İspanya Fransa: 1-1 (Maçın Geniş Özeti 2012)

İspanya Fransa: 1-1 Maçın Geniş Özeti ve Golleri İzle...
Avrupa Cesc Fabregas Belarus 2014 Dünya Kupası Arsenal 


2014 Dünya Kupası Elemeleri'nde karşılaşan İspanya ile Fransa 1-1 berabere kaldı.

Brezilya 2014 Elemeleri'nde İspanya ile Fransa, Vicente Calderon'da karşı karşıya geldi. Fabregas'ın penaltı kaçırdığı maçta konuk takım Fransa, 1 puanı son dakikada Olivier Giroud'nun golüyle kaptı.

İspanya, 2014 Dünya Kupası Elemeleri I Grubu'nda güçlü rakibi Fransa ile sahasında karşılaştı. Fabregas'ın penaltı kaçırdığı maçta Fransa, son dakikada Madrid'den 1 puanı çıkarmayı başardı.

Son Dünya ve Avrupa şampiyonu İspanya, 6 yıl aradan sonra evinde puan kaybı yaşadı.

Maçın başında rakibi karşısında daha üstün bir oyun sergileyen İspanya, golü 25'inci dakikada Real Madrid'in savunma oyuncusu Sergio Ramos ile 1-0 öne geçti.

Devrenin sonuna ise İspanya'nın kazandığı penaltı vuruşundan, Cesc Fabregas yararlanamadı. Mücadelenin ilk 45 dakikalık bölümü, İspanya'nın 1-0'lık üstünlüğü ile tamamlandı.

İkinci yarıda ise Fransa da beraberlik için rakibinin üzerine gitmeye başladı. Özellikle maçın son bölümlerinde 1 puan için yüklenen Fransızlar, bu golü de Giroud ile 90'da buldu. Son dakikada takımının beraberlik golünü kaydeden Arsenal'in golcüsü, İspanya'nın sahasında kazanma serisini de sonlandırdı.

Bu maçın ardından iki takım da 7'şer puana yükseldi.

Grubun diğer mücadelesinde ise Belarus, sahasında Gürcistan'ı 2-0 ile geçerek, gruptaki ilk puanlarını aldı.




17 Ekim 2012 Çarşamba günü yayınlandı