Haber Arşivi
Dto'da Antalya Limanı'nın Sorunları Ele Alındı
Deniz Ticaret Odası Antalya Şubesi Limancılık, Gemi Acenteciliği ve Kruvaziyer Turizm İhtisas Komisyonu'nda, gümrük müdürlüklerinde fazla Mesai ve Yolluk Ücretleri'nin artırılması ve Antalya Limanı'nda yaşanan sorunlar tartışıldı.
24 Kasım 2012 Cumartesi 13:50:40Bingöl’de Çatışma, 5 Pkk’lı Ölü Ele Geçirildi
Bingöl’ün Genç ilçesi kırsal kesiminde sabah saatlerinde çıkan ve halen devam eden çatışmada ölü ele geçirilen terörist sayısı 5'e yükseldi.
24 Kasım 2012 Cumartesi 13:49:10Havza Belediye Başkanı İkiz, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nü Ziyaret Etti
Havza Belediye Başkanı Murat İkiz, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla Havza Milli Eğitim Müdürü Mehmet Aktürk'ü ziyaret etti.
24 Kasım 2012 Cumartesi 13:48:40Havza'da Öğretmenler, Yardım Konseri Düzenledi
Havza'da 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla ilçedeki öğretmenler tarafından yardım konseri düzenlendi.
24 Kasım 2012 Cumartesi 13:48:40“mem-u Zin” Siirt’te Büyük Beğeni Topladı
Siirt’te, Van Devlet Tiyatrosu (VDT) tarafından sahnelenen “Mem-u Zin” adlı oyun büyük beğeni topladı.
24 Kasım 2012 Cumartesi 13:48:09Salih Zeki Çakır, Deniz Ticaret Odası Başkanlığına Aday
Oruç Reis Denizcilik Yönetim Kurulu Başkanı Salih Zeki Çakır, Mart ayında yapılacak Deniz Ticaret Odası (DTO) başkanlığı seçiminde aday olacağını açıkladı.
24 Kasım 2012 Cumartesi 13:47:41Sare Davutoğlu, Konya'daki 19 Engelli Derneğinin Yöneticileriyle Bir Araya Geldi
Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu'nun eşi Sare Davutoğlu ve Konya Valisi Aydın Nezih Doğan'ın eşi Hatice Doğan, Polisevi'nde kentteki engelli derneklerinin başkanlarıyla bir araya geldi.
24 Kasım 2012 Cumartesi 13:47:39İzmir'de Öğrencisi Tarafından Öldürülen Rabia Sevilay Durukan, ''yılın Öğretmeni'' Seçildi
İzmir'de öğrencisi tarafından sınıfta bıçaklanarak öldürülen fen bilgisi öğretmeni Rabia Sevilay Durukan, Türk Büro-Sen tarafından ''Yılın Öğretmeni'' seçildi.
24 Kasım 2012 Cumartesi 13:46:43'ayaklarının Altı Cennet Olan Bir Varlık, Ayaklar Altına Alınmamalı'
Çorum İl Sağlık Müdürlüğü, 25 Kasım Dünya Kadına Karşı Şiddeti Önleme Günü kapsamında bir açıklama yaparak, ayaklarının altında cennet olan bir varlığın, ayaklar altına alınmaması gerektiğini belirtti.
24 Kasım 2012 Cumartesi 13:46:43Sendikalara Öğretmenlerin Hakları İçin Ortak Hareket Etme Çağrısı
Aktif Eğitimciler Sendikası Genel Başkanı Osman Bahçe, Türkiye'deki bütün sendikalara, öğretmenlerin haklarını aramak için birlikte hareket etme çağrısında bulundu.
24 Kasım 2012 Cumartesi 13:46:41İl Milli Eğitim Müdürü Şimşek Açıklaması
Hatay İl Milli Eğitim Müdürü Osman Şimşek, ''Öğretmelik dünyanın her yerinde, milletlerin geleceğini inşa eden belki de en önemli ve onurlu mesleğinin adıdır'' dedi.
24 Kasım 2012 Cumartesi 13:46:40Vali Altıparmak: Yaşanabilir İller Sırasında 2. Olan Antalya Eğitimde 11. Sırada
Vali Dr. Ahmet Altıparmak, yaşanabilir iller sıralamasında ikinci sırada olan Antalya'nın eğitimde 11. sırada yer aldığına değinerek, şehrin bu alanda daha çok yol kat etmesi gerektiğini söylediAntalya İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen 24 Kasım Öğretmenler Günü kutlama programı Atatürk Kültür Merkezi’nde (AKM) gerçekleştirildi.
24 Kasım 2012 Cumartesi 13:46:39Eskişehir'de ''24 Kasım Öğretmenler Günü'' Düzenlenen Törenle Kutlandı
24 Kasım Öğretmenler Günü Eskişehir'de düzenlenen törenle kutlandı.
24 Kasım 2012 Cumartesi 13:46:10Öğretmenler Günü Kutlanıyor
Bilecik'te 24 Kasım Öğretmenler Günü, Anadolu Öğretmen Lisesi tarafından düzenlenen etkinliklerle kutlandı.
24 Kasım 2012 Cumartesi 13:45:11Ak Parti Heyeti, Ülkelerindeki Olaylardan Kaçarak Türkiye'ye Sığınan Suriyelilerin Kaldığı Çadır Kenti Ziyaret Etti
AK Parti Merkez ilçe heyeti, ülkelerindeki olaylardan kaçarak Türkiye'ye sığınan Suriyelilerin kaldığı çadır kenti ziyaret etti.
24 Kasım 2012 Cumartesi 13:44:41Kepez Belediyesi, ''engeliniz Engelimizdir'' Projesi Kapsamında Beş Günlüğüne 50'si Engelli 100 Öğrenciyi Bir Araya Getirecek
Kepez Belediyesi, 50'si engelli 100 öğrenciye 5 gün boyunca sosyal etkinlik yaptırdığı, ''Engeliniz Engelimizdir'' projesinin bu yıl ikincisini gerçekleştirecek.
24 Kasım 2012 Cumartesi 13:44:39Sınava Giderken Kaza Yaptılar: 4 Yaralı
Konya’da bir bankanın personel alım sınavına kızlarını getiren ailenin içinde bulunduğu otomobilin takla atması sonucu 4 kişi yaralanırken, 8 aylık bebek kazadan yara almadan kurtuldu.
24 Kasım 2012 Cumartesi 13:44:12Öğretmenler Günü Osmaniye'de Düzenlenen Törenlerle Kutlandı
Osmaniye'de 24 Kasım Öğretmenler Günü düzenlenen törenle kutlandı.
24 Kasım 2012 Cumartesi 13:44:11Diyarbakır’ın Güzel Yüzü Ayna’ya Yansıdı
Diyarbakır Eğitimciler Derneği'nin (DEĞİDER) 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle düzenlediği etkinlik renkli görüntülere sahne oldu.
24 Kasım 2012 Cumartesi 13:43:39Adıyaman'da 'Öğretmenler Günü' Kutlamaları
24 Kasım Öğretmenler Günü, Adıyaman’da çeşitli etkinliklerle kutlandı.
24 Kasım 2012 Cumartesi 13:43:09Havza Ziraat Odası Başkanı Şahin Açıklaması
Havza Ziraat Odası Başkanı Fahri Şahin, ilçede pancar ekim alanlarının her geçen yıl azaldığını belirtti.
24 Kasım 2012 Cumartesi 13:42:41Orman ve Su İşleri Bakanlığı 9. Bölge Müdürü Şaltu Açıklaması
Orman ve Su İşleri Bakanlığı 9. Bölge Müdürü Zeki Şaltu, ormanlara bırakılan sahipsiz köpeklerin saldırısı nedeniyle geyik ve karacaların öldüğünü bildirdi.
24 Kasım 2012 Cumartesi 13:42:09Atanamayan Öğretmenler 24 Kasım’ı Kutlamıyor
Ataması Yapılmayan Öğretmenler Platformu (AYÖP) Samsun Temsilcileri yaptıkları basın açıklamasında 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutlamadıklarını söylediler.
24 Kasım 2012 Cumartesi 13:41:09Öğretmenler Günü Yozgat’ta Bir Dizi Etkinlikle Kutlandı
24 Kasım Öğretmenler Günü, Yozgat’ta da bir dizi etkinlikle kutlandı.
24 Kasım 2012 Cumartesi 13:40:41''abd'de Osmanlı Tarihçileri'' Paneli
Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Osmanlı Tarihi Uygulama ve Araştırma Merkezi tarafından ''ABD'de Osmanlı tarihçileri'' konulu panel düzenlendi.
24 Kasım 2012 Cumartesi 13:39:41