Beyaz Gazete Ana Sayfa
Genişlet Işıklar
Bu Haber Diğer Kanallarda Nasıl Sunuldu

Kaçak damat Omari'nin öyküsü

11 Mayıs 2013 Cumartesi günü yayınlandı Balayı için karısıyla İstanbul’a gelen Fas asıllı Belçikalı koca, ‘Namaza gidiyorum’ diye otelden çıkıp ortadan kayboldu. Polisi 10 gün peşinden koşturduktan sonra karakola gidip “Beni arıyormuşsunuz” diyen genç kocanın, çeşitli eğlence mekânlarında kadınlarla âlem yaptığı belirlendi.

FAS asıllı Belçikalı Zakaria El Omari (23), geçen yıl kasım ayında, kendisi gibi Faslı Nawale Bagari (22) ile evlendi. Balayı için 12 Nisan 'da İstanbul 'a gelen çiçeği burnunda çift, Sirkeci 'de otele yerleşti. Belçika 'da makam şoförlüğü yapan El Omari, 19 Nisan 'da, karısına “Akşam namazına gidiyorum, birazdan dönerim” diyerek otelden ayrıldı. Ve genç koca, bir daha geri dönmedi.

SARAİ EKİBİ ARADI

Aradan geçen saatlere rağmen kocası dönmeyen Nawale Bagare, El Omari 'nin Belçika 'daki ailesini aradı. Oğullarının akıbetinden endişelenen ailesi, Belçika 'da polise başvurdu. Belçika polisi, 'acil'bilgisiyle İstanbul Başkonsoloslukları 'na El Omari 'nin kayıp olduğuna dair bilgi geçti. Belçika 'nın İstanbul Başkonsolosluğu da durumu İstanbul Emniyeti 'ne bildirdi. Bunun üzerine, İstanbul 'da kaybolduktan sonra korkunç bir cinayete kurban gittiği anlaşılan ABD 'li genç kadın Sarai Sierra 'yı arayan özel ekip, yeniden kuruldu, El Omari 'nin eşi ve bir gün sonra gelen ailesiyle görüşüldü. Ardından MOBESE görüntüleri toplandı. El Omari 'nin 19 Nisan akşamı Sirkeci 'de Hocapaşa Camisi 'ne gittiği, buradan çıktıktan sonra, saat 21.30 'da Ankara Caddesi üzerindeki bir ATM 'den '100 Euro'para çektiği tespit edildi. Eminönü 'nden, Aksaray istikametine giden tramvaya bindiği belirlenen El Omari, kamera kayıtlarında iki erkekle konuşurken görüldü.

'BENİ ARIYORMUŞSUNUZ'

Marmara Üniversitesi öğrencisi çıkan iki genç, El Omari 'nin Bayrampaşa Otogarı 'na nasıl gidileceğini sorduğunu belirtti. Polis, yine kamera görüntülerinden, El Omari 'nin İstanbul 'da başka bir otele yerleştiğini belirledi. Otele gidildi ancak El Omari yoktu. Ve günlerdir İstanbul Polisi 'nin peşinde koştuğu El Omari, 29 Nisan 'da kendisi Asayiş Şube Müdürlüğü 'ne geldi. “Beni arıyormuşsunuz” dedi. İfadesi alınan El Omari, soruları sadece “Hatırlamıyorum” diye yanıtladı. Bunun üzerine derinleştirilen araştırma sonucu, Omari 'nin kayıp olduğu 10 günde gece kulüplerinde, barlarda kadınlarla eğlendiği belirlendi.


HABERDAR OLMAK İÇİN MAİL BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN
Copyright BeyazGazete.Com ' Tüm Hakları Saklıdır. Web sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. Kaynakları beraberinde belirtilmiştir. Haberleri kopyalamayınız. Norm Yazılım
Ajanslar
yukarı