'TERÖRİST'İN ALÇAK SAHİPLERİ!

Mehmet Orhan

Mehmet Orhan

Daha dün Belçika, PKK'lıları terörist değil, Kürtlerin özgürlüğü için mücadele eden direnişçiler diye yargılanmalarını reddetmedi mi?
Daha dün aynı Belçika, Özdemir Sabancı'nın katilinin, elini kolunu sallayarak kaçmasını seyretmedi mi?
Yunanistan, darbeci-cuntacı-fetöcü teröristleri Türkiye'ye vermeyeceğini açıklamadı mı?
Amerika, pişkin pişkin, “FETÖ” yü hatırlı misafir olarak ağırlamaya devam etmiyor mu?
Sözüm ona, hem ABD, hem tüm Avrupa ülkeleri NATO'da müttefikimiz.
Kağıt üzerinde, bize yapılan saldırı, onlara da yapılmış sayılıyor.
Bir bakıyorsunuz, hepsi koro halinde, saldırıya uğrayan Türkiye'ye değil, Türkiye'ye saldıranlara sahip çıkıyor.
Artık takke düşmüş kel görünmüştür.
Avrupa ve Hıristiyan Dünyası, Türkiye'ye karşı samimiyetini ispatlamak zorundadır.
Türkiye düşmanlarına, vatana ihanet edenlere, bu ülkenin askerini, polisini, masum insanlarını katledenlere sahip çıkmaya devam ederlerse, bu millet onları kara kaplı deftere yazacaktır.
Gün olup devran döndüğünde, Türkiye'deki iktidarı devirmek adına, terörü destekleyenler, kan akışını körükleyenler bunun hesabını verecektir.
Batı, yüz yıl önce bir dünya devleti olan Osmanlı'yı entrikalarla devirmiş olabilir, dünya nüfusunun dörtte birini oluşturan Müslümanları birbiriyle savaştırıyor, kandırıyor, sömürüyor olabilir.
Elbet bir gün tavşan gözünü açacaktır.
İslam Coğrafya'sında akıtılan kanın hesabı, hem satılık teröristlere, hem de onların sahiplerine sorulacaktır. Ve o günler çok da uzak değildir.
Batı'nın satılık kalemleri, “Türkiye'de iç savaş çıkacak” diye havlarken, gerçeği değil, olmasını istedikleri iğrenç hayallerini yazıyor.
Ama bu millet artık, hainlerin de, sahiplerinin de oyununa gelmiyor ve gelmeyecek.
1970'lerden hatırlarsanız, “Kökler” diye bir dizi vardı. O dizi, Evangelist zihniyetin insanlıktan nasip almadığını, sırf siyah renkliler diye, Afrika'dan getirip köleleştirdikleri masumlara ne işkenceler yaptıklarını gözler önüne seriyordu.
Kölelik düzeninin geri gelemeyeceğini bilen Tapınak Şövalyeleri, şimdi İslam Dünyası'nı postmodern bir anlayışla yeni kölelik düzenine sürüklemeye çalışıyor.
Artık başaramayacaklar!