Beşiktaş Ankaragücü Maçı Hangi Kanalda?

Beşiktaş Ankaragücü Ziraat Türkiye Kupası Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta, Hangi Kanalda? Beşiktaş Ankaragücü maçı bu akşam 18:30'da İnönü Stadı'nda oynanacak. Beşiktaş Ankaragücü maçı A Haber'den canlı olarak yayınlanacak. Beşiktaş Ankaragücü maçını Abdullah Yılmaz yönetecek. Beşiktaş Ankaragücü maçını BeyazGazete.Com'dan canlı izleyebilirsiniz...
Ankaragücü Hugo Almeida Teoman Abdullah Yılmaz İsmail Köybaşı 


BEŞİKTAŞ ANKARAGÜCÜ: 3-2 MAÇIN ÖZETİ İZLE


Türkiye Kupası'nda mutlu sona ulaşmayı hedefleyen Beşiktaş, bugün Ankaragücü'yle karşı karşıya geliyor. İnönü Stadı'ndaki kritik karşılaşma saat 18.30'da başlıyor.

Avrupa ' ya gidemediği sezonda Ziraat Türkiye Kupası ' na tutunan Beşiktaş, bugün bu kulvarda ciddi bir engelle karşı karşıya geliyor. Kara Kartallar, İnönü Stadı ' nda PTT 1. Lig ekiplerinden Ankaragücü ' yle kozlarını paylaşacak.

Saat 18.30 ' da başlayacak karşılaşmayı Abdullah Yılmaz yönetecek. Kupaya büyük önem veren teknik direktör Samet Aybaba, bu müsabakada da genç futbolculara şans tanıyacak. Ayrıca Siyah-Beyazlılar ' ın en önemli iki kozu da Ankaragücü ' ne karşı oynayamayacak.

Hugo Almeida cezası, Manuel Fernandes de sakatlığı nedeniyle ilk 11 ' de görev alamayacak. Aybaba, Beşiktaşlılar ' ın büyük merakla beklediği Muhammed Demirci ' ye ilk 11 ' de şans tanıyacak. Ayrıca Kadir Arı, Erkan Kaş, Hasan Türk, Emre Özkan gibi gençler de bugün Ankaragücü ' ne karşı forma şansı bulacak.

Muhtemel 11'ler


BEŞİKTAŞ: Cenk, M.Akyüz, Ersan, Escude, Emre, Kadir, Hasan, Muhammed, İ.Toraman, Erkan, Batuhan

ANKARAGÜCÜ: Bayram, Volkan, Mehmet, Ümit, Bilal, Hasan, Kaan, Aytaç, Timur, Sinan, Teoman

STAT: İnönü

SAAT: 18.30

YAYIN: A Haber

HAKEM: Abdullah Yılmaz

YEDEKLERE GÜN DOĞDU

Beşiktaş'ın, Ankaragücü karşısına ligde fazla forma şansı bulamayan futbolcuların ağırlıklı olduğu bir kadroyla çıkması bekleniyor.

Beşiktaş'ta kırmızı kart cezalısı Hugo Almeida'nın yanı sıra sakatlıkları bulunan Mustafa Pektemek, İsmail Köybaşı ve Mehmet Akgün, Ankaragücü karşısında forma giyemeyecek. Sakatlığı bulunan Manuel Fernandes'in de dinlendirileceği öğrenildi.

ANKARAGÜCÜ MAÇA GEÇ ÇIKACAK

Bu arada Ankaragücü, maça 15 dakika geç çıkacak! Sarı lacivertli Yönetim Kurulu, yaşanan sıkıntılara dikkat çekmek amacıyla Beşiktaş maçında takımın sahaya geç çıkmasına karar verdi.

Başkan Atilla Süslü, ''Federasyon yetkilileriyle görüştük. Alacağımız cezayı göze alarak Beşiktaş maçına 15 dakika geç çıkma kararımızın arkasındayız'' dedi. Süslü, ' Federasyon yetkilileriyle bu konu üzerinde görüştük. Bu kararımızın ceza alt sınırının 20 bin lira olduğunu öğrendik. Konu PFDK'ya sevk edilecekmiş. Ceza daha da artabilirmiş ama biz kararımızın arkasındayız. Artık bu yaşananları tüm spor kamuoyunun dikkatine sunmak zorundayız'' diye konuştu.

Ankaragücü Hakkında
Makine Kimya Endüstrisi Ankaragücü ya da kısaltmasıyla MKE Ankaragücü, futbol ve voleybol dallarında etkinlik gösteren Ankara merkezli spor kulübü. Kulüp özellikle futbol branşıyla tanınır. Futbol kulübü maçlarını Ankara 19 Mayıs Stadyumu'nda oynamaktadır....
devamı
28 Kasım 2012 Çarşamba günü yayınlandı