Beşiktaş - Ankaragücü: 3-2 Maçın Özeti Ve Golleri

Ziraat Türkiye Kupası 4. Turu'nda Beşiktaş, sahasında PTT 1. Lig ekiplerinden Ankaragücü'nü konuk etti. Siyah beyazlı ekip ilk yarısını yenik durumda kapattığı mücadeleden 3-2'lik galibiyetle ayrıldı ve bir üst tura adını yazdırdı.
Ankaragücü Batuhan Karadeniz Türkiye Kupası Holosko Karadeniz 


Ziraat Türkiye Kupası 4. Tur mücadelesinde Beşiktaş, sahasında Ankaragücü'nü konuk etti.

İnönü Stadı'nda oynanan karşılaşmayı Beşiktaş son dakikalarda bulduğu golle 3-2 kazanarak adını 5. Tur'a yazdırdı.

Karşılaşmada Beşiktaş'a galibiyeti getiren golleri 21. dakikada Holosko, 60. dakikada penaltıdan Hilbert ve 86. dakikada Batuhan Karadeniz kaydetti. Ankaragücü, kısıtlı imkanları ve kadrosuna rağmen Beşiktaş karşısında 37. dakikada Timur ve 42. dakikada Kaan'ın golleriyle iki gol bulmasına rağmen galibyete uzanamadı ancak futbolseverler tarafından alkış aldı.

Ziraat Türkiye Kupası'nda adını bir üst tura yazdıran Beşiktaş'ın 5. Tur'daki rakibi 6 Aralık tarihinde yapılacak kura çekiminin ardından belli olacak.

Ankaragücü Hakkında
Makine Kimya Endüstrisi Ankaragücü ya da kısaltmasıyla MKE Ankaragücü, futbol ve voleybol dallarında etkinlik gösteren Ankara merkezli spor kulübü. Kulüp özellikle futbol branşıyla tanınır. Futbol kulübü maçlarını Ankara 19 Mayıs Stadyumu'nda oynamaktadır....
devamı
28 Kasım 2012 Çarşamba günü yayınlandı