Beyaz Gazete Ana Sayfa
Genişlet Işıklar
Bu Haber Diğer Kanallarda Nasıl Sunuldu

Hız tutukunları pist istedi

12 Mayıs 2013 Pazar günü yayınlandı Başkent'te modifiyeli araçlarla hız tutkularını tatmin etmek isteyen sürücüler çevreye zarar vermemeden yarışmak için pist talep ettiler.

Keçiören Yozgat Bulvarı'nda toplanan modifiyeli araç kullanan hız tutkunları yetkililerin seslerini duyarak kendilerini çevreye ve insanlara zarar vermeden yarışabilecekleri, hız tutkularını sergileyebilecekleri bir alan yapılmasını istedi. Sürücüler, bir çok ilde yarış pisti olmasına rağmen Başkent Ankara'da böyle bir alanın bulunmaması tepki gösterdi. Kimseye zarar vermek istemediklerini ve trafiğe açık alanda yarışmak istemediklerini söyleyen sürücüler yetkililerin bir an önce taleplerini karşılamasını istedi.

Hız meraklısı sürücüler daha sonra bir birleriyle yarışarak drift yaptılar. Birbirinden tehlikeli hareketleri yapan sürücülerle ceza yazmak için plakalarını alan trafik polisi arasında tartışma yaşandı.


HABERDAR OLMAK İÇİN MAİL BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN
Copyright BeyazGazete.Com ' Tüm Hakları Saklıdır. Web sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. Kaynakları beraberinde belirtilmiştir. Haberleri kopyalamayınız. Norm Yazılım
Ajanslar
yukarı