret Odası Antalya Şubesi Başkanı Ahmet Erol, Antalya Limanı'nın demir yoluna bağlanması ile hem kruvaziyer yolcu sayısının hem de yük kapasitesinin artacağını, ihracatçı ve ithalatçıların da maliyetlerinin düşeceğini bildirdi.
9 Temmuz 2012 Pazartesi 22:54:06Alanya'da Tıbbi ve Aromatik Cennet Vadisi'nin İhalesi Yapıldı
Alanya'da yüzün üzerinde bitkinin yer alacağı Tıbbi ve Aromatik Cennet Vadisi'nin kiralama ihalesi, gerçekleştirildi.
9 Temmuz 2012 Pazartesi 22:54:05Başpehlivan Ali Gürbüz, Memleketi Antalya'ya Geldi
651. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri Başpehlivanı Ali Gürbüz, memleketi Antalya'ya geldi.
9 Temmuz 2012 Pazartesi 22:54:04Belediye Başkanı Hızlı Açıklaması
ICF Airports Antalya Havalimanında ''Renkler, Dokular, Yaşanmışlıklar Perspektifinde Akhisar'' adlı fotoğraf sergisi açıldı.
9 Temmuz 2012 Pazartesi 22:53:43Ak Parti İl Başkanı Köse Açıklaması
AK Parti İl Başkanı Mustafa Köse, ''AK Parti teşkilatları olarak sürekli vatandaşımız ile birlikteyiz. Muhalefet partileri gibi millete rağmen değil, vatandaşımıza hizmet için çalışıyoruz'' dedi.
9 Temmuz 2012 Pazartesi 22:53:42Muratpaşa, Friedrichsdorf İle Kardeş Kent Olacak
Muratpaşa Belediye Başkanı Süleyman Evcilmen, Almanya'nın Friedrichsdorf kenti ile kardeş kent olmak için resmi süreci başlatacaklarını söyledi.
9 Temmuz 2012 Pazartesi 22:53:41Kaymakam Emiroğlu Açıklaması
Didim Kaymakamı Ersin Emiroğlu, Van'daki depremin ardından Didim ilçesindeki kamuya ait dinlenme tesislerine yerleştirilen yaklaşık bin depremzedenin ilçeden mutlu ayrıldığını söyledi.
9 Temmuz 2012 Pazartesi 22:53:41Aydın'da Ev ve Makilik Alan Yangını
Çine ilçesinde çıkan yangında bir ev ve 25 dekar makilik alan zarar gördü.
9 Temmuz 2012 Pazartesi 22:53:39